messevim kullanıcısının son içeriği

1. messevim

Yardım Mi 13 Magisk Yükleme.

Cihazın Bl kilidi açık. Twrp yüklü. Magisk yükleyip root yapmak istiyorum. Twrp ile uyumlu dosya varmı elinizde?
  2. messevim

Soru Stabil Rom Önerisi.

Merhaba. Eşimin kullandığı telefona uzun vadede sorun çıkarmayacak, donma kasma yapmayacak rom aramaktayım. Şuan kurulu olan sürüm : Miui Global 12.5.2 Kararlı. Ama kasmalar başladı. Bazen çileden çıkarıyor. Mesela kamera dan bir fotoğraf çekeceğimiz zaman 10-15 basmaya ancak çekiyor...
  3. messevim

Satış Mi 8 (6-128)

Telefon yurt içi. Ekranı, kasası tertemiz. Kutu şarj aleti vs ile birlikte verilecektir.
  4. messevim

Yardım Galeride gizlediğim Fotoğrafı Bilgisayarda Görmek

Arkadaşlar benim için çok önemli bir durum. 1 fotoğraf ve 1 video gizlemiştim. Hafıza kartında ki herşeyi bilgisayara aktardım, ardından hafıza kartını biçimlendirdim. Şuanda hafıza kartında gizlediklerimi göremiyorum malesef. Bilgisayarda gizli dosyaları göster seçeneğini aktif ediyorum ama...
  5. messevim

Recovery Twrp ekranında işlem yapamıyorum.

Merhaba. Başlıkta belirttiğim üzere twrp ekranında hiçbir işlem yapamıyorum. Hepsine Failed diye hata veriyor. Mount kısmınan tüm boşlukları işaretlememe rağmen sorunum halen devam ediyor. Hem twrp hem Orangefox'ta aynı sorunu alıyorum. Neden olabilir, bilgisi olan varmı ?
  6. messevim

Çözüldü Masix x Rom Uygulama Şifreleme Sorunu

Merhaba. Masix x rom yükledim. Uygulama kasası kısmından birkaç uygulamaya parmak izi şifresi ile giriş yöntemini ekledim. Mesela Galeri, Whatsapp, Facebook vs. Şifreyi ekledikten sonra uygulamalara giriş yapmak istediğimde, güvenlik uygulaması durduruldu hatası alıyorum. Seçtiğim uygulamalar...
  7. messevim

Çözüldü Masix x rom yükledim şifre sorunu

Merhaba. Mirom kullanıyordum. Masix romunu yükledim açılışta şifre istedi. Normalde desen ve parmak izi şifrem vardı. Orange twrp yüklü. Tekrardan twrp Moduna gelince bu sefer Orange fox ta da şifre istedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  8. messevim

Soru Redmi note 5 pro için rom tavsiyesi.

Merhaba. Yaklaşık 6 gündür bu romu kullanıyorum ama birkaç bug yüzünden çok sevemedim. Önereceğiniz sorunsuz ve özelleştirmesi bol bir rom varmı?
  9. messevim

Soru Galeri uygulaması önerisi.

Merhaba. Bugün telefona evolution x romunu kurdum. Google'nin fotoğraflar uygulaması dışında uygulama yok. Önereceğiniz galeri uygulaması varmı? Miui nin galeri uygulaması güzeldi mesela.
  10. messevim

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Peki güncellemenin gelmesini istersek ücret ödeyerek güncellemeyi alabilir miyiz ? Keşke birkaç ekran görüntüsü olsa ..
  11. messevim

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam şimdi biz bunu indirip kurduktan sonra herhangi bir ücret ödeyececek miyiz? Güncelleme vs sıkıntısız gelir mi?
  12. messevim

Tema Ansel Fasting V2 (Türkçe Uyumlu) (.MTZ)

Teşekkür ederim :) Yalnız Temalar bölümünü altını üstüne getirdim bulamadım. Sağlık olsun.
  13. messevim

Tema Ansel Fasting V2 (Türkçe Uyumlu) (.MTZ)

Hocam indirdim ama yazı tipi bölümünü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
  14. messevim

Soru Telefon modeline uygun adım sayar programı

Halbu ki o kadarda baktım ben. Görememiştim. Şimdi siz deyince baktım . Meğersem kendi uygulaması varmış. Sanırım Türkçe dil seçeneği yok. Neyse şimdilik Google Fit uygulamasını kurdum ve ayarladım. Deneyeyim, beğenmezsem kendi uygulamasını indiririm.
  15. messevim

Soru Ekran sorunu note 5 pro

Telefonu kaç aydır kullanıyorsunuz ? Ayrıca tam olarak modeli nedir ? 1544015299 Bende yaklaşık bir aydır note 5 kullanıyorum. En çok korktuğum şeylerden biri bu hayalet ekran. Acaba panelle alakalı bir durum mu yoksa tüm note 5 lerde aynı paneli mi kullanmışlardır ? Siz kaç ay kullandınız...
Üst Alt