MertK1907 kullanıcısının son içeriği

1. MertK1907

Yardım Güvenlik bildirimi gitmiyor

Bugün öğlenden beridir güvenlik bildirimi 15 dakika erteleyip 2 saat ertelediğime rağmen güvenlik bildirimi kayan pencerelerden gitmiyor nasıl yok edebilirim?
  2. MertK1907

Soru Yeni telefon almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Redmi Note 7 kullanıcısıyım Xioami'den memnunum pubg mobile ve pubg mobile tarzı oyunlar oynamayı çok seviyorum aklımda Pocox3 Pro var bu tarz işlemcisi olan telefon önerir misiniz?
  3. MertK1907

Soru Redmi Note 7'ye MIUI 13 güncellemesi hiç mi gelmeyecek?

2019'dan beridir Redmi Note 7 kullanıyorum güncelleme sevdalısıyım MIUI 13 gelmeyecek deniyor hiç mi gelmeyecek Redmi Note 7 tarih mi oluyor yoksa?
  4. MertK1907

Yardım Redmi note 7 dosya temizleme

Ben bu kadar gereksiz şeyleri nasıl temizleyebilirim siliyorum siliyorum azalmıyor
  5. MertK1907

Soru Redmi Note 7 Android 11 mevcut mu?

Başlıkta gördüğünüz gibi Redmi Note7 kullanıyorum android 11 kurmak istiyorum mevcut mudur?
  6. MertK1907

Yardım Miu 12.5 kontrol merkezi kayan pencere

Kontrol merkezi ve kayan pencereyi açtığımda böyle grileşiyor nasıl düzeltebilirim
  7. MertK1907

Yardım Red mi note 7 sarj sorunu

Telefonumun sarjı %3 iken bugün sabah telefonum kapandı sarja takınca açıldı ve telefonum eskisinden daha çok sarj yiyor sanırım pubg oynadığım için galiba ve pubg oynarken sarjım 1 saatte %20'lere iniyor bazen %10 oluyor
  8. MertK1907

Red mi note 7 miu12

Bugün öğlen miu12 güncellemesi geldi güncelledim çok şükür kavuşturuna eskisinden daha hızlı geçiş hızı falan gerçekten memnunum şu anlık.
  9. MertK1907

Yardım Red mi note 7 kasma sorunu

Miu 11.0.1'e geçtikten sonra sanki geçişlerde falan azcık da olsa kasma sorunu yaşıyorum yeniden başlattıktan sonra düzeliyor bunun çözümü nedir acaba?
  10. MertK1907

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

kurdum ve her şeyden çok memnunum şarjım 1,5 gün oldu o kadar twittera girdim instagrama girdim youtubede videolar izledim şarj %30
  11. MertK1907

Yardım Red mi note 7 bildirim ışığı

ne bileyim bildirim ışıkları ekranın yanlarından falan gösteriyordu bazı yerlerde red mi note 7'ye o gelmemiş galiba
  12. MertK1907

Yardım Red mi note 7 bildirim ışığı

Bugün miu 11 güncelledim ama red mi note 7'de bildirim ışığı şeysi yok sanırım yine aynı beyaz yanıp sönüyor
  13. MertK1907

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Alırım bir hayırlı olsun...
  14. MertK1907

Yardım Security yani Güvenlik güncellemesini gerçekleştiremiyorum

Bugün sistem uygulamaları güncelleyisinden security güvenlik için güncelleme geldi ama güncelleyemiyorum yardım eder misiniz
Üst Alt