mertcan34 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım mi 10 t kitlenme

endonezya romdan sonra globala geçtim miflash uzerinden yükledim cihazda kitlenmeler oluyor 2.günde 3.günde bir 30dkika açılmıyor recorvy menuye dahi girmiyor sadece fastboot menüye giriyor 20 30 dakika kendine gelemiyor en temiz nasıl kurulum yapabilirim
  2. M

Yardım Mi 10 litre qcn

Arkadaşlar mi10lite cihazı tamirciye verdim cihaz çekmiyor şebeke kesiliyor diye telefoncu rom attı cihaza bişi değişmedi dedim qcn dosyasını yeniden yüklesen abi belki düzelir adam şebekeyi komple götürdü telefoncuya verebileceğim qcn dosyası yada akıl verebilcek biri varmı yada İstanbul Avrupa...
  3. M

Çözüldü Depolama Sorunu

twrpde parola istiyordu çakallık yapayım dedim telefonun rom üstüne rom kurdum anlıyacagınız eski sistem dosyalarını görmüyor üzerine rom attım bu sorun nasıl çözülür 32 gblik telefon artık 21gblik oldu ? 1602618031 twrpden format data yaptım 21gb alan kaldı anlıyacagınız sonra rom atayım dedım...
  4. M

Yardım Bildirim sorunu

Kilit Erkanina bildirim gelmiyor ayarları açık ama hicbirseyin bildirimi gelmiyor global rom yüklü
  5. M

Yardım RN8 Pro Telefon Hiç Tepki Vermiyor Birck Yardım

Yapabilicegim herhangi bişi varmı Hiç bi Tepki Vermiyor Telefon PCde Görmüyor Telefonu sadece bildirim işigi yaniyor
Üst Alt