Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Poco x3 pro IMEI atılıyor.istanbul içi oturan tel sahiplerini yönlendirebilirim.
Ayrıca bu telefonda custom olarak sadece eu ve global olarakda çok ülkenin romunu denedim
Kanatimce şu an itibariyle en stabil en hızlı rom bir tavsiye üzerine kurduğum global Endonezya kararlı...
Mrb arkadaşlar ben Mi Max 3 telefonuma mi room u twprden temizle/gelişmiş temizleme den dahili depolama hariç herşeyi silmeyi aktif edip formaladıktan sonra,son beta sürümü olan miroomu miu 11 9.10.17 beta romunu kurdum.kurulum bittinten sonra işletim sistemi kurulmadı diye hata versede...
mrb arkadaşlar.çift sim kartlı kayıtsız bir yurtdışı telefonum var.4 ay süresi var diye henüz kayıt yaptırmadım.2 aydır telefon bende ama btk dan yasal uyarı kayıt dışı imei diye bir mesaj almadım.ama simi taktığım imei yi,btk imei sorgulamadan sorguladığımda kayıtdışı imei diye görünüyor.diğer...
Şu an yolda yakın zamanda elinde olur.oturduğun yere bağlı PTT şubesine gelir.kargo görevlisi adresine teslimat yapar.kendinde PTT şubesine takip no ile sorabilirsin.diyelim evde kimse yoktu teslim edilemedi.kapıya teslim edilemediğine dair bir not yapıştırılır.sen de herhalde 1 hafta kadar...
Mrb.daha önceden root atmıştım.magiks root kurdum.bu bahsettiğiniz yöntemle diag mod açılmadı.tam konuya hakim olmadığından belki olur diye üzerine supersuyu kurdum sonrası telefon açılmadı Android'de kaldı.telefonu kurtarmak için mi flash ile fastfoot roomu kurdum.dolayısıyla rootta twrp de...
sağolun.ben güncellemeyi telefon üzerinden güncelleyici programı ile yaptım.herhalde sizin bahsettiğiniz başka bir program vasıtasıyla rom yükleme olması gerek.ben bu tele yabancıyım.eğer program vasıtası ile yapılacaksa hangi programı kullanmak gerekir.
cevap verdiğiniz için teşekkkür ederim.ama güncellemeden sonra olmuş parmakizi okuyucu çalışmamış ayarlarda dahi yokmuş.sizin söylediğinizde bir ihtimal olabilir.peki yazılımsal olma ihtimali yok mu acaba bilginiz var mıydı
arkadaşlar mrb.xioami mi max telefonumun ben ikinci sahibiyim.ilk sahibi güncelleme sonrası parmakizi okuyucunun çalışmadığı söyledi.ayarlar bölümünde dahi parmakizi okuyucu yok.telefon bunun dışında çok iyi çalışmakta en son yazılımı mıuı global kararlı 8.1.0.6 (MBCMIDI) yüklü.bir önceki...