Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktada gördüğünüz gibi bu htayı alıyorum magisk managerda bunu nasıl çözebilirim çözemez isem modul falan flashlayamıyorum çok deli birşey v23 v22 denedim farklı farklı twrpler denedim 12.5 chinadan 11.china ya geçme sebebim daha hızlı ve daha smooth bal kaymak gibi akıyor.
Herkese merhaba dostlarım cihazım redmi 9 android 10 ile kutudan çıktıgı için biliyorsunuzki dynamic partion sahibi.
laakin şöyle bir sorun var system dynamic partionun içinde bulunuyor ve rw yada resize olmuyor ama bayağı araştırdım birtane modlu twrp buldum ve twrp den rw yapabiliyorum üstüne...
Herkese selam dostlar china 12.5 romunu kullanmaktayım gapps kurmak içinde biliyorsunuzki system alanı belli bir seviyede boş olmalı ve writable olmalı
Normal twrp ile writable yapamadım başka bir twrp buldum modlu gördügünüz gibi RO to RW yaptıgımda writable oldu birde üstüne 100mb resize attı...
Herkese iyi forumlar çin romu [12.5] için gapps flaşlamaya çalıştığımda error 1 hatasını alıyorum ve boş alan 0kb yazıyor.
disable-verity de flashlıyorum yine error 1 alıyorum boot.img tekrardan flashladım birde magisk ile modifiye edip yine yaptım olmadı.
System sanırsam dolu yada sadece...
Herkese iyi günler.
Birkaç sorum var çin romu ile ilgili
-Nasıl tamamen ingilizce yaparım bazı uygulamaların bir kısmı çince
-gapps yükledim ama chrome sync etmiyor
-EU Roma falan geçmek isterim ama çin romu daha güzel anımasyonlar olsun görünüşler olsun a-z ye faklı miui kullanmıyormuşum gibi...
Efs yedeği yeterlimidir cihaza hiç bir işlem uygulamadım sadece custom rom kurup sıkılırsam geri miui ye geçiceğim ozaman durumu imei?
Sent from my M2004J19C using Tapatalk
Cihazıma crom yükleyeceğim yada root atacağım ikisinden biri tabi bunun için bootloader kilidi açılması gerekiyor.
Benim kafam karışı bazıları diyor garanti biter.
Bazıları geri global rom yükleyip kapat diyor kilidi.
Bazıları hardbrick olursa biter diyor.
Söyle yapsam custom rom yükledim...