mesro09 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru 14T Pro vs S24 FE

Ben daha iyi buldum
  2. M

Yardım Mi 14T Pro Kronik Sorunları

Bayadır kullanıyorum ama hiç böyle şeyler yaşamıyorum
  3. M

Soru 14T Pro vs S24 FE

s23 satıp 14tpro aldım iyikide yapmışım
  4. M

Soru Deji Batarya

Mi9se için aldım 8ay sonra bozuldu ücretsiz yenisiyle değiştiler
  5. M

Çözüldü 14T Pro 120W şarj sorunu

en yüksek hızda şarj edince pilde hızlı bitiyor :)) hep standart kullanıyorum 0dan-5000e 30dk da doluyor
  6. M

Sohbet watch saat önerisi (acil)

Huawei gt5pro Xiaomi ile uyumlu mu? Saatten arama konuşma falan var mı!
  7. M

Sohbet watch saat önerisi (acil)

s23 kullanırken Galaxy watch4 vardı. 14tpro ya geçtim. Uyum sorunları çıktı. Pek kullanamıyorum. Samsunga sordum firmalar kendi saatlerini kendi telefonlarına göre yapıyorlar yoksa nasıl para kazanacaklar dedi :))
  8. M

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

s23 te biraz video çeksem veya çeşitli borsalarda işlem yapsam deli gibi ısınıyordu. Pili desen zaten geç doluyordu. 14tpro da da aynı işlemleri yapıyorum uçak gibi çalışıyor ısınmıyor hadi biraz ısınsa bile hemen soğuyor. Cihazı performans modunda kullanıyorum sürekli pilini sömürmüyor ki zaten...
  9. M

O kadar yazılmış çizilmiş adam hala sndrgn mediatekten iyi diyor. 14tpro nun işlemcisi sdngen3 den daha iyi
  10. M

Reis s23 sdgen2 den 14tpro ya geçtim. Çok memnunum. Çok daha iyi bir cihaz. Onun kadar ısınmıyor kamerası daha güzel şarjı hızlı doluyor.
  11. M

Diğer 14tpro güncelleme geldi

14tpro Aralık 2024 güncellemesi geldi
  12. M

Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

Ekranı 60hz ye alınca şarj daha hızlı bitiyor gibi geldi bana. 144hz de kullanıyorum hep
  13. M

Uygulama ADB AppControl Gereksiz Uygulamaları Kaldırma vs... (Rootsuz)

bu uygulama güvenli mi arkadaşlar? telefonumda bir sürü banka ve borsa uygulamaları var ayrıca 14tpro da çalışır mı?
  14. M

Çözüldü Ekran yenileme hızı 144 de olmasına rağmen destekleyen oyunlarda 144 FPS alamıyorum

Teşekkürler buldum benim o ayar 144hz'ye kadar. Şimdi açtım bazen 60 yazıyor bazen 120 yazıyor bakalım artık :))
Üst Alt