Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abilerim ablalarim. Cihazim olan Poco x3 pro cihazımdan dün sd kart ne almışım diye çıkardım. Geri taktığımda ise biçimlendirme muhabbeti önüme geldi. İçerisinde müziklerim ve önemli fotoğraf ve videolar bulunuyor. Ben bunu biçimlendirme yapma dediğimde görmüyor ve müziklerimi...
Arkadaşlar birşey soracagim benim cihaz imei kayıtlı yani sonradan imei atilmis bi cihaz telefon note 6 pro asiri kasma ve donma yapmaya basladi arada bi youtubeda bile kasıyor siz düşünün cihazda twrp yok bl de kapali ben bu beladan kurtulmak istiyorum dereceli mac giriyom oyunlarda telefon...
Yani benim cihaz yurtdışı galiba ve icine imei atilmis cihazda twrp yok bl açık degil galiba yani imei eger giderse diye korkuyorum yani çünkü bu işlere fazla aşina degilim
Arkadaşlar benim cihaz imei atilmis bir cihaz da bu lanet sürümu guncellemis telefon kendi kendine simdi ben hicbisi bilmiyorum acaba imei gider mi yapsam yani bir yardim eder misiniz basit bi yolu var mi