Met.in kullanıcısının son içeriği

1. Met.in

Soru 13T Pro Direnç mi yazılım mı?

Bilgi olsun bu sorunun altında, yazılım kayıtlı cihazım geçen gün h.os 2 sorunsuz aldı. Boşuna cihazınızı açtırıp ip68 i kaybetmeyin. Direnç değiştirmek için telefonu kesip biçenlerin yarısının kasap olduğunu da düşünecek olursanız gereksiz bir risk
  2. Met.in

Soru Server kayıt xiaomide nasıl oluyor? Rom değiştirebilirmiyim?

Evet yeşil kaplamalı MP yazıyor. Öyleyse satıcı yalan söylemiş çünkü server kayıt sadece sim 2 ye yapılıyormuş. Bu durumda yazılım kayıt ve rom atılamaz:(
  3. Met.in

İki hatta da imei atılmış, öyleyse bu server kayıt değil mi? Acaba direnç değişimi mi yapılmış?
  4. Met.in

Arkadaşlar, ikinci el bir 13t pro aldım. Satıcı server kayıtlı olduğunu söyledi ??? Sıfırlama yaptık sorun yok, çift hat kayıtlı ve 1.1.4.0 global yüklü. Bl kilidini açıp rom yüklersem plakalar uçar mı? Yoksa xiaomi deki server kayıt samsung da olduğu gibi her koşulda kalıcı değil mi?
  5. Met.in

HyperOS Xiaomi 13T Pro (corot) - Tayvan Kararlı - HyperOS1.0.10.0.UMLTWXM

Merhaba, bu rom ile xiaomi nin kendi çeviricisi ve görüşme kaydı geliyor mu?
  6. Met.in

Rom Xiaomi Mi9T HyperOS 1.0.3.0 (stable) v2 A13

Siz söyleyince bakayım dedim. 43.4.23 - 5 kasım sürümüymüş yani güncelleme sorunsuz çalışmış. Rom da sorun yok demek ki. Yüklemede birşeyler yanlış gitmiş olabilir, siz birşeyleri sildiniz mi? Üşenmezseniz yeniden yükleyin. Rom güzel, bence değer
  7. Met.in

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Tebrikler, gayet tertipli kullanımı kolay bir site olmuş
  8. Met.in

Rom Xiaomi Mi9T HyperOS 1.0.3.0 (stable) v2 A13

Twrp ile sorunsuz kuruldu, gayet akıcı bu arada. Güncellemeleri nereden Twrp ile sorunsuz kuruldu, gayet akıcı bu arada. Güncellemeleri neredentakip edeceğiz?
  9. Met.in

Rom HyperOS DAVINCI-OS1.0.10.0.UFJCNXM V2 Android 14 (Unofficial)

Benimle de paylaşırmısınız?
  10. Met.in

Rom Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya HyperOS1.0.2.0.UMOIDXM İndirme Bağlantıları

Akıcı sorunsuz çalışıyor. Sürekli telefon şarjına bakıp hesaplama yapanlardan değilim:) pil konusunda bir anormallik göremedim
  11. Met.in

Rom Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya HyperOS1.0.2.0.UMOIDXM İndirme Bağlantıları

Mi flash ile geçtim, şimdilik düzgün çalışıyor, linkler için teşekkürler
  12. Met.in

Endonezya 14.0.5.0 üzerindeyim. Veri kaybetmek istemiyorum, Hyperos a geçişi güncelleme olarak yedirebilirmiyiz?
  13. Met.in

Rom Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G Endonezya MIUI V14.0.5.0.TMOIDXM Güncelleme Bağlantıları

teşekkür ederim fakat a13 te hata veriyor, ayrıca bu twrp ile rom da yüklenemiyormuş, sanırım sadece root için
  14. Met.in

Rom Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G Endonezya MIUI V14.0.5.0.TMOIDXM Güncelleme Bağlantıları

Bu cihaza uygun twrp yok diye biliyorum, recovery rom u nasıl yüklüyorsunuz?
Üst Alt