Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Eşimin kullandığı telefona uzun vadede sorun çıkarmayacak, donma kasma yapmayacak rom aramaktayım. Şuan kurulu olan sürüm : Miui Global 12.5.2 Kararlı.
Ama kasmalar başladı. Bazen çileden çıkarıyor. Mesela kamera dan bir fotoğraf çekeceğimiz zaman 10-15 basmaya ancak çekiyor...
Arkadaşlar benim için çok önemli bir durum.
1 fotoğraf ve 1 video gizlemiştim. Hafıza kartında ki herşeyi bilgisayara aktardım, ardından hafıza kartını biçimlendirdim. Şuanda hafıza kartında gizlediklerimi göremiyorum malesef.
Bilgisayarda gizli dosyaları göster seçeneğini aktif ediyorum ama...
Merhaba. Başlıkta belirttiğim üzere twrp ekranında hiçbir işlem yapamıyorum. Hepsine Failed diye hata veriyor. Mount kısmınan tüm boşlukları işaretlememe rağmen sorunum halen devam ediyor. Hem twrp hem Orangefox'ta aynı sorunu alıyorum. Neden olabilir, bilgisi olan varmı ?
Merhaba. Masix x rom yükledim. Uygulama kasası kısmından birkaç uygulamaya parmak izi şifresi ile giriş yöntemini ekledim.
Mesela Galeri, Whatsapp, Facebook vs. Şifreyi ekledikten sonra uygulamalara giriş yapmak istediğimde, güvenlik uygulaması durduruldu hatası alıyorum. Seçtiğim uygulamalar...
Merhaba. Mirom kullanıyordum. Masix romunu yükledim açılışta şifre istedi. Normalde desen ve parmak izi şifrem vardı.
Orange twrp yüklü. Tekrardan twrp Moduna gelince bu sefer Orange fox ta da şifre istedi.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Bugün telefona evolution x romunu kurdum. Google'nin fotoğraflar uygulaması dışında uygulama yok.
Önereceğiniz galeri uygulaması varmı? Miui nin galeri uygulaması güzeldi mesela.
Halbu ki o kadarda baktım ben. Görememiştim. Şimdi siz deyince baktım . Meğersem kendi uygulaması varmış. Sanırım Türkçe dil seçeneği yok. Neyse şimdilik Google Fit uygulamasını kurdum ve ayarladım. Deneyeyim, beğenmezsem kendi uygulamasını indiririm.
Telefonu kaç aydır kullanıyorsunuz ? Ayrıca tam olarak modeli nedir ?
1544015299
Bende yaklaşık bir aydır note 5 kullanıyorum. En çok korktuğum şeylerden biri bu hayalet ekran. Acaba panelle alakalı bir durum mu yoksa tüm note 5 lerde aynı paneli mi kullanmışlardır ? Siz kaç ay kullandınız...