Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi tek kullanımlık sms gelmiyor. bilgisayar üzerinden clouda girmeye çalışıyorum devamlı olarak login sayfasına atıyor telefon kilitli kaldı açamıyorum
1576514243
çözüldü kapanabilir
Uygulama ve sitelerde tamamen engelliyor diyebilirim fakat YouTube reklamları videolar ile aynı IP adresleri üzerinden geldiği için DNS değişimi ile engellenemezler.
O zaman DHCP bölümüne bir bakın modemin oralarda olabilir modem markası modeli nedir?
1573473442
Teşekkürler, ben de kullanıyordum konusu geçince yazmıştım detay soran olunca tek tek cevap vermek yerine 5dkda menüleri ss alıp atayım dedim
Aradığınız kısım soldaki DNS girdisi sekmesinde muhtemelen
1573473032
Android 10 MIUI 11 global stabilde saçma bir şekilde hala gizli tutuyorlar bu menüyü
1573473114
Her cihazda aynı isimde, ayarlar sekmesini açtınız değil mi?
Her modemin arayüzü farklı fakat basitçe özet geçeyim
Modemin arkasında arayüz adresi yazar 192.168.x.x şeklinde buraya eğer değiştirmediyseniz yine arkasında yazan ID ve şifre ile girin arayüzü karıştırıp DNS değisimi yapılan bölümü bulun DNS adreslerini otomatik değil statik yapın sonra...
Bilindiği üzere MIUI arayüzünde stok romlarda Private DNS özelliği kullanılamıyor fakat basit bir çözümü var. Bu şekilde DNS değişikliği yaparak hem mobil ağ hem de wifi üzerinde tekrar tekrar ayarlama gerekmeden bağlanılan her ağda kendi belirlediğimiz DNS sunucusunu kullanabiliyoruz ayrıca...
Uygulama kurarım diyorsanız yine adguard en kolay yol rootsuz telefon için fakat DNS de yeteri kadar iş görüyor bence ekstra uygulamaya gerek yok DNS ne pilden yiyor ne kalabalık yapıyor çok pratik