Merkez kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Arkadaşlar şöyle bir hata vermeye başladı Sistemlerimiz sisteminizden gelen olağandışı etkinlik tespit etti. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
  2. M

Çok teşekkür ederim ellerine sağlık
  3. M

2. alanda yaptım VPN aynı ama tekrar deneyeceğim
  4. M

Arkadaşlar bende kart ekle falan bir şey çıkmadı 1765310718 Nerede yanlış yapıyorum yardımınızı bekliyorum lütfen
  5. M

Soru WhatsApp

Merhaba arkadaşlar Xiaomi 12 telafonum var bd. kilidi açık Endonezya rom yüklü WhatsApp yüklüyorum numara doğrulanamadı hatası veriyor başka bir telefonda yüklüyorum sıkıntı yok ama ilginç olanı eşimin numarasını yüklüyorum yükleniyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  6. M

MIUI 14 Bootloder kilidi

Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi 12 MIUI sürümü MIUI Global 14.0.8 yd kullanıyorum Mı topluluğundan Bootloder kilidi açma izni aldım 03/03/2025 tarihine kadar ama kilidi açmak istedimde 1004 saat süre verdi yardımlarınızı bekliyorum.
  7. M

Yardım Mı 13 Yardım lütfen

Arkadaşlar Mı 13 Yd cihazıma direnç kaydı yaptırdım sonra bir arkadaşıma sattım oda sıfırlamış sıfırlayınca IMEI gitmiş boudloder kilidi kapalıydı birde Hyperos güncelleme yapmış boudloder kilidi açma ve IMEI kaydı için 2400 TL istemişler başka çaresi varmıdır yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
  8. M

Yardım Xiaomi Mail

Merhaba arkadaşlar Aşağıdaki Xiaomi Mail programı Türkçe dil desteği olmasına rağmen İngiliz ce kuruluyor bilen arkadaşlardan destek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  9. M

Yardım WhatsApp yükleme

Merhaba arkadaşlar Xiaomi 13 yd telefonumda eu stabil rom yüklüydü WhatsApp kullanamıyordum Google Play'den indirmeme rağmen hata veriyordu bugün HyperOs eu rom kurdum yine aynı hatayı verdi WhatsApp resmi olmayan rom veya rodlu telefonlara izin vermiyormuş bunun bir yolu varmıdır. Teşekkürler...
  10. M

Uygulama Hyperos

https://hyperosupdates.com/ Arkadaşlar buradan Hyperos uygulama ve rom dosyalarına ulaşabilirsiniz.
Üst Alt