Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar elimde redmi9t hesap değiştirdiğim için mi flashla güncelleme yaparken brick modda takıldı ama recovery moda giriyor bootlader kilidine açılmasına izin vermiyor pc suite ile rom yüklme yapmaya çalıştım recovery modda rom doğrulama başarısız hatasıyla karşılaştım telefon...
Arkadaşlar nv data is corrupted Hatasını daha önceki sürümlerde 12.0.3-12.0.5 ...... gibi sürümlerde 12.0.1 den aldığım NON-Hlos dosyasını ataraktan düzeltiyordum ama şimdi 12.5. sürümüne geçtim aynı işlemi yapıyorum ama hata düzelmedi aynı soruna karşılaşan varmıdır. ne yapmam gerek
Sonunda be arkadaşlar yardımcı olması için yazıyorum benimle aynı sorunla karşılaşan olursa benim cihaz global rom 12.0.1 vardı üzerinde 12.0.15 gecince nv hatası aldım burda verilen ve diğer sitelerde verilen non-hlos dosyası internetten indirdiğim non-hlos dosyaları hiç bir işe yaramadı en son...
merhaba yeni çıkan 12.0.15.0 için ne yapmam lazım olmuyor. yardım
fastboot modda dönüp duruyor NON HLOS Dosyasını sizin bat dosyasıyla atamıyorum sizinkine tıklayınca açılır gibi oluyor hemen kapanır ben minimal adb proğramıyla atıyorum
telefon bağlantı sorunu dışında iyiydi de inşallah dediğin gibi donanımsa olmaz belki güncelleme ile çözerler. farlı romlarda nfc geliyormu acaba nfc bölgeden bölgeye değişiyormş heralde yada iki farklı modelmi var nfc li nfc siz
Merhaba arkadaşlar 2 aydır redmi 9t kullanıcısıyım. telefonda blutooth wifi ve normal hat cekim gücü çok zayıf kalıyor blutooth kulaklık bağlıyorum dibindeyim ses kesilip duruyor önceki telefon iphone 5s di hiç bi sıkıntı yoktu redmi note 7 kullandım ondada bi sıkıntı yoktu wifi dibindeyim 3 diş...