mertbass kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

miflash ileTr 12.5.1 yazılımını yükleyip, sonrasında Twrp en güncel sürümü yükleyip magisk 24.0 ile yeniden root ettikten sonra yazılım yüklendi sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler. yazılıma ek olarak adb ile debloat işlemi yaptım. stabilin de stabili oldu. şarjı koklamıyor bile
  2. M

hiçbir işlem yapmıyorum. Direk wipe işlemlerinin ardından install kısmına geçiyorum.
  3. M

3 wipe işlemini yapıyorum. Ardından install diyorum. yüklemeye başlıyor, yükleme esnasında bir anda bu hata ile karşılaşıyorum.
  4. M

valla 3 farklı twrp sürümünde + orangefox da da denedim ancak sonuç değişmedi... TR 12.0.5 global stock rom' a geri döndüm maalesef.
  5. M

updater proccess ended with ERROR :1 failed to mount'/system_root' invalid argument failed to mount'/vendor' failed to mount'/product' hatası oluyor ve cihaz hafbrick olarak kalıyor
  6. M

Yükleme esnasında TWRP ' den hata aldım ve cihazım poco yazısında reboot atıp duruyor. Format data /wipe data cache dalvik işlemleri yapmama rağmen cihaz takılı kaldı.
  7. M

Soru Yurtiçi Garantili Poco X3 Nfc Yazılım

cihazı rootlamadan stock romlardan birine geçiş yapamaz mıyım ?
  8. M

Merhaba, cihaza stock rom kurmak istiyorum. Ancak nasıl yaparım bilmiyorum. Ayrıca en stabili hangisi onu da bilmiyorum açıkçası. Sadece duyduğum global / eu / Çin / Endonezya ve TR sürümleri olduğu.
  9. M

Merhabalar, Cihazım Yurtiçi 12.0.7 TR Rom yüklü, Garantilidir. Bu güncellemeye kadar ısınma / şarj tüketimi sorunu / donma yaşamıyordum. Ne zaman ki bu güncelleme geldi, işte telefondan soğudum. Birkaç sorum olacak; -Cihazımın garantisini bozmadan eski sürüme dönebilir miyim? Dönebilirsem...
Üst Alt