Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar cihazım note 13 pro plus (direnç kayıt), nedense uzun zamandır telefonda hafif bir kasma hissediyorum kardeşimin tabletinde bile olmayan bir kasma :D Bunun sebebi ne olabilir telefon android 15 2.0.208.0.VNOINXM Model : 23090RA98I . Sıfırlasam vb bu sorun çözülür mü acaba ...
Ama 2-2.5 yıldır felan kullanıyorum sanırsam hocam yeni olmaya başladı. Imesini kontrol ettim ithalat yoluyla kayıtlı demekte. Eğer donanımsal bir sıkıntısı varsa herhangi bir telefoncuya götürsem hızlıca çözer mi acaba ? Ben yazılımsal bir sıkıntıdır belki diye buraya yazmıştım.
Selamlar dostlar, yaklaşık 2-3 aydır millet bana telefon aracılığıyla ulaşamıyor (Yani 10 kere arıyorlarsa 6-7 sinde ulaşamıyorlar). Kargo firmaları felan normal hattan aradık açmadın 200'lü hattan arayınca açıyorsun felan diyorlar. Telefonumda ne gibi bir sıkıntı var acaba ? Ben milleti...