metallistm kullanıcısının son içeriği

1. metallistm

Yardım Xiaomi Çift Uygulamalar

Bende de var aynı durum ve sinir bozucu 1729055690 Cift uygulamalar listesinde yok. Yapılamıyor yani
  2. metallistm

Soru Bazı Oyunların Tam Ekran Olmaması

Bildirimler durum çubuğu Bagimsiz uygulamalarda ekran centigi (Uygulamayı bul) Ekran centigi surekli goruntule
  3. metallistm

Soru Orjinal batarya

Realpower markasini oneririm. Orjinale cok yakin
  4. metallistm

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

Sistemi yeniden baslatmadan kapatip acma sansimiz var mi adaway gibi. Bazi siteler reklam engelleyici uyarısı veriyor malum
  5. metallistm

Recovery Xiaomi 11T Pro TWRP-3.6.2_12-0-vili.img

twrp açıldığında hiçbirşeye dokunamıyorum. fare bağlayınca da hafızayı görmüyor. ne yapmak lazım
  6. metallistm

Rom Xioami 11T Pro - Eu rom (Kararlı Sürüm) Android 12/13 - MIUI 13/14

Yardım bekliyorum. 12gb ramli cihazi 4gb gibi kullaniyorum su an 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. metallistm

Kisitlamayi kapattigimi belirtmistim 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. metallistm

13.0.3 kurdum ancak surekli arka plan uygulamalarini kapatiyor. Kisitlamalari kapatip kilitledim ama hala ayni. Ne yapmak lazim cihazi yeni aldim rom gezmek istemiyorum. Uygulamalar ayarlar falan 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. metallistm

Yardım Mi9t deji batarya yavaş şarj

Batarya simgesinin yanında hizli sarz oldugu gorunuyor. Degerleri bilmiyorum
  10. metallistm

Soru Mi 9t Ay Modu

Ay değil o mars. Su an kullandığım miroom 12.0.3 te var
  11. metallistm

Yardım Hücresel Veri Problemi

Annem iphone 5s kullaniyor. 4g acikken arama yapamiyor ve alamiyor. 2gye cevirdim su an hersey normal. Sanirim vodafone da sorun var bu aralar
  12. metallistm

Tema TenorSans Regular / Bold Yazı Tipi Fontu

Evet seni bulamiyor 1622837729 Bu sekilde
  13. metallistm

Tema TenorSans Regular / Bold Yazı Tipi Fontu

Çin romunda seni bulamıyor ki arama yapınca. O sayfadaki fontlar çince. Çözemedim şu font olayini. Mtz ve magisk versiyonları da olsa keşke her fontun
  14. metallistm

Tema Telenor Regular , Bold / Italic Yazı Tipi Fontu

Malesef mtz de olmuyor. Magisk sürümü var mi
Üst Alt