meschut kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım miui 12 rehber sorunu

Güncelleme yaptıktan sonra tel rehberine kisi ekleyeceğim zaman boşluk tuşu çalışmıyor. Isim, soy isim yazarken boşluk bıraktığınızda bunu algılamiyor. Internette gezinirken veya WhatsApp ta yazışırken klavyede sorun yok fakat rehberde kisi kayıt edeceğimde bosluk imleci problem oluyor. Aynısını...
  2. M

MIUI 12 Mi Note 3 Güncelleme (miui 12)

İnşallah bir an önce cozerler cok rahatsız edici bir olay
  3. M

MIUI 12 Mi Note 3 Güncelleme (miui 12)

Arkadaslar guncellemeyı yaptıktan sonra rehbere kısı kaydedecegım zaman kısının adını yazıp bosluk bıraktıgımda bosluk olmuyor. Msj yazarken yada ınternette yazdıgımda klavyede problem yok ama rehbere kısı eklerken hıc bır sekılde bosluk ımlecı ıse yaramıyor. Aynı sorunu yasayan veya cozen varsa...
  4. M

Yardım Şarj sorunu

Mi note 3 guzel telefon kullaniyorum ama hemen hemen her guncellemede illa bir sorun cikartiyor. Ya sarj az gidiyor ya yazilar sacma sapan oluyor. İlla biseylerde problem cikiyor can sıkıcı... Bu seferki sorunda hem sarj cok az gidiyor. Hemde ekte ki resim gibi albumlere girdigimde Fotograflar...
  5. M

Rom Mi Note 3 Global Kararlı MIUI 10.4.2.0 PCHMIXM [Android 9/ PIE] İndirme bağlantısı

Eyvah eyvah kardesim desene seninki bendende kotu durumdaymis :) carelerini bulmaya calisiyorum bakayim bulabilirsem yine yazarim :)
  6. M

Rom Mi Note 3 Global Kararlı MIUI 10.4.2.0 PCHMIXM [Android 9/ PIE] İndirme bağlantısı

Arkadaslar son sürumu yukledikten sonra bariz bir sekilde sarjin az gitmesi olayi var. Telefonun sarjiyla ovunurken suan sarjindan sikayetciyim. Ekran goruntulerinide koyuyorum. Hucrede bekleme neden bu kadar sarj harcayabilir ki? Bu olay telefonu guncelledikten sonra ortaya cikti. Ayni sorunu...
  7. M

Yardım Bildirim isigi sorunu

Arkadaslar telefonumda whatsaptan msj geldiginde veya sms geldiginde ayarlardan bildirim isigi secenegi acik olmasina ragmen bildirim isigi yanmiyor. Donanimsal sorun olsaydi sarja taktigimda bildirim isigi yanmazdi diye dusumuyorum fakat sarja taktigimda yaniyor. Sorun ne olabilir yardimci...
  8. M

Haber Mi note 3 mıuı 9.6.2

Cok tesekkur ederim :)
  9. M

Hocam cok tesekkur ederim. Ben tekrar kontrol edeyim uygulamalarimi, dediginiz yerleri... Yinede olmazsa fabrika ayarlarina donersem 9.6.2.0 temiz olarak kurulum yapilmis olur degil mi?
  10. M

:) :) Orneginiz tamda yerini buldu :) :) evet bende arastiriyorum fakat xiaomi markasini ilk defa kullandigim icin sistemle ilgili eski surume nasil donulur nasil edilir bilmiyorum. Herhalde ogrenene kadar da yeni guncelleme cikar ve bizde bu kotu guncellemeden kurtulmus oluruz insallah :)
  11. M

Alin benden de o kadar. Bir cok arkadas sarjin iyi gittigini soyluyor fakat israrla sarjin cok kotu oldugunu soyluyorum. Batarya suan berbat halde. Tekrar bir onceki surume donmenin yolunu aramaktayim :) bataryadaki gozlemlerim sadece gozlem degil gercek anlamda kendi yaptigim testlere...
  12. M

Soru Mi note3 "9.6.2 Kararlı 470M" güncellemesi

Arkadaslar merhaba. Bazi arkadaslar bu guncellemenin iyi oldugunu soyluyor muhakkak dogrudur fakat ayni olumlu seyleri ben malesef soyleyemiyorum. Bende batarya berbat halde. İlk ciktigi gun yuklemistim bugune kadar belki duzelir dedim fakat duzelme olmadi. Ayrica rehberde arama gecmisinde...
  13. M

Dostum bende bir problem var o zaman. Benim almis oldugum veriler, Guncellemeden once; Sarj %87 ekran acik kalma suresi 1 saat 44 dakika Guncellemen sonra; Sarj %82 ekran acik kalma suresi 1 saat 26 dakika Dostum jack girisinin olmamasi sorunu tamamen kisisel olmakla birlikte aparatini...
  14. M

Arkadaslar yeni guncellemeyi yaptim fakat pil omru bende berbat hale geldi. Bir onceki surume oranla asiri fark var ve cok kotu. Bu sorun bir bende mi var? yoksa guncellemeyi yukleyen arkadaslarda da bu problem varmi ? Yorumlara baktigimizda guncellemeyi yapan arkadaslar cok iyi oldugunu soyluyor
Üst Alt