Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniş gibi HyperOS çıkmaya başladı ve Eurom ekibi romları yayınlamaya başladı. Romu yükledim ama şöyle bir eksiklik fark ettim Suat Usta çeviri işini bıraktı yada ara verdi bilgim yok ama bayadır çeviri yapmıyor ve haliyle rom gelişmeye devam ediyor. Devam eden bu gelişme...
Selam arkadaşlar bir konuda biligisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Sorum şu xml formatında string dil dosyalarını düzenlerken aynı fonksiyona sahip satırları tespit etme ve bunlardan birini silmek için bu işlemi toplu halde yapmanın bir yolu var mı ? 10 bin satırlık bir dosyada...
Selam arkadaşlar cherish için rom derliyorum ama kamera açarken görüntü tamamen siyah olarak kalıyor uygulama ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum sorun uygulamanın kameraya baglanamamasi gibi duruyor yardımcı olabilecek biri varsa mutlu olurum logcat ekte mevcuttur
Merhaba arkadaşlar, yaptığım çalışmalar sonucu orjinal miui yazı fontu dosyasını derleyip türkçe karekterler eklenerek tamamlamış bulunmaktayım gereksiz çin karakterler çıkartılmıştır. ondan dosya boyutu baya küçülmüştür. Sorun varsa geri bildirimde bulunabilirsiniz.
+ Fontu yüklemek için...
Mi note 10 da eurom 20.8.6 haftalık versiyonunu kullanıyorum. Normalde stock romda bulunan ve silinebilen uygulamalar mesela wps Facebook vs geri geliyor bunların hard formatta sonra geri gelmesinin sebebi nedir romu didik didik ettm ama bulamadım bunu bilen var mı bilen varsa yardımcı olur mu?
güzel kardeşim romu flashlamadan önce winrar veya benzeri bir uygulamayla zipli dosyayı aç ve recovery klasörünü sil ondan sonra telefonun hafızasına yükle ve twrp ile flashla büyük bir ihtimalle romdaki twrp uyumsuz ve bootloop yaptırıyor tele
Ustam öncelikle miflash uygulamasını kur hazır kurulmaya gerek duymadan açılıyorsa masaüstüne at sonra indirdigin tgz uzantılı dosyayı WinRAR ile masaüstüne çıkart ve WinRAR bazen kendiside bir klasör oluşturup oraya atıyor çift klasör olmamasına dikkat et çıkardığın klasörü açtığında ilk images...
Takipte kalın sürekli güncellenecektir.
Mi MiX 3 - Global Stabil ROM
Son Güncelleme: V10.2.2.0.PEEMIXM
MIUI: 10
Android: 9.0
Changelog(Değişiklikler):
Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonları
V10.2.1.0 -----> V10.2.2.0.PEEMIXM OTA Güncelleme:
Uygulanacak Sürüm : V10.2.1.0.PEEMIXM...