mertr kullanıcısının son içeriği

1. mertr

Çözüldü Xiaomi tek kullanımlık sms gelmiyor

Başlıkta belirttiğim gibi tek kullanımlık sms gelmiyor. bilgisayar üzerinden clouda girmeye çalışıyorum devamlı olarak login sayfasına atıyor telefon kilitli kaldı açamıyorum 1576514243 çözüldü kapanabilir
  2. mertr

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Çok gıcık bir sorundu sevindim
  3. mertr

Rehber Gizli menü ile Chrome dahil reklamlara kesin çözüm (ROOTSUZ)

Doğru altmenüye tıkladıysanız hata vermemesi gerek
  4. mertr

Ağ Ayarları - Ev Ağı menüsünden - Dns Değerleri sekmesine gelin statik'e tik koyun sonra DNS'leri girebilirsiniz
  5. mertr

Uygulama ve sitelerde tamamen engelliyor diyebilirim fakat YouTube reklamları videolar ile aynı IP adresleri üzerinden geldiği için DNS değişimi ile engellenemezler.
  6. mertr

O zaman DHCP bölümüne bir bakın modemin oralarda olabilir modem markası modeli nedir? 1573473442 Teşekkürler, ben de kullanıyordum konusu geçince yazmıştım detay soran olunca tek tek cevap vermek yerine 5dkda menüleri ss alıp atayım dedim
  7. mertr

Aradığınız kısım soldaki DNS girdisi sekmesinde muhtemelen 1573473032 Android 10 MIUI 11 global stabilde saçma bir şekilde hala gizli tutuyorlar bu menüyü 1573473114 Her cihazda aynı isimde, ayarlar sekmesini açtınız değil mi?
  8. mertr

Her modemin arayüzü farklı fakat basitçe özet geçeyim Modemin arkasında arayüz adresi yazar 192.168.x.x şeklinde buraya eğer değiştirmediyseniz yine arkasında yazan ID ve şifre ile girin arayüzü karıştırıp DNS değisimi yapılan bölümü bulun DNS adreslerini otomatik değil statik yapın sonra...
  9. mertr

Olur, ben öyle yaptım smart tv'de de reklam işini çözdüm
  10. mertr

Yardım Reklamlardan nasil kurtulunur?

Rehber ekledim buyrun Rehber - MIUI arayüzünde Private DNS değişimi (ROOTSUZ) Evet Bir rehber hazırladım buyrun https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-arayuzunde-private-dns-degisimi-rootsuz.61409/
  11. mertr

Bilindiği üzere MIUI arayüzünde stok romlarda Private DNS özelliği kullanılamıyor fakat basit bir çözümü var. Bu şekilde DNS değişikliği yaparak hem mobil ağ hem de wifi üzerinde tekrar tekrar ayarlama gerekmeden bağlanılan her ağda kendi belirlediğimiz DNS sunucusunu kullanabiliyoruz ayrıca...
  12. mertr

Yardım Reklamlardan nasil kurtulunur?

Uygulama kurarım diyorsanız yine adguard en kolay yol rootsuz telefon için fakat DNS de yeteri kadar iş görüyor bence ekstra uygulamaya gerek yok DNS ne pilden yiyor ne kalabalık yapıyor çok pratik
Üst Alt