mert258 kullanıcısının son içeriği

1. mert258

Yardım imei yedeği yüklenen cihaz restart atıyor

redmi note 10 pro ya twrp üzerinden eurom,magisk ve imei işlemi yapılmış efs yedeğini yükledim açılışta sürekli restart atıyor sorunu nasıl çözebilirim?
  2. mert258

Yardım Oyun içi sohbette ses kulaklık yerine hoparlörden geliyor.

Wild rift oynarken sesli sohbete geçiş yapınca ses kulaklık yerine hoparlörden geliyor, sorunu nasıl çözerim?
  3. mert258

Yardım Poco x3 nfc twrp de dosyalar şifreli

Cihazda global ROM yüklü IMEI atılı, TWRP yükledim cihaz bootloop da kalıyor ve dosyalar şifreli nasıl çözüm bulabilirim ve format data yaparsam IMEI gider mi?
  4. mert258

Yardım Cihaz kendini sıfırlıyor

Eu rom kurunca, aosp lerdede oluyor bazen 3 gün bazen 2 ay sonra cihaz mutlaka çöküyor, bazen tarayıcıda gezerken bazen de dosya yöneticisinde birşey açarken kasma yaşıyorum başka uygulama açamıyorum s3 mini kullanıyormuş gibi kasma yapıyor açılmıyor uygulamalar, twrp ye girince tüm dosyaların...
  5. mert258

Yardım mi8 kendiliğinden persist siliyor

cihazım düzenliği olarak 2-3 ayda bir herhangibiyerde kilitleniyor sonrasında reset atınca bootloop da kalıyor. twrp ye girincede persistin silinmiş olduğunu görüyorum persistin silinmemesi için ne yapabilirim?
  6. mert258

Yardım miflash hatası

merhaba ilk defa mi flash kullandım ve resimdeki gibi bir hata aldım telefon açıldı ama bir sorun oluştururmu?
  7. mert258

Soru Hdd dosya kurtarma

Merhaba arkadaşlar taşınabilir seagate harddisk deki tüm verilerin isimleri çince benzeri isimlere dönüştü açmaya çalışınca hata veriyor. Verileri kurtarmanın yolu varmıdır?
  8. mert258

Sohbet Vergi borcu faizi

Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 gün önce annaneme vergi dairesinden kağıt geldi ödenmemiş borçlarınız var yapılandıralım yazıyordu, e devletten kontrol ettiğimde 1995 yılından 300 tl geçikme faiziyle birlikte 1300 tl borç gözüküyor bu zamana kadar borç kağıdı gelmemişti itirazda bulunsak faizler...
  9. mert258

Yardım İnternet kullanmadan para kesilmesi

Merhaba arkadaşlar mobil veri kullanmadığım halde hattımdan para kesiliyor bugün 10 tl kesilmiş dünde 2 tl kesilmiş müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda 9 gb internet kullanmışsınız diyor geçen haftada bu şekilde 10 tl kesilmişti hattımdan bu konu hakkında ne yapmamı önerirsiniz...
  10. mert258

Alış Mi 8 ekran arıyorum

Merhaba arkadaşlar anakartı bozuk, ekranı sağlam mi 8 arıyorum.
  11. mert258

Yardım Mesajlar kasma sorunu

Miui mesajlar uygulamasında aşağı yukarı kaydırırken kasma yapıyor düzeltmenin yolu varmıdır?
  12. mert258

Yardım volte ile görüntülü görüşemiyorum

Merhaba arkadaşlar volte açıkken arama yaptığımda görüntülü arama seçeneğine tıkladığımda hata alıyorum sorunu nasıl çözebilirim
  13. mert258

Yardım Mi 8 persist

Cihazım bugüne kadar yaklaşık 3-4 kere kitlenip kaldı yeniden başlatınca 10 dk bekletip açılıyordu fakat telefon yavaş çalışıp uygulamalarda dosya okuma hatası veriyordu twrp ye girip format data yaparken persist ile alakalı hata veriyor tahminimce kullandığım persist android 8 e ait olduğundan...
  14. mert258

Yardım Qc4 şarj hızı

Arkadaşlar qc4 kullanan var ise accubatery yada ampere programı ile ma miktarını yazabilirmi ben qc3 kullanıyorum 3200 ile şarj ediyor
  15. mert258

Yardım Mi 8 çentik uzunluğu

Arkadaşlar Eu rom daki çentik uzunluğu olması gerekenden bir miktar fazla, gözüme çok takılıyordu. Masik ve mi room daki uzunluğu eu ya uyarlamanın bir yolu varmıdır?
Üst Alt