mesut_um kullanıcısının son içeriği

1. M

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

Merhaba arkadaşlar Poco x3 pro IMEI atılıyor.istanbul içi oturan tel sahiplerini yönlendirebilirim. Ayrıca bu telefonda custom olarak sadece eu ve global olarakda çok ülkenin romunu denedim Kanatimce şu an itibariyle en stabil en hızlı rom bir tavsiye üzerine kurduğum global Endonezya kararlı...
  2. M

Anket MiRoom Beta Vs Xiaomi.Eu Beta

mrb.benim cihazım mi max 3. iki romuda denedim.ikiside iyi ve sorunsuz. mi room bir tık daha hızlı.
  3. M

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

mi max 3 kullanıcılar klübüne benide eklermisiniz
  4. M

Rom MiRoom 9.9.6 - Android 10 Tabanlı Son Rom Yükleme

Mrb arkadaşlar ben Mi Max 3 telefonuma mi room u twprden temizle/gelişmiş temizleme den dahili depolama hariç herşeyi silmeyi aktif edip formaladıktan sonra,son beta sürümü olan miroomu miu 11 9.10.17 beta romunu kurdum.kurulum bittinten sonra işletim sistemi kurulmadı diye hata versede...
  5. M

Rehber TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

özellikle acemiler için çok faydalı,açıklayıcı,ayrıntılı ve tamamen anlaşılır bir anlatım olmuş.emeği geçen herkeze teşekkürler
  6. M

Soru IMEI kaydı yaptım cihaz hala kayıt dışı görünüyor

mrb arkadaşlar.çift sim kartlı kayıtsız bir yurtdışı telefonum var.4 ay süresi var diye henüz kayıt yaptırmadım.2 aydır telefon bende ama btk dan yasal uyarı kayıt dışı imei diye bir mesaj almadım.ama simi taktığım imei yi,btk imei sorgulamadan sorguladığımda kayıtdışı imei diye görünüyor.diğer...
  7. M

Sohbet AliExpress Kargodan Anlayan Var mı?

Şu an yolda yakın zamanda elinde olur.oturduğun yere bağlı PTT şubesine gelir.kargo görevlisi adresine teslimat yapar.kendinde PTT şubesine takip no ile sorabilirsin.diyelim evde kimse yoktu teslim edilemedi.kapıya teslim edilemediğine dair bir not yapıştırılır.sen de herhalde 1 hafta kadar...
  8. M

Yardım mi max 3 telefonumu diag modda nasıl açarım.

Teşekkürler zenex usta mecbur pasaport kaydı yaptıracağız.500 TL olmuş.yılbaşından sonra 618 TL olacakmış.
  9. M

Mrb.daha önceden root atmıştım.magiks root kurdum.bu bahsettiğiniz yöntemle diag mod açılmadı.tam konuya hakim olmadığından belki olur diye üzerine supersuyu kurdum sonrası telefon açılmadı Android'de kaldı.telefonu kurtarmak için mi flash ile fastfoot roomu kurdum.dolayısıyla rootta twrp de...
  10. M

arkadaşlar mrb.mi max 3 telefonumu diag modda nasıl açılır.xioami kodları çalışmıyor.yardımlarınızı bekliyorum.
  11. M

xioami mi max parmakizi okuyucu sorunu

ok bir bakayım
  12. M

hiçbir bilgim yok bir araştırmam lazım bu konuyu tekrar teşekkürler sağolun cevap yazdığınız için
  13. M

sağolun.ben güncellemeyi telefon üzerinden güncelleyici programı ile yaptım.herhalde sizin bahsettiğiniz başka bir program vasıtasıyla rom yükleme olması gerek.ben bu tele yabancıyım.eğer program vasıtası ile yapılacaksa hangi programı kullanmak gerekir.
  14. M

cevap verdiğiniz için teşekkkür ederim.ama güncellemeden sonra olmuş parmakizi okuyucu çalışmamış ayarlarda dahi yokmuş.sizin söylediğinizde bir ihtimal olabilir.peki yazılımsal olma ihtimali yok mu acaba bilginiz var mıydı
  15. M

arkadaşlar mrb.xioami mi max telefonumun ben ikinci sahibiyim.ilk sahibi güncelleme sonrası parmakizi okuyucunun çalışmadığı söyledi.ayarlar bölümünde dahi parmakizi okuyucu yok.telefon bunun dışında çok iyi çalışmakta en son yazılımı mıuı global kararlı 8.1.0.6 (MBCMIDI) yüklü.bir önceki...
Üst Alt