mesro09 kullanıcısının son içeriği

1. M

Tavsiye Xiaomi telefon tavsiyesi

Arkadaşlar 8-9 bintl civarı Xiaomi telefon tavsiye eder misiniz? Sorunları olmayan güzel fotoğraf çeken snapdragonlu. Teyzeme hediye olarak alacağım
  2. M

Yardım mobil hat ile Bluetooth çalışması

Samsung Galaxy watch 4 ile note8pro yu Bluetooth eşleştiriyorum bütün bildirimler sorunsuz çalışıyor. Saat üzerinden arama yaptığımda arıyor onda sorun yok ama bazen ne ses gidiyor ne ses geliyor. Bluetooth u kapatıp geri açınca düzeliyor ama aradan kısa bir zaman sonra tekrar ses transferi...
  3. M

Soru sensör kıyası

samsung isocell bright gw1 sensor sony imx682 hangisi daha iyi arkadaşlar ?
  4. M

Soru Sesli mesaj bildirim

Note8pro cihazımı yeniden başlattığım zaman "sesli mesaj olup olmadığı denetleniyor" diye bildirim geliyor. Bu nedir ? nasıl kapatılır? İptal yolu yok mu
  5. M

Haber Note 8 pro güncelleme geldi

Bu sabah geldi arkadaşlar
  6. M

Soru Uygulama güncelleme

Arkadaşlar siz bunları güncelliyor musunuz? Bunlar ne işe yarar kimisi pili sömürüyor demiş kimisi ne olduğunu bizde bilmiyoruz demiş. Ben hiç güncellemedim ilk halleriyle duruyorlar. Şunu güncelle iyidir dediğiniz biri var mı içlerinden?
  7. M

Soru WhatsApp için yardım lütfen

Arkadaşlar WhatsApptan görüntülü aranmak istemiyorum. Hatta mümkünse hiç aranmak istemiyorum. Sadece yazı gelsin. Bu tür ayar yapabileceğim, kullandığınız, güvendiğiniz bir WhatsApp uygulaması var mı? Root istemiyorum cihazım yeni, garantili (note8pro). Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  8. M

Soru SD kart

Arkadaşlar SD kartta böyle gri renkte dosyalar oluşmaya başladı.siliyorum sonra tekrar oluşuyor bunlar nedir? Kendi dosyalarımı toplu göreyim diye bunları silmekten bıktım
  9. M

Soru Note8pro garip bir şarj durumu

Arkadaşlar note8pro cihazım var. Uzun zamandır deniyorum. Cihazı direk duvardaki prizden şarj edince daha uzun gidiyor pili. 5 metre uzatma kablosuyla şarj ettiğim zaman daha kısa gidiyor :) böyle bir durum olabilir mi benim kafam mı güzel :)
  10. M

Soru Ekran kalibrasyon?

Arkadaşlar Redmi note8pro da ekran dokunmatik kalibrasyon nasıl yapılır? Nerden yapılır? Yardımcı olabilir misiniz? Sitede baktım ama göremedim
  11. M

Soru VoLTE

Arkadaşlar Vodafone kullanıyorum. Note8pro cihazım VoLTE kullanmak için internetin açık olması gerekiyor mu? Yoksa internet kapalı ikende VoLTE den faydalanabiliyor muyuz ses kalitesi için? Ayrıca VoLTE açıkken internet hızı düşüyor gibi sanki.
  12. M

Soru Simgeler arası boşluk

Bu yazılar arasını nasıl daraltabiliriz arkadaşlar? O işaretli yerden mi? Note8pro da En Küçük Genişlik kaçta kullanıyorsunuz?
  13. M

Soru Bildirim sesi

Arkadaşlar note8pro ve mi9se iki cihazımda da bildirim sesini ayrı olarak kısamıyorum. Yani telin sesini kısmam gerekiyor bildirim sesi az olsun diye. Benim istediğim telin zil sesi son ses olsun ama bildirim sesi az olsun öyle bir ayar yok mu? Eski samsungumda vardı
  14. M

Soru Kapanırken şifre

Arkadaşlar Samsung s7 kullanırken telefonu kapatmak için şifre istiyordu öyle bir özellik vardı. Note8pro da veya Xiaomi de bu olay var mı?
  15. M

Soru android system webview

note 8 pro cihazın Google play store da sürekli bu güncelleme var ama yapmadım. kimisi pili sömürüyor diyor kimisi iyi oldu diyor. android system webview güncellemeli miyiz? chrome la ilgili falan diyor ama ben hep opera ile via kullanıyorum. ÇÖZÜM BASİT Ayarlar - Uygulamalar - Yüklü...
Üst Alt