MertBeet kullanıcısının son içeriği

1. MertBeet

Rom Nezuko 1.1 POCO X3/NFC [11] [UNOFFICIAL]

Bağlantılar Nezuko 12.0.7 FW Kurulum FW Flash Recovery Modda Yeniden Başlatma NezukoOS Flash Format Data > Yes Ekran Görüntüleri NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
  2. MertBeet

Rom dotOS v5.1.1 POCO X3/NFC [11] [FanEdition]

Bağlantılar dotOS 12.0.7 FW Gapps Kurulum FW Flash Recovery Modda Yeniden Başlatma dotOS Flash Format Data > Yes Recovery Modda Yeniden başlatma Gapps Flash Ekran Görüntüleri NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla...
  3. MertBeet

Rehber POCO X3 NFC || Rehber -- Kernel -- Mod -- Rom

Rehberler 120/90HZ Sabitleme ROM Kurulumu Modlar Magisk Modülleri ANXCamera Kerneller StormBreaker [AOSP] [MIUI] Optimus Drunk [AOSP] F1xy Kernel [AOSP] BLink Kernel [MIUI] [AOSP] ROM WaveOS [11] HavocOS [11] HavocOS [10] POSP [11] Evolution X [11] Pixel Experience [10-11] OctaviOS...
  4. MertBeet

Rom POSP [POCO X3 NFC] [11] UnOfficial

BL Kilidi Açık Ve Custom Recovery Yüklü Olmalıdır.. OrangeFox Önerilir https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-orange-fox-recovery-ve-miui-launcher-kurulum.95731/ Bir gün civarı test ettim ve günlük kullanımı engelleyecek herhangi bir hata ile karşılaşmadım.. Gayet akıcı, Lütfen bir...
  5. MertBeet

Rom HavocOS v4.4 POCO X3/NFC [11] [RESMİ]

Bağlantılar HavocOS 12.0.7 FW Vendor Kurulum FW Flash Recovery Modda Yeniden Başlatma HavocOS Flash Format Data > Yes Yeniden başlat Genel Kurulum Kılavuzu İçin https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-rom-kurulumu-ayrintili-kilavuz.100367/ Ekran Görüntüleri NOT: Yapılan...
  6. MertBeet

Rom Waveos 4.3 Poco X3/Nfc [11] [Resmi̇]

WaveOS, kutudan çıkar çıkmaz estetik, işlevsellik ve performansın mükemmel bir karışımını sunmaya odaklanan, AOSP tabanlı bir android özel ROM'dur. Bu sürüm (4.x), android 11 tabanlıdır. Performansı ve pil yedeklemesini en üst düzeye çıkarmak ve işletim sistemi işlevselliğini geliştirmek için...
  7. MertBeet

Rom Evolution X 5.6 POCO X3/NFC [11] [UnOfficial]

BL Kilidi Açık Ve Custom Recovery Yüklü Olmalıdır.. OrangeFox Önerilir https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-orange-fox-recovery-ve-miui-launcher-kurulum.95731/ Bağlantılar 12.0.7 FW Evolution X Kurulum FW Flash Recovery Modda Yeniden Başlatma EvoX Flash Format Data > Yes Yeniden...
  8. MertBeet

Rom Pixel Experience [A11] POCO X3/NFC [RESMİ]

BL Kilidi Açık ve Custom Recovery Yüklü Olmalıdır OrangeFOX Önerilir Bağlantılar Pixel Experience Kurulum Pixel Experience Flash Format Data > Yes Ekran Görüntüleri NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
  9. MertBeet

Rom OctaviOS 2.5 POCO X3/NFC [11] [RESMİ]

AOSP Tabanlı Ve Diğer ROMlardan Farklı Muhteşem Bir Arayüz. Farklı Bir Kullanıcı Deneyimi BL Kilidi Açık ve Custom Recovery Yüklü Olmalıdır OrangeFOX Önerilir Bağlantılar 12.0.8 FW OctaviOS FlameGapps Kurulum Format Data > yes A11 fw flash OctaviOS Flash Gapps gerekli ise flashlayın...
  10. MertBeet

Mod ANXCamera POCO X3 NFC [Magisk]

AOSP ROMLAR İÇİN MIUI KAMERA ANXCamera hakkında detaylı bilgi için konuyu inceleyebilirsiniz Mod - ANXCamera (Modül) Android 10 Bağlantılar ANXCamera by AEonAX İndirmeniz Gerekenler •ANXFrameworkUnity_190.BountifulDistantHapuka •ANXCameraUnity_190.BountifulDistantHapuka (Türkçe)...
  11. MertBeet

Rom POCO X3/NFC Resurrection Remix [10] [RESMİ]

Sanırım Resurrection Remix i pek anlatmaya gerek yok, hemen işlemlere geçelimparty~~ BL kilidi açık ve custom recovery yüklü olmalıdır. OrangeFOX önerilir Bağlantılar 12.0.7 FW Resurrection Remix Gapps Kurulum FW Flash Recovery Modda Yeniden Başlatma RR flash Format Data > Yes Genel...
  12. MertBeet

Rom CrDroid 7.6 [11] POCO X3/NFC [RESMİ]

CrDroid cihazınız için basit ve hafif olacak şekilde sıfırdan tasarlandı CrDroid Ayarları altında bulunan 40'tan fazla seçenekle yüksek özelleştirilebilir bir ROM! Birinci sınıf güvenlik seçenekleriyle kullanıcılarımızın gizliliğine değer veriyoruz ROM haftalık olarak güncelleme alacaktır BL...
  13. MertBeet

Araçlar POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri

Custom rom kullanırken herkese lazım olacak bir kaç modül paylaşmak istiyorum. Herkesin kullanması gerektiği yararlı modüller oldukça konu güncellenecektir. POCO Stock Stereo (Dosya Ekte) Bu modül 12.0.1 sürümünde ki stereo ses kalitesini geri getiriyor. Daha sonra ki güncellemelerde...
  14. MertBeet

Mod POCO X3/NFC Optimus Drunk Kernel v11.28

Yalnızca AOSP MIUI Vendor Destekli Son Sürüm : 11.24 Sonrası Sadece OSS ROM lar için İndirme Bağlantısı Optimus Kernel Kurulum İlk önce recovery üzeriden boot ve dtbo yedeğini alın İndirdiğiniz kernel dosyasını flashlayın Cihazı yeniden başlatın Ekran Görüntüleri ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...
  15. MertBeet

Rehber POCO X3 NFC ROM Kurulumu Ayrıntılı Kılavuz

Bu konuyu açmamda ki sebep POCO X3 ve diğer kutusundan android 10 ile çıkan cihazların dinamik bölümler denen farklı bir olayla geliyor olması. Bu dynamic partitions olan cihazlara rom flashlamak biraz daha farklı işliyor. Öncelikle bu işlemler için cihazınızın bootloader kilidi açık ve custom...
Üst Alt