mersinyapici3 kullanıcısının son içeriği

1. mersinyapici3

Haber Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro, Mi 8 SE MIUI 12.5 güncellemesi Çıktı

Mi8 se için eu 12.5.1 stabil https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI8SE_V12.5.1.0.QEBCNXM_v12-10.zip/download
  2. mersinyapici3

Yardım Redmi note 8 m1908c3je kod numaralı efs yedegi

Arkadaşlar merhaba bana m1908c3je bu kod numaralı redmi note 8 cihazin efs yedegi lazim. Cok yedek denedim olmuyor illaki bu kod numarası lazim yardımcı olursanız sevinirim.
  3. mersinyapici3

Çözüldü Mi8se mi room stabil 11.0.3 Android 9

Hallettim teşekkür ederim
  4. mersinyapici3

Teşekkürler üstat
  5. mersinyapici3

Arkadaslar merhaba mi room stabil Android 9 kurdum.sifirdan herseyi sildim . format data dahil ancak rom kurulduktan sonra stok kamera portre modu yesil.romu kurduktan sonra 9.5.16 modem dosyasini kurdum sadece
  6. mersinyapici3

Sohbet APU Sistem Toplama

Apu alacaksınz bence 8+8 kullanin kesinlikle is görür.
  7. mersinyapici3

MIUI 11 [Android 10]MI 8 SE - Xiaomi.EU MIUI 11 v11.0.2.0 Stable İndirme Bağlantısı

Fix kullanarak google camera kullanan arkadaşimiz varsa android 10 da deneyebilir mi? Camera px 7.2 https://drive.google.com/file/d/12kEFWBH-reKtqExRXvKMtBW67mT-CnVM/view?usp=drivesdk
  8. mersinyapici3

Yardım Mi Box Wifi Sorunu

Vavoo kurdum sorunsuz çalışıyor. Aptoide apk olarak indirip kurmak gerekiyor. Ben bu sekilde yukledim kullanıyorum. Hatta ben genelde herseyi telefona indiriyorum Google drive a yüklüyorum. Mi box ta es dosya programını kullanıyorum bulut hesabına girip Google drive hesabima girip ne istersem...
  9. mersinyapici3

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Mi room 9.10.10 beta yüklü suan cihazımda. Herzaman ki gibi wipe, cache, system yaparak geçsem sorun cikar mi?
  10. mersinyapici3

Yardım Xiaomi Mi 8se sistem uygulama güncelleme

Bildiğim kadarıyla bu özelliğin aktif olması icin cihazda orjinal rom olması lazim. Custom romlarda o özellik aktif degil ve mi8se de cin cihazı olduğu icin eğer orjinal rom kullanmak isterseniz cin rom yükleyip sadece 2 dil olan romu kullanmaniz gerekiyor. Ayrıca kullandığınız rom da muhtemeln...
  11. mersinyapici3

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Sen dedikten sonra denedim bende de çalışmıyor. Android 9 miui11 mi room beta 9.10.10
  12. mersinyapici3

Yardım Redmi Note 8 - Redmi Note 8 Pro - Mi 9 Lite Modelleri İçin Ekran Koruyucu Tavsiye

Su telefon koruyuculara verilen paralara yeni ekran alınır ya. 50 60 tl nedir? Alin 5 tl lik tmm kasmanin alemi yok. Telefon köşeden darbe alirsa, üzerinde 100tl lik koruyucu olsa yok çaresi.
  13. mersinyapici3

Sohbet Redmi Note 7'den MI 8 SE'ye geçilir mi?

Batarya harici hic bir konuda üzmez note 7 ile kiyaslarsak. İşlemci, ram ve ekran daha iyi bir tek batarya kötü. Bence kamera da aşağı yukarı ayni gcam ile arada hic bir fark kalmıyor.
  14. mersinyapici3

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mi room dan geçerken dormat data yaptınız mi?
Üst Alt