metallistm kullanıcısının son içeriği

1. metallistm

Yardım Vodafone TV APK rica

Marketteki Vodafone TV kurulamiyor. Rica etsem Vodafone TV APK ekleyebilir misiniz. Ya da yukleyebilecegim başka bir yer. Yalnız malum box sürüm olması gerekiyor
  2. metallistm

Yardım Instagram Video Sorunu

Arkadaşlarını değiştir. :) Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. metallistm

Yardım Rom Atmak İçin Wipe-Advanced Wipe Temizledim Telefon Açılmıyor Mi Ekranda Kalıyor?

Anlattığına göre sadece silmişsin. Rom flaslamamissin. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. metallistm

Rehber Mi Band 4 Kendi Temanızı Yapın

Geçmiş olsun. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. metallistm

Soru Miroom 10.2 rootlu reklam engelleyici

Bunu kurunca oldu teşekkürler herkese. Benzer durum Lucky patcher için de söz konusu. Düzgün çalışması için bi ayar falan var mı Lucky patcher miroom 10.2 de
  6. metallistm

Arkadaşın verdiğini yükledim. Son sürüm mu bilmiyorum ama linklerdeki herşeyi denedim. Root izni alamıyor. Son sürüm mu nasıl anlarım. Nerden bulurum son sürüm değilse
  7. metallistm

Root izni verdiğim halde alamıyor. Magısk kullaniyorum Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. metallistm

Nerden bulurum. Sende varsa yardımcı olur musun. Yeni geçtim bu roma Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. metallistm

Reklamları nasıl engelleriz bu romda. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. metallistm

Uygulama Lucky Patcher

Güncel sürüm. Herhangi sürüm yükle sonra güncelle uygukama icinden Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. metallistm

Uygulama Lucky Patcher

Yama yaparken yarıda kalıyor ama ise yarıyor. Bugün farkettim Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. metallistm

Uygulama Lucky Patcher

Aynı durumdayım. Çalıştırabilen var mi
  13. metallistm

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Miui 9 Pro yüklü. Konudaki miui10 kursam twrpden. Cihaz hafızası silinir mi Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. metallistm

Yardım Mi5 batarya sorunu ve rom onerisi yardimi

Sağlık sekmesinde veri olması için bikaç defa şarj etmen gerekiyo olabilir. Silmediysen bikaç gün kalsın. Sonucu yazarsin Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. metallistm

Yardım Mi5 batarya sorunu ve rom onerisi yardimi

Ben bu övülen bataryayı sipariş verdim bugün. Gelince sonuçları paylaşırım Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt