mertino kullanıcısının son içeriği

1. mertino

Gcam Pixel ROM Android 11 Gcam Önerisi

Merhabalar, cihazda Pixel Android 11 Rom kurulu sorunsuz her özelliği çalışan stabil gcam önerir misiniz?
  2. mertino

Soru Mi 8 SE için Uygun TWRP

Merhaba cihazımda TWRP vardı fakat bozulmuş sanırım tekrar yükleyeceğim cihazım Miroom MIUI 10.3.2 Stabil roma sahip forumdan araştırdığıma göre bu roma uygun TWRP 3.2.3 sürümü olarak gözüküyor. Ardından Pixel Experience Plus Android11 sürümü kuracağım bu TWRP sürümünde sorun yaşar mıyım ?
  3. mertino

Çözüldü MIUI 10 Ekran Köşelerini Yuvarlama

EpicRom kullanılanlara çözüm ayarlarda varmış zaten :) MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mertino

Çözüldü MIUI 10 Ekran Köşelerini Yuvarlama

Şuanda EpicRom Oreo yüklü ilk yüklediğim de ekran köşeleri yuvarlaktı fakat sonradan kayboldu anlamadım bende uygulama istemiyorum var midir acaba bunun kodu build.prop tan fılan halledebilir miyim? MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mertino

Yardım Oreo Telefonda Night Sight Özellikli Google Camera Çalışmıyor

Forumda var miroom konusunda ben hallettim suan çalışıyor MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mertino

Rom [8.1][PORT] Mi A1 için MiRoom Yükleme Rehberi

O özelliği bilmiyorum arastırmanız gerek [emoji53] MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mertino

Tam ekran modundan kast ettiginiz nedır forumda var romun linki rom bolümünden bulabilirsiniz MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mertino

Ben şuan epicroma döndüm ve gayet memnunum miroom bana sıkıntılı gibi geldi en iyisi epicrom her şey stabil ve düzgün çalışıyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mertino

MiRoom da iken o da 8.1 di ve calıstırmıstım fakat miRoom dan hoslanmayıp epicrom a döndüm ve şuan calışmıyor MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mertino

Cihazimda 8.1 EpicRom yüklü fakat Night Sight özellikli Google Camera kullanamıyorum durduruldu hatası veriyor module filan mı indirmek gerekiyor ? MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. mertino

merhaba romda mi hesabıma giremiyorum sunucuya bağlanılamadı diyor ne yapmalıyım tüm yedekler orda ? 1560850829 ben de üstteki arkadaş gibi o hizmeti kapatamıyorum
  12. mertino

Yardım TWRP "failed to mount /vendor (invalid argument)" hatası alıyorum Mi 5

bende vendor seçeneği yok ne yapmam gerek
  13. mertino

Soru Sizce Hangi Romu Kullanmalıyım

yüklenmiyor boşuna deneme hiç o toplara girme
  14. mertino

1560802895 lolinet mirrors - firmware, software, iso etc. baştaki link bozuk buradan MIUI-AB-9-20190529-ErfanGSI.img bu dosyayı indirin o linke göre daha güncel
  15. mertino

şuanda MİUİ 10 PİE GSI kuruyorum hoşuma gitti baya daha fazla özellik var benim kullandığım EpicRom a göre
Üst Alt