Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten iki seçenek var, format_data_install ve normal olan install. Formatlamadan direk gümcelliyorum. Recovery yok bende, fastboot üzerinden güncelliyorum öyle
Cihazım global değil ama hiçbir banka uygulamasında sıkıntı yaşamadım, 6-7 aydır kullanıyorum. Bütün bankaları kullandım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Sorun yaşayanlar direnci işi düzgün olmayan kişilere yaptırmışlar
Hocam ben pc'den fastboot ile yüklüyorum. Her şeyi baştan kurmak yorucu oluyor. Şu an için kalacağım. Size de sorum şu, siz nasıl normal güncelleme gelirmiş gibi aldınız bunu?
Bende de fullemiyor hocam. Türkiye cihazı olan note 20 ultrada açıyorum aynı hdr videoyu, onda da fullemiyor. Video atabilme şansınız var mı nasıl fullediğini gösteren
Hocam arayüzü çok daha sade ve temiz. Cihaz aşırı rahatlıyor. Googleın gereksiz uygulamarı yok, ne lazımsa indirip kullanıyon. Birçok özellik var eu romda Globalde olmayan. Kısaca eu çok daha başarılı her konuda inanın.