Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note 10 pro ya twrp üzerinden eurom,magisk ve imei işlemi yapılmış efs yedeğini yükledim açılışta sürekli restart atıyor sorunu nasıl çözebilirim?
Cihazda global ROM yüklü IMEI atılı, TWRP yükledim cihaz bootloop da kalıyor ve dosyalar şifreli nasıl çözüm bulabilirim ve format data yaparsam IMEI gider mi?
Eu rom kurunca, aosp lerdede oluyor bazen 3 gün bazen 2 ay sonra cihaz mutlaka çöküyor, bazen tarayıcıda gezerken bazen de dosya yöneticisinde birşey açarken kasma yaşıyorum başka uygulama açamıyorum s3 mini kullanıyormuş gibi kasma yapıyor açılmıyor uygulamalar, twrp ye girince tüm dosyaların...
cihazım düzenliği olarak 2-3 ayda bir herhangibiyerde kilitleniyor sonrasında reset atınca bootloop da kalıyor. twrp ye girincede persistin silinmiş olduğunu görüyorum persistin silinmemesi için ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar taşınabilir seagate harddisk deki tüm verilerin isimleri çince benzeri isimlere dönüştü açmaya çalışınca hata veriyor. Verileri kurtarmanın yolu varmıdır?
Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 gün önce annaneme vergi dairesinden kağıt geldi ödenmemiş borçlarınız var yapılandıralım yazıyordu, e devletten kontrol ettiğimde 1995 yılından 300 tl geçikme faiziyle birlikte 1300 tl borç gözüküyor bu zamana kadar borç kağıdı gelmemişti itirazda bulunsak faizler...
Merhaba arkadaşlar mobil veri kullanmadığım halde hattımdan para kesiliyor bugün 10 tl kesilmiş dünde 2 tl kesilmiş müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda 9 gb internet kullanmışsınız diyor geçen haftada bu şekilde 10 tl kesilmişti hattımdan bu konu hakkında ne yapmamı önerirsiniz...
Cihazım bugüne kadar yaklaşık 3-4 kere kitlenip kaldı yeniden başlatınca 10 dk bekletip açılıyordu fakat telefon yavaş çalışıp uygulamalarda dosya okuma hatası veriyordu twrp ye girip format data yaparken persist ile alakalı hata veriyor tahminimce kullandığım persist android 8 e ait olduğundan...
Arkadaşlar Eu rom daki çentik uzunluğu olması gerekenden bir miktar fazla, gözüme çok takılıyordu. Masik ve mi room daki uzunluğu eu ya uyarlamanın bir yolu varmıdır?