mert-kart kullanıcısının son içeriği

1. mert-kart

Tavsiye 2600tl bütçeye telefon önerisi

Arkadaşlar bu hafta gidip alacağım o yüzden az zamanım var. Kesinlikle iyi olması gereken şeyler; 1. Kamera 2. Batarya Arkadaşlar kritelerim bunlar 2600tl bütçeye hangi telefonu önerirsiniz?
  2. mert-kart

Soru Mi 8 lite Pubg mobile artık kasıyor

Arkadaşlar benim telefonum pubg mobile da kasmazdı fakat telefonun herhalde ömrü dolduğundan biraz ağıralaştı ve artık yanıma 6 7 kişi gelse telefonum kasmaya başlıyor. Wipe All Data yapsam sorun düzelir mi yoksa başka çözüm var mı
  3. mert-kart

Tavsiye 10K PC toplama

arkadaşlar ben 10k pc toplayacağım(sadece kasa) monitör hariç sistemim nasıl olmalı sizce (amd-intel farketmez)
  4. mert-kart

Tavsiye aşırı acil telefon tavsiyesi aşırı acil

bütçe max 2500 tl internetten almak var marka fark etmez sadece herhangi bir teknoloji mağazasında bulsam yeter arkadaşlar 2 saat içerisinde gidip telefon alacağım acil yardım
  5. mert-kart

Soru nikon eos 2000d(iki bin) hakkındaki görüşleriniz

arkadaşlar bütçem max 2500 slr fotoğraf makinesi alacağım yeni başlayacağım fotoğrafçılığa(daha önce foto makinesi kullandım biliyorum) ne önerirsiniz(iso olsun video kayıt önemli değil)
  6. mert-kart

Yardım pilin daha uzun daynması için yapmak gerekenler

arkadşlar benim ekran sürem 4 saat çinkü bataryam ömrünü tamamlamış yeni orjinal batarya taktığımda bataryanın ömrünün bitmemesi için ne yapmam lazım? neleri yüklemem lazım mesela benim garantim bitince root mu atayım ama kullandığım bir uygulama var ininal ve tosla diye onlar etkilenmez rootdan...
  7. mert-kart

Yardım greenify nasıl kullanılıyor

arkadaşlar greenify ı kullanmayı bilmiyorum nasıl yapacağım uygulamayı şimdi yükledim daha uygulamayı açmadan ayarlardan her izni verip pil optimizasyonu kısmını kısıtlama yok diye işaretledim ayrıca erişilebilirlik iznini verdim otomatik uyumayı da açtım
  8. mert-kart

Yardım hücrede bekleme şarj yiyor

arkadaşlar şey demiş 2g/3g/4g seçeneğini işaretleyin demişler ama bende öyle bir seçenek yok nasıl 4.5g öncelikliden 2/3/4g oto seçeneğine alabilirim 1594546553
  9. mert-kart

Soru max 2k-2.5k telefon ne alayım

arkadaşlar bütçem 2000-2500(siz bana max 2000 ağırlıklı öneriler verirsiniz malum 2.5k ya bütçem *neredeyse* yetiyor) bana 1.hafızası en az 64gb lık 2. kamerası güzel çeken(fotoğraf delisiyim) 3. pili uzun dayanan(en az 3000 mAh) bir telefon önerir misiniz marka önemli değil? şimdiden çok...
  10. mert-kart

Yardım gfx tool nedir?

Arkadaşlar telefonu alalı 1.5 yıl oldu ve ben gfx toolu yeni keşfettim birisi bana açıklayabilir mi ne olduğunu
  11. mert-kart

Yardım 2 saat pubg şarj

arkadaşlar dün oyun modu açık bir şekilde full parlaklık *2 SAAT 15DK* PUBG mobile oynadım şarjım "*%60*" gitti sizce normal mi bence değil siz nasıl değerler alıyorsunuz? işte pubg mobile grafiklerim: 1589523685 (bu arada bu konuyu açarken şarjım yüzde beş gitti %100'den % 95 e düştü
  12. mert-kart

Çözüldü senkronizasyon sorunu miuı 11

1589459413 arkadaşlar çözümü nedir?
  13. mert-kart

Çözüldü süper duvar kağıdı kilit ekranı sorunu

3 boyutlu süper duvar kağıdı kilit ekranında çalışmıyor. 1588526194 sadece ana ekranda çalışıyor
  14. mert-kart

miuı 12 eu açık beta(google uygulamaları var)

kaynak: https://www.xda-developers.com/xiaomi-eu-miui-12-builds-xiaomi-mi-redmi-devices/
  15. mert-kart

miuı 12 yenilikleri

Xiaomi’nin Yeni Akıllı Telefon Arayüzü MIUI 12 İle Gelen 10 Özellik Xiaomi’nin Yeni Arayüzü MIUI 12 İle Gelen 10 Özellik 1588173476 doberden,talhacker adlı kullanıcılara beğendiği için teşekkürlerimi iletirim.
Üst Alt