Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Baya bir yerde aradım ama hiçbir yerde Spigen kılıf bulamadım cihaz için. Autofocus aldım ama kalitesi ve hissiyatı hiç iyi değil.
Spigen aliexpress dışında nerede bulabilirim? Kullanan varsa bilgi verir misiniz hızlı şekilde temin etmek istiyorum.
POCO F2 Pro cihazımdan...
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kullanmış olduğum bilgisayarımı satmaya karar verdim. Bilgisayar konusunda bilgili olan arkadaşlardan ricam, bilgisayarı yeni alacak olan kişinin daha sonrasında bilgilerimi herhangi bir şekilde geri getirememesi için bilgisayarı satmadan önce...
Herkese Selamlar,
Yine Koruma amaçlı alıp sonrasında ise cihazın fiziksel şıklığını düşürdüğünden satmak istediğim bir kılıfın görüntülerini aşağıya bırakıyorum. Satılmasına elden ele yayarak yardımcı olmanızı rica ederim :)
Herkese iyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Miui Türkiye alışveriş bölümünden almış olduğum ve uzun zamandır memnuniyetle kullanmış olduğum BlitzPower Qualcomm QC3.0 şarj aleti bulunmakta.
Merak ettiğim sorular ise;
- USB Güç İletimi (USB-PD) nedir ?
- Ve bende bulunan bu adaptör USB-PD desteğine sahip midir...
Merhaba arkadaşlar,
Belki tanıyanlarınız vardır beni, yaklaşık 3-4 senedir Xiaomi kullanmaktaydım ve yakın zamanda radikal bir karar ile Apple markasına geçiş yaptım. Kutudan çıkan adaptör maalesef ki hızlı şarj etmiyor ve bu konu ile alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica...
Arkadaşlar merhaba,
Xiaomi Mi A3 için elinde mat cam olan ve satan var mı acaba ? Aliexpress sitesinde var fakat malum şu an ürün gelmiyor. Türkiye içinde de satan bulamadım.
Elinde mevcut olan ve satan arkadaşlar olursa konuya ya da dm üzerinden yazmalarını rica ederim.
Herkese iyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye sınırları içinde kullanabileceğimiz ücretsiz ve güvenli olan vpn hizmetini bilenler yazabilirler mi ?
Şimdiden teşekkürler Yes~~
Merhaba arkadaşlar. Resmini paylaştığım şey tam olarak nedir bilgi verirseniz sevinirim [emoji3526][emoji106]
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba arkadaşlar,
Belli başlı bilinen launcherları ( Nova, Microsoft, Lawnchair vb. ) denedim fakat bu özelliği herhangi birinde aktif edemedim. ( Belki de yoktur emin değilim )
Çift tık ile ekran kilitleme özelliği neredeyse tüm launcherlarda var fakat kilit ekranında çift tık ile...
Herkese merhaba,
Kullanmış olduğum garantisiz ( İmei atılı ) Xiaomi Mi 9 Se cihazımı satıp garantili bir cihaza geçme düşüncem var. Konu başlığında iki cihaz yazdım fakat bu cihazları alabilmem için ortalama 1000-1200 lira para koymam gerekiyor. Bunun haricinde 1500 lira bantlarında aşağıdaki...
Wp bildirim sorunu rom bazlı bir sorun diye biliyorum. Aynı sorun bende de var eu rom kullanıyorum fakat global son sürümde öyle bir sorun yoktu.
İnstagram ve wp bildirim çubuğundan yanıtlama durumunda bildirimin kaybolmamasının ayarlarda bir seçeneği yok ben bulamadım. Güncelleme ile...
Kullanan bir arkadaşım ses kalitesinden memnun olduğunu fakat mikrofon konusunda inanılmaz kötü olduğunu belirtmişti. Fiyat farkını veririm derseniz ses konusunda airdots pro gayet iyi. Mikrofonunu inceleme şansım olmadı maalesef henüz.