metehannn kullanıcısının son içeriği

1. M

Recovery [Android 9] Mi Note 10 / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.1-1118 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhaba arkadaşlar , mi note 10 kullanıcısıyım bugün magisk den gelen güncelleme mevcut yüklemek için tıklayın mesajına tıklayıp güncellemeyi yükledim keşke yüklemeseydim . cihazım kapandı ardından fastboot açıldı ve fastboot da kaldı , cihazı fastboot dan çıkarmayı başardım ancak bu sefer de...
  2. M

Yardım Magisk gizleme

Merhaba arkadaşlar mi note 10 kullanıyorum, cihazımda magisk yüklü ve netflixle ilgili problem yaşıyorum, magisk gizleme seçeneği ile netflix ve Google play hizmetlerinden tamamen gizledim, magisk i yeniden adlandırdım ancak hala playstore hata veriyor
  3. M

Yardım mi note 10 şebeke sorunu

Merhaba arkadaşlar , mi note 10 cihazımda efs bölümüm silindi. azıcık araştırma yapıp qcn ile kendim düzeltmeyi denedim , internet üzerinde bulduğum mi note 10 qcn dosyalarını xiaomi imei tools programındaki qcn düzenleyici ve jja gibi programlarla düzenledim , yüklemek için qfil ve qpst gibi...
  4. M

Yardım Mİ Note 10 dokunmatik ekran lazım

size önerim ekranı sipariş ettikten sonra telefoncuda montaj yapmadan üstündeki jelatinle birlikte test edin ,eğer içinize yatmazsa aldığınız yere iade edersiniz
Üst Alt