mesocoban kullanıcısının son içeriği

1. mesocoban

Mod HyperOS EuROM Türkçe dil modülü Magisk/KSU - v24.01.29-dev

Merhaba arkadaşlar bildiğiniş gibi HyperOS çıkmaya başladı ve Eurom ekibi romları yayınlamaya başladı. Romu yükledim ama şöyle bir eksiklik fark ettim Suat Usta çeviri işini bıraktı yada ara verdi bilgim yok ama bayadır çeviri yapmıyor ve haliyle rom gelişmeye devam ediyor. Devam eden bu gelişme...
  2. mesocoban

Soru Xlm String dil dosyasını düzenlerken aynı fonksiyonlar nasıl silinir ?

Selam arkadaşlar bir konuda biligisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Sorum şu xml formatında string dil dosyalarını düzenlerken aynı fonksiyona sahip satırları tespit etme ve bunlardan birini silmek için bu işlemi toplu halde yapmanın bir yolu var mı ? 10 bin satırlık bir dosyada...
  3. mesocoban

Yardım Aosp romda kamera sorunu

Selam arkadaşlar cherish için rom derliyorum ama kamera açarken görüntü tamamen siyah olarak kalıyor uygulama ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum sorun uygulamanın kameraya baglanamamasi gibi duruyor yardımcı olabilecek biri varsa mutlu olurum logcat ekte mevcuttur
  4. mesocoban

Tema Mi Lanting Pro değişken (Variable) yazı tipi (V2.1)

Merhaba arkadaşlar, yaptığım çalışmalar sonucu orjinal miui yazı fontu dosyasını derleyip türkçe karekterler eklenerek tamamlamış bulunmaktayım gereksiz çin karakterler çıkartılmıştır. ondan dosya boyutu baya küçülmüştür. Sorun varsa geri bildirimde bulunabilirsiniz. + Fontu yüklemek için...
  5. mesocoban

Yardım Twrp den fabrika ayarlarına dönünce sildiğim fabrika uygulamaları geri geliyor

Mi note 10 da eurom 20.8.6 haftalık versiyonunu kullanıyorum. Normalde stock romda bulunan ve silinebilen uygulamalar mesela wps Facebook vs geri geliyor bunların hard formatta sonra geri gelmesinin sebebi nedir romu didik didik ettm ama bulamadım bunu bilen var mı bilen varsa yardımcı olur mu?
  6. mesocoban

Rom Redmi K20 / Mi 9T Global Kararlı MIUI 11 / V11.0.1.0.PFJMIXM İndirme Bağlantısı

twrpden yükleme yapmıyor çünkü stock recovery yok onu nerden bulabiliriz yoksa cihaz donuyor ve loopa düşüyor
  7. mesocoban

Tema Miui11 MilanPro Yazı Tipi

türkçe yazı karekteri sorunu var milan proda bunu çözebilen var mı? özellikle yazıyı kalınlaştırdıkça türkçe karekterler olduğu gibi kalıyor
  8. mesocoban

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

hocam ota almak için kullanıcı adını eklemen lazım güncelleme kısmına onu yaptınız mı ?
  9. mesocoban

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

tskler hocam
  10. mesocoban

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

bulut durdurmaya devam ediyor hata raporu alıyorum bunun çözümü nedir acaba mi 9t cihazına sahibim ve temiz kurulum yaparken bu hatayı aldım
  11. mesocoban

Rehber Android Rom Tool .dat-.dat.br-img Dosyaları ile Çalışın. [Parçala ve topla]

android 10 seçeneği yok onu bir güncelleme ile ne zaman ekleyebilirsiniz
  12. mesocoban

Çözüldü mi 9t miui 11 beta rom yüklerken hata ile fastboot ekranında takılı kaldı

güzel kardeşim romu flashlamadan önce winrar veya benzeri bir uygulamayla zipli dosyayı aç ve recovery klasörünü sil ondan sonra telefonun hafızasına yükle ve twrp ile flashla büyük bir ihtimalle romdaki twrp uyumsuz ve bootloop yaptırıyor tele
  13. mesocoban

Rom V10.2.2.0.PEEMIXM Global Stabil and Developer ROM: Fastboot, OTA & Zip (MI MIX 3)

Ustam öncelikle miflash uygulamasını kur hazır kurulmaya gerek duymadan açılıyorsa masaüstüne at sonra indirdigin tgz uzantılı dosyayı WinRAR ile masaüstüne çıkart ve WinRAR bazen kendiside bir klasör oluşturup oraya atıyor çift klasör olmamasına dikkat et çıkardığın klasörü açtığında ilk images...
  14. mesocoban

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mi mix 3 için rom var mı miupro ?
  15. mesocoban

Rom V10.2.2.0.PEEMIXM Global Stabil and Developer ROM: Fastboot, OTA & Zip (MI MIX 3)

Takipte kalın sürekli güncellenecektir. Mi MiX 3 - Global Stabil ROM Son Güncelleme: V10.2.2.0.PEEMIXM MIUI: 10 Android: 9.0 Changelog(Değişiklikler): Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonları V10.2.1.0 -----> V10.2.2.0.PEEMIXM OTA Güncelleme: Uygulanacak Sürüm : V10.2.1.0.PEEMIXM...
Üst Alt