Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı operatörle deneme şansınız varsa başka işlemlere girişmeden deneyin derim. Bir arkadaşım İphone 6s plus ile aynı sorunu yaşadığını söylüyor muhtemelen baz istasyonları yetersiz.
Vodafone mu kullanıyorsunuz? Kapalı kutu Mi 9T Pro cihazım üzerinde hiçbir işlem yapmadığım halde Vodafone hattım ile 4.5g de 3-8mbps arasında download yapabiliyorum hatta upload performansı bir tık daha iyi ve İstanbulun merkezi bir yerindeyim. Sorun Vodafoneda olabilir.
Sürekli AOD kullanımının ekran yanığı veya gölgelenme yapma ihtimali var mıdır acaba? Mi 9t pro kullanıyorum super amoled panelden dolayı bu konuda endişeliyim. Teknoloji marketlerdeki teşhir ürünlerinde çok fazla yanık ekran gördüğünü söyleyen var.
Telefonların ekranlarını kıyasladınız mı? Özellikle beyaz renkte telefonlar arası fark olabildiğini söylüyorlar. Ben de evdeki redmi 5 plusın ips ekranı ile mi 9t pro ekranını kıyasladığımda mi 9t pronun beyazları daha sarımtrak kaldı panel teknolojisine bağladım bu durumu. Elinde birden fazla...
Kayıtsız Mi 9t Pro telefonumun ekranı Redmi 5 Plus İps paneline göre biraz daha sarımtırak ve daha az parlak gözüküyor. Amoled panel olduğu için mi acaba hiç kıyaslayan var mı özellikle beyaz renk üzerinde? Ürün kapalı kutuydu ekranın orjinal olmama ihtimali yoktur herhalde. Ayrıca daha bl...