Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 10 sürümüne sahip Redmi 5 Plus cihazımda formattan sonra bazı sistem uygulamalarına güncelleme gelmiyor. Launcher, Mesajlar, Hava Durumu vs... Güncelleme sadece Güvenlik, Tema, Pusula gibi uygulamalara geliyor.
APK işine de girmek istemiyorum. Neden gelmiyor acaba? APK dışında bir çözüm...
Chrome artık illallah ettirdi bana. Sayfa kaydırınca takılmalar, sayfa geçişlerinde kasılma... Her güncelleme ayrı dert. Ben de güncellemeleri kaldırdım. Otomatik güncellemeyi durdurdum. Şimdi maşallah yağ gibi akıyor.
Bu durum güvenlik açısından çok büyük bir sorun yaratır mı? Yeni özellik...
Okuma modu açmış olabilirsiniz. Kontrast ayarlarını değiştirmiş olabilirsiniz. Bunların hiçbirini yapmadıysanız bile böyle şeyler olabilir. Panel farklılığı vardır. Aynı panellerde bile renk tonu farklı olabilir.
Diyeceğim o ki cihazları yan yana koyup aynı renkte görünmesini beklemeyin...
Note 6 Pro da almamış henüz. Sitesine bakınca daha yığınla almamış telefon var gibi görünüyor. Bizim telefonlara garezleri yok.
Ama çok kötü bir güncelleme politikaları var. Bu kesin.
Şu hâliyle gelecekse gelmesin zaten. Gene yığınla bug ile yayınlamışlar. Zaten niyetim yoktu yüklemeye. Forumda açılan başlıklar sayesinde artık uzun süre yüklemeyeceğime eminim diyebilirim.
Hayır yani en fazla ürün satan 4. veya 5. firma. Hâlâ yazılım konusunu çözememiş olmaları ilginç. Hele...
Bence Redmi 5 Plus kesinlikle alacak güncellemeyi. Boşa kafaya takmaya gerek yok. Şuan bunu düşünmeyin. Güncelleme gelir gelmez güncellemem gerekiyor mu yoksa biraz beklesem daha mı iyi olur diye düşünün derim.
Güncellemeler babamızın hayrına gelmiyor. Bu cihazlar bir şekilde eskitilecek...
Bu güncellemeyi verip, tekrar çekme olayının sebebi ne acaba? Ne kadar güncelleme aldıysam hepsinde de bunu yaşadım.
Xiaomi gösteriyor ama elletmiyor. Ne saçma bir durum!
Ekrana temastan ziyade kılıf arka kapakla birlikte statik elektrik aktarıyor bence bir yerlere. Dediğim gibi kılıf olmayınca ve bir yere temas etmeden sadece elimde kullanınca dokunmatik sorunu yaşamıyorum. En azından bendeki sorun bu şekilde gideriliyor.
Bende kılıfı takmayınca sorun kalmıyor. Kesinlikle statik elektrik sorunu yaptığını düşünüyorum. Çünkü kılıf takılı değilken koltuğa dayayıp kullanmaya çalışınca gene dokunmatik sorunu oluşuyor.