Mesutkeles65 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi9 kapanma

Nasıl yapabilirim bilmiyorum yardım edebilir misiniz
  2. M

Yardım Mi9 kapanma

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar telefon mi 9 8 gb modeli global 10.2.9 olan versiyon u yükledim ben ve arkadaşim onda da aynı cihaz var telefon da sorunlar başladı Sorun 1 telefon hizmet yok diyip kitleniyor şifre istiyor telefon kilidi için ekran kilit şifresi yazıyorum kilitli açılmıyor...
  3. M

Yardım Mi box s 4k

Arkadaşlar selam mi box s kutum var cihaz da hiç bi sıkıntı yok bağlanıyor TV de herşeyi yapabiliyorum fakat harici harddisk i görmüyor kutu görüyor kablo yu bağladığımda sonra içine girdiğim de dosya görünmüyor sadece çıkar seçeneği var acil olarak yardım istiyorum bununla ilgili deneyimi olan...
  4. M

Yardım Mi 9 rom değiştirme

telefon kitlenmiş yüklerken altta clean all var sağ altta orayı seçip yapaacksın temizle ve kitle var 3.cü onu seçmişsin bende aynısını yaşadım unlock programı ile bootloader kilidini açtın ya yine telefonu bağla aç orayı unlock yap kilit açılsın sorun kalmıcak
  5. M

Mi9 - 8 Gb Ram / 128 Gb Hafıza

tamamdır atıcam biraz sonra
  6. M

Mi9 - 8 Gb Ram / 128 Gb Hafıza

Herkese merhaba Xiaomi mi 9 8 gb ram 128 gb hafıza Mavi renk Pasaport kayıtlı Yanında kılıf ve ekran koruyucu ile beraber Acil satılık 1 haftalık fiyatı 4000 TL
  7. M

Rom [Pie Son Sürüm] Mi 9 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta ve V10.2.16.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Farkı ne arkadaşlar eu rom a geçmenin 1559071449 Benim bu bundan daha iyi bi rom varsa farkı ne ne ise yarıyor artısı ne
  8. M

Yardım Mi9 android Q beta

Sonradan olur markalar kendi arayüzleri ne bağlantı li güncellerler o zaman a kadar çok zaman var saf android olsun ya deneyeceğim sadece benim model e olup olmadığını bilmiyorum bide bitek fastboot ile mi yapılıyor
  9. M

Yardım Mi9 android Q beta

Merhaba mi9 a android Q beta test sürümü yükleyen varmı +olarak bu beta sürümü 8 GB Çin versiyon a da oluyor mu bilgisi olan varmı +olarak bunu fastboot dışında başka yöntemle yükleme şansımız varmı bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
  10. M

Diğer [Ana Konu] Mi9 Kayıt Hakkında

Merhaba herkese. Mi9 8gb 128 hafıza model NO M1902F1T IMEİ ilk 4 hane 8676 acil kayıt için pasaport ve ortak arıyorum
  11. M

Soru Android Q beta

Sorun yok kardeşim böyle böyle herseyi öğreniyoruz
  12. M

Soru Android Q beta

Telefonun bootloader kilidi henüz açılmadı cumartesi açılacak ondan sonra daha global rom yükleme yapıcam sonra bu Q beta için uğraşayım diyorum da bu flash dediğiniz şeyi ben kullanmayı bilmiyorum
  13. M

Soru Android Q beta

Mi9 8 128 için Android Q beta programı yapabilen yada bilgisi olan varmi
  14. M

Diğer [Ana Konu] Mi9 Kayıt Hakkında

Merhaba herkese. Mi9 8gb 128 hafıza model NO M1902F1T IMEİ ilk 4 hane 8676 acil kayıt için pasaport ve ortak arıyorum
Üst Alt