Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba cihazımda TWRP vardı fakat bozulmuş sanırım tekrar yükleyeceğim cihazım Miroom MIUI 10.3.2 Stabil roma sahip forumdan araştırdığıma göre bu roma uygun TWRP 3.2.3 sürümü olarak gözüküyor. Ardından Pixel Experience Plus Android11 sürümü kuracağım bu TWRP sürümünde sorun yaşar mıyım ?
Şuanda EpicRom Oreo yüklü ilk yüklediğim de ekran köşeleri yuvarlaktı fakat sonradan kayboldu anlamadım bende uygulama istemiyorum var midir acaba bunun kodu build.prop tan fılan halledebilir miyim?
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şuan epicroma döndüm ve gayet memnunum miroom bana sıkıntılı gibi geldi en iyisi epicrom her şey stabil ve düzgün çalışıyor.
MiRoom da iken o da 8.1 di ve calıstırmıstım fakat miRoom dan hoslanmayıp epicrom a döndüm ve şuan calışmıyor
Cihazimda 8.1 EpicRom yüklü fakat Night Sight özellikli Google Camera kullanamıyorum durduruldu hatası veriyor module filan mı indirmek gerekiyor ?
merhaba romda mi hesabıma giremiyorum sunucuya bağlanılamadı diyor ne yapmalıyım tüm yedekler orda ?
1560850829
ben de üstteki arkadaş gibi o hizmeti kapatamıyorum
1560802895
lolinet mirrors - firmware, software, iso etc. baştaki link bozuk buradan MIUI-AB-9-20190529-ErfanGSI.img bu dosyayı indirin o linke göre daha güncel