Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi 12 telafonum var bd. kilidi açık Endonezya rom yüklü WhatsApp yüklüyorum numara doğrulanamadı hatası veriyor başka bir telefonda yüklüyorum sıkıntı yok ama ilginç olanı eşimin numarasını yüklüyorum yükleniyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi Mi 12 MIUI sürümü
MIUI Global 14.0.8 yd kullanıyorum Mı topluluğundan Bootloder kilidi açma izni aldım 03/03/2025 tarihine kadar ama kilidi açmak istedimde 1004 saat süre verdi yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki Xiaomi Mail programı Türkçe dil desteği olmasına rağmen İngiliz ce kuruluyor bilen arkadaşlardan destek bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi 13 yd telefonumda eu stabil rom yüklüydü WhatsApp kullanamıyordum Google Play'den indirmeme rağmen hata veriyordu bugün HyperOs eu rom kurdum yine aynı hatayı verdi WhatsApp resmi olmayan rom veya rodlu telefonlara izin vermiyormuş bunun bir yolu varmıdır.
Teşekkürler...