mesutc4 kullanıcısının son içeriği

1. mesutc4

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Zaten iki seçenek var, format_data_install ve normal olan install. Formatlamadan direk gümcelliyorum. Recovery yok bende, fastboot üzerinden güncelliyorum öyle
  2. mesutc4

Ben yaptım, silinmez
  3. mesutc4

Yardım Mi 11 ultra sorunları

Cihazım global değil ama hiçbir banka uygulamasında sıkıntı yaşamadım, 6-7 aydır kullanıyorum. Bütün bankaları kullandım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar direnci işi düzgün olmayan kişilere yaptırmışlar
  4. mesutc4

Yardım Mi 11 ultra arka ekran

Eu rom kurun hocam düzelme şansı var
  5. mesutc4

Son yüklediğimde dosya hazırdı. "install" olana tıkladım ve yükledi. Hybrid romdu zaten böylelikle fastboot ile yükledim
  6. mesutc4

Bende twrp yok hocam sadece bl açık. O yüzden fastboot ile elim kolum bağlı. Twrp yüklemeyi de bir türlü beceremedim :D
  7. mesutc4

Hocam ben pc'den fastboot ile yüklüyorum. Her şeyi baştan kurmak yorucu oluyor. Şu an için kalacağım. Size de sorum şu, siz nasıl normal güncelleme gelirmiş gibi aldınız bunu?
  8. mesutc4

23.3.7 ile fark var mı? Geçmeye değer mi?
  9. mesutc4

Yardım Ana ekranda çift tıklama ile ekranı kapatma

Global romda bu özellik yok. Eu roma geç orada var
  10. mesutc4

Yardım Redmi note 10 pro youtube hdr calismiyor

Bende de fullemiyor hocam. Türkiye cihazı olan note 20 ultrada açıyorum aynı hdr videoyu, onda da fullemiyor. Video atabilme şansınız var mı nasıl fullediğini gösteren
  11. mesutc4

Hocam arayüzü çok daha sade ve temiz. Cihaz aşırı rahatlıyor. Googleın gereksiz uygulamarı yok, ne lazımsa indirip kullanıyon. Birçok özellik var eu romda Globalde olmayan. Kısaca eu çok daha başarılı her konuda inanın.
  12. mesutc4

Yardım Redmi note 10 pro youtube hdr calismiyor

Evet hw bindirme artık işe yaramıyor
  13. mesutc4

Soru Mi 11 ultra portre video neden yok?

Yerini unutmuşum gerçekten, 720p çekiyor portre videoda, çok kötü ya. Çok teşekkür ederim bilgi için
  14. mesutc4

Soru Mi 11 ultra portre video neden yok?

Ekran görüntüsü atar mısınız
Üst Alt