Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum diğer başlıkta da yanıt vermiştim. Yeni betalar artık sadece twrp üzerinden yüklenebiliyor. Twrp flashlayıp, twrp den format deyip ardından yine twrp üzerinden beta romu kuruyoruz. Toplasan 10 dakika sürmüyor. Formatlamayı unutursan loopa düşüyor dikkat...
Bilemiyorum hocam ben yüklemedim bekledim. Mi 11 ayarlar kısmına girildiğinde "crash" ettiğini bildiren onlarca kullanıcı vardı, xiaomieu ekibi bu sabah yeni versiyonu yükledi. Hatanın giderildiğini belirtmişler. Şimdi indiriyorum.
Ben 21.2.25 sürümündeydim. Global fastboot'u hiçbir şekilde kuramadım. Hem pc hem hem linux denedim. Falsh_super'de hata verdi. Fastboot'da takıldı telefon. Son çare wipe data yapıp yeniden xiaomi.eu sürümüne döndüm malesef windows shell ile. Aynı hatayı alan çok kişi var gibi diğer forumlarda da.
Cehaletimi mazur görün lütfen bir sorum olacak bazı sürümler 21.2.3 şeklinde, diğerleri 12.0.3.. Birisi avrupa sürümü diğeri global mı?
En güncel ve en iyi olduğunu düşündüğünüz son versiyon hangisidir?