Mertarı kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi note 9 pro MIUI optimizasyonu gözükmüyor

Şuan kapalı, bir sorun yaşamıyorum. Açmalı mıyım? YouTube vanced için kapatmıştım.
  2. M

Soru Pufwin Mi Band 4 Kordon Alınır mı?

Satıcıyla nasıl iletişime geçebilirim? 1625345209 Sipariş ettim.
  3. M

Soru Pufwin Mi Band 4 Kordon Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/pufwin-balik-sirti-xiaomi-mi-band-3-4-uyumlu-silikon-kordon-lacivert-p-HBV00000QJKB9 Lacivert renk istiyorum ama yorumlarda kimisi aynısı kimisi alakasız renk geldi demiş. Alan var mı daha önce?
  4. M

Soru Redmi Note 10 IMEI Atılabiliyor mu?

İnternette bu konu hakkında bir iki kişi RSA kilidi kırılabiliyor demiş. Ben emin olamadığımdan dolayı size sorayım dedim. RSA kilidi kırılabiliyor mu?
  5. M

Yardım Mi Airdots sağ Kulaklık Şarj Sorunu

Selamlar, Mi airdots kulaklığımı alalı neredeyse 6 sene olacak. Bu sürede kulaklığın sağ taraf performansı gün geçtikçe düştü. Şuan 30dk da şarjı bitiyor. Sol kulaklık ise iki buçuk-üç saati görüyor. Sağ taraf ile sol eskiden hemen hemen aynı anda kapanıyordu. Şuanki bu devasa farka sebep olan...
  6. M

Tema Mi band 4 Tema Yapma/Türkçeleştirme

Attıklarınız telefon için değil mi? Ben mi band 4 cihazıma yapmak için sormuştum.
  7. M

Tema Mi band 4 Tema Yapma/Türkçeleştirme

Selamlar, iki sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim. 1-0 dan tema nasıl yapılır? Mi fit de ki gibi sadece arka plan değiştirmeden bahsetmiyorum. 2-Herhangi bir temayı nasıl Türkçeleştirebilirim? Yazarsanız da olur ama videolu rehberi olursa daha iyi olur. İyi forumlar..
  8. M

Yardım Mi Band 4 Tema önerisi

Nereden indiriceğimi falan yazarsanız sevinirim. Kullandığınız temayı da atın lütfen.
  9. M

Rehber Mi Band Hard Brick Çözümü

Eyvallah ön belleği temizleyince düzeldi.
  10. M

Zaten onu kullanıyorum hocam.
  11. M

Yapma be peki biraz cahilim emui 9 falan yapsam bir şekilde çözülme ihtimali var mı?
  12. M

Bende de huawei y6 2018 var emuı8 sıkıntı oluyor. Huawei band5 alıcaktım ama xiaomi kalitesi diye aldım tel sıkıntı yapıyor. Nasıl çözebilirim peki?
  13. M

ys istisnalara nasıl ekliyoruz bulamadım acaba video yada huawei kullanan bir arkadaş yardım edebilir mi foto da olur.
  14. M

Benim bileklik uygulamayı kapatınca bağlanmayı kesiyor nasıl düzeltebilirim acaba?
  15. M

Yardım Mi band 4 bağlanma sorunu.

Selam, mi bandım sadece uygulamadayken bağlanıyor. Çıkınca kapanıyor. Bence pil yönetimini açamadığım için oldu. Telefonum Huawei nasıl açılacağını bilen varsa yazabilir mi? Eskiden bu sorun olmuyordu.
Üst Alt