Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben kurdum stabil değil kamera sorunlu ikinci alanda arama yapılmıyor gelen arama cevaplanamıyor. ve sayamadığım bir çok sorun var kurmak isteyen arkadaşlara bu sürüm için önermiyorum
14 pro çift katmanlı ana kart olduğu için direnç yapmak sıkıntılı ve riskli bundan dolayı bir çok yapmak istemez çünkü telefon kullanılmaz hale gelebilir. 14t pro direnç konusunda daha sorunsuz. ama tabi direnç yapan yerin yaptiği işçilikte çok önemli
Ben kilidi açmadan önce denedim olmadı sonra kilidi açmayı başardım ve rom yükledim başka bir yolu var mı bilmiyorum ama yetkili hesap muhabbetine yüklenebilir normal kullanıcı olarak bu zor gibi
Cihazına uygun boot dosyasını kernelsu github sayfasında indir fastboot yöntemiyle flaşla kernelsu apk indir ve kur sonra bu modülü kernelsu aracılığı ile yükle tekrar başlat ve son
Merhaba arkadaşlar bildiğiniş gibi HyperOS çıkmaya başladı ve Eurom ekibi romları yayınlamaya başladı. Romu yükledim ama şöyle bir eksiklik fark ettim Suat Usta çeviri işini bıraktı yada ara verdi bilgim yok ama bayadır çeviri yapmıyor ve haliyle rom gelişmeye devam ediyor. Devam eden bu gelişme...