Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevabınız için teşekkür ederim. Benim çekincem de servisin kötü iş yapacak olması. Sanırım bahsettiğiniz çabuk ekrana yapışma olayı birazda telefonun durumuna bağlı. Çok çabuk ısınma falan oluyorsa ondan kaynaklı da olabilir ama verdiğiniz örneğe bakıcak olursak yanma durumu söz konusu değil en...
Hangi Garanti firması ? Benim GENPA garantili vermeyi düşünüyorum ama GENPA güvenilir mi tam bilmiyorum. Ek olarak bu Ghost Screen de ilerleme gibi bir durum var mı yani bu olduktan sonra bir 5-10 dakika kullanmayınca geçiyor ama ilerleyen zamanlarda daha ciddi bir durum olur mu ? Böyle...
Selamlar. Xiaomi telefon kullanmaya yaklaşık 1 aydır kullanmaya başladım. Forumlarda okuduğuma göre bu telefonu alıpta eu rom atmayan yok gibi. Ancak ben detaylı bilgi sahibi olmadığım için böyle bir konu açmak istedim. Forumda diğer konuları inceledim ama aklımdaki soru işaretleri gitmedi. Ben...
Forumda bir kaç kişinin yazısını gördüm servise bu sebepten verdikten sonra kasada her hangi bir sıkıntı olmasından çekiniyorum. Çizik olur yada her hangi birşey olur yeni cihaz çekiniyorum. GENPA servis ile daha önce hiç işim olmamıştı
Selamlar. Cihazı aldıktan bir kaç gün sonra fark ettim ki Ghost Screen sorunu malesef bende de var. İzmir'de GENPA servise bıraksam tahmini tamir süreci ne kadar olur ve kullanılan parça orijinal mi? Bir diğer sorum da şu parç değişmesi kesin çözüm mü ?