mesocoban kullanıcısının son içeriği

1. mesocoban

Rom Mi 14T Pro HyperOS EU ROM OS2.0.1.0.VNNMIXM_15

ben kurdum stabil değil kamera sorunlu ikinci alanda arama yapılmıyor gelen arama cevaplanamıyor. ve sayamadığım bir çok sorun var kurmak isteyen arkadaşlara bu sürüm için önermiyorum
  2. mesocoban

Soru 14 pro mu 14 t pro mu ?

14 pro çift katmanlı ana kart olduğu için direnç yapmak sıkıntılı ve riskli bundan dolayı bir çok yapmak istemez çünkü telefon kullanılmaz hale gelebilir. 14t pro direnç konusunda daha sorunsuz. ama tabi direnç yapan yerin yaptiği işçilikte çok önemli
  3. mesocoban

Hocam yeni konu açmak yerine var olan konuyu gücellerseniz hem sizin için hem de konuyu takip edenler için daha kolay olur
  4. mesocoban

Çok tşkler hocam ellerine sağlık
  5. mesocoban

Rom Xiaomi 14T Pro (Rothko) Eu Rom OS1.0.8.0.UNNIXM_14

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-eu_rothkog_os2-0-1-0-vnnmixm_15.154984/ Arkadaş yeni konu açmış güncelleme geldiği için
  6. mesocoban

Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

Ben kilidi açmadan önce denedim olmadı sonra kilidi açmayı başardım ve rom yükledim başka bir yolu var mı bilmiyorum ama yetkili hesap muhabbetine yüklenebilir normal kullanıcı olarak bu zor gibi
  7. mesocoban

Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

Boadloader kilitli cihazlara fastboot modunda rom yukleyemezseniz hata verir
  8. mesocoban

Tskler evet ilk defa kullanıyorum. Diğer cihazlarda rahat cin rom kullanılıyor ama bunlarda yok sanırsam çünkü çin romu da yükleyemedim
  9. mesocoban

bu eu rom cin roma dayanmaktadır. global rom değil
  10. mesocoban

iyi aksamlar hyperos 2 versiyonu var mı ? üyelik biraz pahalı 12 dolar
  11. mesocoban

Mod HyperOS EuROM Türkçe dil modülü Magisk/KSU - v24.01.29-dev

Diğer sürümde ekleme yapacagim
  12. mesocoban

Cihazına uygun boot dosyasını kernelsu github sayfasında indir fastboot yöntemiyle flaşla kernelsu apk indir ve kur sonra bu modülü kernelsu aracılığı ile yükle tekrar başlat ve son
  13. mesocoban

Merhaba arkadaşlar bildiğiniş gibi HyperOS çıkmaya başladı ve Eurom ekibi romları yayınlamaya başladı. Romu yükledim ama şöyle bir eksiklik fark ettim Suat Usta çeviri işini bıraktı yada ara verdi bilgim yok ama bayadır çeviri yapmıyor ve haliyle rom gelişmeye devam ediyor. Devam eden bu gelişme...
  14. mesocoban

Yardım Ayarlarda -1 yazıyor

çeviri hatası sadece
Üst Alt