Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mı 8 güncelleme sonrası hatlar var çözümü varmı MIUI 11 Android 10 cormede casma donma galeri kamera var da var birde telefon kendi kendine açılıp kapaniyor kastigi zaman
MIUI 11 android 10 gelmedi ben suanki global romu sistem gunceliyiciden yükledim zip dosyası halinde şuna yeni gelen güncellemeyi almadım daha güncelleme yok diyor beta hesabı istiyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi veya beta hesap varsa atabilirmi
Mi 8 cihazım global rom yüklü en son sürüm Android 10 gelemdi kararlı MIUI 11 zip yoluyla yüklemiştim bundan kaynaklı bir durum olabilir mi yardım ci olarusaniz sevinirim
Android 10 ne zaman gelecek bir bilgisi olan varmı birde ben zip dosyasıyla MIUI 11 yükledim global MIUI 11.0.6.0 yeni bir güncellemeyi ota dan alirmiyim güncelle me normal gelmişti ama sabahına kayboldu bende zip yoluyla yükledim bir sorun olurmu