Messi2121 kullanıcısının son içeriği

1. M

Tema Fenerbahçe Açılış Animasyonu

Cihazım redmi note 8 pro MIUI 12 ve Android 10 yüklü bu temayı nasıl yüklerim.twrp yok,booatlader kapalı rot yok. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Sayın ağıt77 BT kilidi açtım Şu FB animasyon açılış teması nasıl yüklerim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Rom MİUİ 11. 04.00

Lütfen saygılı olun. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Rom MİUİ 11. 04.00

Sanırım buranın bir forum olduğu unutulmuş ve kural falan dinlemek sizin yorum yapılmış. Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Rom MİUİ 11. 04.00

Evet degerli forum arkadaşlarım, miui 11 günc elemesi redmi note 7 cihazımın İn bataryasını merhaba pert etmekle birlikte beraber bir sürü hatta getirdi nasıl 10 dönerim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Kardeşim demek forum kurallarını kötüye kullanmak değilse, Teşekkür ederim kardeşim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Ben onu Sekko usta ya demiştim. Kardeşim de kural dışımıdır demek istedim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Siz anlattın kardeşim, dedik oda kural dışı değilse. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Siz sayın Sekko, çok hoca dendiği için bizde dedik. Kurallar bozulmasın. Özür dileriz. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Agit hoca beni unutma. [emoji23][emoji23][emoji23] Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Hacı bu redmi notr 7 yi nasıl rootlarız gözüm. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Hacı yanlışlıkla özele mesaj attım. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Bilgisayar Yok usta. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Uzaktan olmaz dimi hocam. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Olmadı PC Yok usta. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt