Metehann kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Agir cekim

hocam yok gunduz isiginda yapiyor ama bazen duzeliyor uygulamayi kapatip aciyorum yine dalgalaniyor
  2. M

Yardım Agir cekim

10.2.30 guncellemesi geldikten sorna agir cekimde ekran dalgalaniyor ama normal video cekimlerinde olmuyor. ama agir cdkim video izlerken sikinti olmuyor cekerken ekranda dalgalanma oluyor videoya yansimiyor 1568367983 1568369010 yardim edicek biri var mi Normal video cekimlerinde olmuyor...
  3. M

Sohbet Mi 9 kullanıcıları için ortak fotoğraf galerisi

aynen hocam makro bulanik cekiyor
  4. M

Hocam makro ile mi cektin bide baya net cekmissin benim ki o kadar net cekmiyor nedense 1567886423
  5. M

Yardım Mi9 Low Temperature Warning ve teknik servis önerisi

Cihazında mekanik bir arıza yoktur yüksek ihtimalle yazılımsal Xiaominin yetkili servisine verirsen daha iyi olur
  6. M

Soru Mi 9 SE kasasından gelen ses

hocam o ses normal yabanci sitelere bakin kamerada ois yok ama lens hareketli ileri geri gidiyor auto focus için ondan ses geliyor
  7. M

Ben de bu kadar cekebildim 1567542857 bundada şans eseri iyi yakalamişim
  8. M

Sohbet Ois mi Eis mi, mi 9 yeni bir tartışma çıkardı

kendi mi9 sallayinca kameradan ses gelince içme kurt düştü telefon eis ama lensten neden ses geliyor diye sonra yabanci sitelerde biraz araştirica bir kaç bilgi edindim isterseniz sizde bakin xiaomi yeni geliştirdiği bir teknoloji olmasi lazim Xiaomi Mi 9 new camera technology explained, how...
  9. M

Yardım Mi9 Kamera ses sorunu

Sagolun Bende Universiteye baslicaktim dedim simdi servisle kim ugracisak diye yakiniyordum
  10. M

Bilen Ya Da yasayan kimse yok mu?
  11. M

bunun kadar sesli degil ama var yine var
  12. M

Fotograf cekerken ses degil telefonunu sallayinca cıkır cıkır diye ses geliyor ama kamera uygulamasini acinca ses kesiliyor
  13. M

2 aydir mi9 kullaniyorum gecenlerde telefon yere dustu ustunde spigenin kilifi vardi kameradan ses geliyor her foruma baktim sabitleyicin sesi diyor zaten kamera acilinca gidiyo ama onceden bu ses yoktu kullanlan varsa bi sorun var mi sizce
Üst Alt