Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.hepsiburada.com/pufwin-balik-sirti-xiaomi-mi-band-3-4-uyumlu-silikon-kordon-lacivert-p-HBV00000QJKB9
Lacivert renk istiyorum ama yorumlarda kimisi aynısı kimisi alakasız renk geldi demiş. Alan var mı daha önce?
İnternette bu konu hakkında bir iki kişi RSA kilidi kırılabiliyor demiş. Ben emin olamadığımdan dolayı size sorayım dedim. RSA kilidi kırılabiliyor mu?
Selamlar,
Mi airdots kulaklığımı alalı neredeyse 6 sene olacak. Bu sürede kulaklığın sağ taraf performansı gün geçtikçe düştü. Şuan 30dk da şarjı bitiyor. Sol kulaklık ise iki buçuk-üç saati görüyor. Sağ taraf ile sol eskiden hemen hemen aynı anda kapanıyordu. Şuanki bu devasa farka sebep olan...
Selamlar,
iki sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1-0 dan tema nasıl yapılır? Mi fit de ki gibi sadece arka plan değiştirmeden bahsetmiyorum.
2-Herhangi bir temayı nasıl Türkçeleştirebilirim?
Yazarsanız da olur ama videolu rehberi olursa daha iyi olur.
İyi forumlar..
Selam, mi bandım sadece uygulamadayken bağlanıyor. Çıkınca kapanıyor. Bence pil yönetimini açamadığım için oldu. Telefonum Huawei nasıl açılacağını bilen varsa yazabilir mi? Eskiden bu sorun olmuyordu.