Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi mi 11 ultra için sağlam ekran koruyucu önerisi var mı? Köşelerden çıkmayacak koruyucu. Az önce 90 tlye "nano polimer" diye bir tane taktırdım, köşelerden hiç yapışmadı çöpe gitti. Sağlam ekran koruyucu önerir misiniz?
Arkadaşlar aynı videoyu Samsung note 20 ultra ile açtım, note 20'de ekran parlaklığı maksimuma çıktı. Benim telefonumda ise(mi 11 ultra) sadece ses tuşuna basınca ekran parlaklığı artıyor, aksi halde hdr olduğu belli olmuyor. Aynı şekilde youtube'da hdr video açınca ekran parlaklığı sadece ses...
Herkese iyi günler. Bootlader kilidinin açık olması gelen güncellemeleri engeller mi? Cihazım 11 ultra ve hala 13.0.6 romda kaldı uzun süredir. Çoğu xiaomi cihazı miui 14ü aldı bile. Cihazım dirençsiz, global sürüm, sadece bl kilidi açık.
Wi-Fi'ya bağlıyken indirme max 2mb oluyor, internet paketinin Dowland hızı farketmeksizin WiFi'da bu rakamda takılıyor. Birçok modemde denedim sonuç aynı. Fakat mobil veride 10-15mb kadar çıkıyor hızı. Aynı modemde bilgisayardan indirme yapınca 10mb vs görüyor dowland hızı. Kısaca telefondan...
Xiaomi mi 11 ultraya geçtim, telefon global ve orijinal rom. Ne direnç atılmış ne twrp vs işlemi görmüş. İstediğim romu fastboot ile yükleyebilir miyim?
Müziği durdurma, ileri sarma veya geriye sarma hiçbiri yok. Aynı sıkıntı kendi müzik uygulamasında ve youtube videolarında da var. Ne yapmalıyım? Silip baştan yükledim yine düzelmedi.
Mi 11 ULTRA Endonezya rom(13.0.5). Daha önce çin romu kullanıyordum ve bu şartlarda pilim en az %40-50 kalırdı. Roma yeni geçtim, sizce bu kadar kötü olmasının sebebi nedir? (Fhd+60hz kullanıyorum)
https://photos.app.goo.gl/LrDguRAjD9TVfa5M9
Twrp yüklü idi, fakat fabrika ayarlarına çevirince twrp uçtu. Kurtarma moduna girince bu ekran çıkıyor, hiçbir şekilde recovery rom yükleyemiyorum. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar özellikle kutu çıkması dedim çünkü orijinal diye satılan ürünler gerçekten orijinal değiller. Birçok test yaptım, en orijinal denilen bile kutudan çıkanın hıza yaklaşmıyor bile. Nereden bulabilirim?
İyi akşamlar herkese, direnç kayıtlı mi 11 ultra cihazım var. Cihazı ayarlar üzerinden sıfırladığımda imei ve twrp gideceğini biliyorum. Fakat temiz bir sıfırlama yapıp tekrardan imei attırmak istiyorum, çünkü eu rom'un çok sıkıntısını yaşıyorum. Kısaca sorum şu, ayarlardan sıfırladıktan sonra...