Mertakikol kullanıcısının son içeriği

1. Mertakikol

Soru Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Merhaba Bluetooth kulaklık almak istiyorum fakat çok arada kaldım bu fiyat bandında siz olsanız ne alırdınız teşekkürler.
  2. Mertakikol

Yardım Redmi note 6 pro kendi kendine kapanıp açılıyor mi logosunda kalıyor

Telefon: redmi note 6 pro kendi kendine kapanıp açılıyor mi logosunda kalıyor hard reset atınca düzeliyor sorun nedir sizdede varmı?
  3. Mertakikol

Yardım Kulaküstü kulaklığı typ-c şarj soketli telefona nasıl bağlarız ?

Selamlar forum üyeleri elimizde görselde ki kulaklık mevcut bunu nasıl Mı A3 cihazına bağlıyabiliriz ? Hem hoparlör hem mikrofonun çalışması gerekiyor.
  4. Mertakikol

Sohbet 90 Liraya kadar kulaklık önerisi konusu

Merhaba değerli forum üyeleri uzun zamandır kulaklık almayı planlıyorum. Aklımda Jbl t110 veya c100 modelleri var kullanan veya farklı bir model önerecek olan varmı ?
  5. Mertakikol

MIUI 11 Note 6 Pro Miui 11 De Portre Modu Çalışıyor Mu?

Arkadaşlar bazı gruplarda rn6pro kullanan şahıslardan bazıları MIUI 11 den sonra portre modunun çalışmadığını söylüyorlar doğruluk payı varmıdır ?
  6. Mertakikol

Sohbet Akım korumalı priz önerisi

Teşekkürler bakıyorum hemen 1570976797 Tekli modeli varmış onu almayı düşünüyorum nasıl sence ? TV için
  7. Mertakikol

Brennenstuhl guzelmis onu alacağım galiba saolasın
  8. Mertakikol

Merhaba forum üyeleri televizyonumuz elektrik kesintilerinde zarar görmüş durumda. Sizden fazla uçuk olmamakla birlikte akım korumalı priz önerisi bekliyorum iyi forumlar.
  9. Mertakikol

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM]

İşinin hakkını veriyorsun gerçekten helal olsun abi. clap~~
  10. Mertakikol

Yardım Redmi Note 6 pro Google kamera linki ve nasil kurulur ?

beyler s.a google kamera yuklemek istiyorum nasil olur ve link atarmisiniz uyumlu olan bi tane.
Üst Alt