Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım mi 6. Güncelleme sonrası hızlı şarj 2 saniye aktif kalıyor sonrasında normal şarja dönüyor. Temiz kurulum yapmadım sadece güncelleştirmeyi twrp üzerinden kurdum. Nasıl çözerim bir yolu varmı?
Not: Şuan için temiz kurulum yapamam.
Elimde şifresini unuttuğum bir rar dosyam var. Pcde uygulamalar var fakat bilgisayarım çok yavaş olduğu için uzun sürüyor. Android'de kırabileceğim bir yöntem varmı? Telefonum Mi 6 TWRP ve magisk var
Aynı sorunu bende bluetooth kulaklığımda yaşıyorum. Araştırma yaptığımda bluetooth ve modem 2.4 ghz de çalıştığı için çakıştığı okudum. Mi box modeme yakınsa bu sorunu yaşicağını sanmam mesafesi varsa modemi 5ghz olan modemle değiştirmeni tavsiye ederim. Bu sayede frekansları çakışmaz
Şarjı hiç dikkat etmedim, çok yiyor olsa dikkatimi çekerdi eklenti desteğinden dolayı firefox kullanıyorum. Kullandığım eklentiler Ublock origin ve popup blocker.
Evet başlıkta gördüğünüz gibi çok saçma bir durum ama malesef başıma geldi. Mi6 eu rom stabil 10.4.2 güncellemesini yaptım. 1080p de video izlerken bluetooth kulaklığımı bağladığım anda 144p veya 240p ye düşüyor ve Bluetooth kulaklıkta müzik dinlerken ard arda 1 saniyelik duraksamalar oluşuyor...