mertylmz kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Mi Room 20.2.20 beta güncellemesi.

Cihazım mi 6. Güncelleme sonrası hızlı şarj 2 saniye aktif kalıyor sonrasında normal şarja dönüyor. Temiz kurulum yapmadım sadece güncelleştirmeyi twrp üzerinden kurdum. Nasıl çözerim bir yolu varmı? Not: Şuan için temiz kurulum yapamam.
  2. M

Sohbet Android rar şifre kırma

Elimde şifresini unuttuğum bir rar dosyam var. Pcde uygulamalar var fakat bilgisayarım çok yavaş olduğu için uzun sürüyor. Android'de kırabileceğim bir yöntem varmı? Telefonum Mi 6 TWRP ve magisk var
  3. M

Uygulama Migrate Yedek Alma [Görsel Ekli] [Root]

Twrp sürümüm güncel değildi en güncel olanı kurdum durum yine aynı error 6 veriyor.
  4. M

Uygulama Migrate Yedek Alma [Görsel Ekli] [Root]

Bende error 6 alıyorum. Bir çözümü varmı acaba?
  5. M

İpucu Ayarlardan uygulamaları devredışı bırakma

İşe yarar bir bilgi teşekkürler
  6. M

Soru Bluetooth kulaklık ve ses sistemi sorunu

Aynı sorunu bende bluetooth kulaklığımda yaşıyorum. Araştırma yaptığımda bluetooth ve modem 2.4 ghz de çalıştığı için çakıştığı okudum. Mi box modeme yakınsa bu sorunu yaşicağını sanmam mesafesi varsa modemi 5ghz olan modemle değiştirmeni tavsiye ederim. Bu sayede frekansları çakışmaz
  7. M

Yardım MI 6 hk.

Forumda anlatım mevcut Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby
  8. M

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Şarjı hiç dikkat etmedim, çok yiyor olsa dikkatimi çekerdi eklenti desteğinden dolayı firefox kullanıyorum. Kullandığım eklentiler Ublock origin ve popup blocker.
  9. M

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Miui 11 uyumlumu?
  10. M

Yardım Bluetooth bağlayınca internet yavaşlaması

Evet başlıkta gördüğünüz gibi çok saçma bir durum ama malesef başıma geldi. Mi6 eu rom stabil 10.4.2 güncellemesini yaptım. 1080p de video izlerken bluetooth kulaklığımı bağladığım anda 144p veya 240p ye düşüyor ve Bluetooth kulaklıkta müzik dinlerken ard arda 1 saniyelik duraksamalar oluşuyor...
  11. M

Soru Mi 6 mı Note 7 mi?

Bende pubg ile baya yordum telefonu ama oyunu rahat kaldırabildiğinden ısınmıyor o yüzden sıkıntı olcağını sanmam
  12. M

Soru Mi 6 mı Note 7 mi?

Mi 6 kullanıyorum note 7 yanından geçemez düşünmeye bile gerek yok bunun için.
  13. M

Mod [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3

neyden bahsettiğini anlamadım ama kamerayı açtım 10 saniye bekledim sorun yok
  14. M

Mod [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3

Mi 6 eu rom stabil 10.3 sorunsuz çalışıyor
Üst Alt