Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim hocam malesef 60 fps olunca ısınma oluyo ama o akıcılığa değer bence hayırlı olsun bakalım yenimi başladın oyuna yoksa hesabinimi bağlamadın daha
1599077419
Artı olarak diğer telefonu alabilirsen hatta ikna edebilirsen hem amoled hem sd730g hemde batarya yönünden baya bi ıyi olur...
Arkadaşlar cihazı rootlu olanlar vereceğim dosyayı magisk e kuracaklar işlem tamam olacak hem pubg için hem asphalt 9 için 60 fps oynayabileceksiniz
1598949427
Dosyayı ekledim hocam bakabilirsiniz
Arkadaşlar iyi geceler
Uzun denemeler sonucu aslında çözümün çok basit olduğunu buldum sonunda
Ama telefonunuzun rootlu olması gerek magisk son sürüm olmalı
Bu saate kadar uğraştım artık yatayım sabah anlatacağım tekrardan ıyi geceler hepinize
Şunuda unutmadan ekleyeyim
Ona dün akşam bakmıştım ama geç olduğu için denemedim istediği programları falan hazırladım ama önce bugün baktığımı uygulayacağım olmazsa ki sanmıyorum olmayacağını ozaman senin gönderindekine bakacağım
Benim dediğim magisk in içine modül yüklüyoruz en üstteki sanırım bu sefer olacak gibi
Note 5 te build prop tan yaptım 1 yıldan fazladır ve hala oynamaya devam ediyorum 60 fps bi sıkıntı yok ama dediğim gibi k30 olmadi bi yöntem daha buldum akşam deneyeceğim magisk e ultra grafik gibi bişey ekliyoruz oda olmazsa aramaya devam bulana kadar araştıracağım
Herşey güzel ce oldu üstte foto atmıştım en son oyuna girince play store hatası veriyodu ondada face le bağlanınca hesaba sıkıntı olmuyo diye yazmışlar deneyeceğim bakalım
Şöyle bişey buldum hocam play store hatasiyla ilgili tam anlayamadım ama deneyeceğim birazdan
1598865255
Benim avatar uygulamasında bi sıkıntı yok düzgün bi şekilde çalışıyor
Kayıtlı hesaba bağlanmıyorsa hicbi önemi kalmazki sifirdan baslanacak bi oyun değil çünki
Ama acilen root lu telefon için bi çözüm yolu bulmam gerek neler neler denedim beceremedim bi türlü
K30 var bende gl nin 60 fps listesinde yok önceden note 5 vardı build prop tan modeli s10plus olarak değiştirmiş ona bile 60 fps göstergesini getirmiştim ama k30 da aynı yerleri değiştirmeme rağmen bi sonuç alamadım