Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu alalı 2 ya da 3 ay oldu yaklasik 3 hafta önce başladı bu hata. İlk baslarda cihaza virüs mü girdi dedim ama araştırınca öğrendim. Ama ben bu sorunun ekrandan dolayimi yoksa yazılımsal mı anlayamadim. Ama galiba yazılımsal çünkü telefonum MIUI 13.2 ve bu sürüm de hiç böyle bir şey...
Biliyorsunuz ki MIUI bazen çok hataları olabiliyor bende artık bundan sıkıldım ve lineageOS kurmaya karar verdim nasıl kurabilirim bana anlatır mısınız ve EN ÖNEMLİSİ BU İŞLEMİ YAPARKEN CİHAZIN BRİCK OLMA ŞANSI VARMI?
Arkadaşlar telefonumu yazılımını düşürmek istemiştim. Telefon brick oldu. Telefoncuya götürdük, yaptı. Telefoncu MIUI 12.5.20 global ROM yüklemiş. Şimdi ben de güvenlik taraması yaptım. Orada cihazınız daha güvenli olsun diye güncelleme yap diyor. Güncellemeleri denetliyorum, ağ bağlanamadı...
Telefonum Redmi 10 2022 telefon kapanmıştı şarj a taktım kendi kendine Google'a girip ## yazıyordu ama her Google çıkıp girdiğimde böyle oluyor cikiyorum Google'dan anında tekrar Google'a girip ## yazıyor kendi kendine. Bir anda düzeldi ve güvenlik taraması yaptim hiçbir şey çıkmadı. Bunun...
Telefonu rom yükleyecem diye recovery moda girip (twrp yüklememiştim) wipe data wipe all data yaptım telefonun imei silinirmi? (Telefonu türkiye den aldım)
Arkadaşlar benim telefonum miui 13.0.2 turkiye romu idi ben bunu düşürmek istedim ve 12.5.2 tayvan romu indirip mi flash tool da flash attım ama telefon brick lenmişti pc telefonu tanıyor ama telefon hiç bir şekilde açılmıyordu sonra yabancı bir forum sitesinde çin romu yükleyince düzeldiği...
Arkadaşlar benim telefonum miui 13.0.2 turkiye romu idi ben bunu düşürmek istedim ve 12.5.2 tayvan romu indirip mi flash tool da flash attım ama telefon brick lenmişti pc telefonu tanıyor ama telefon hiç bir şekilde açılmıyordu sonra yabancı bir forum sitesinde çin romu yükleyince düzeldiği...
Redmi 10 2022 telefonumu güncellenmiştim ve yavaş ladığnı fark ettim telefonumun sürümü 13.0.2.0 idi sonra ben düşürmek istedim ve miui 12.5.2 taiwan romu indirdim mi flash tool dan 12.5.2 olan romu flashladım ve telefon bir daha açılmadı