Merhabalar kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 12 Pro Isınma Sorunu

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi normal kullanımda dahi 40c üstlerine çıkıyor Oyun da 48.49 oluyor Çözümü varmı robot kurup karnel değişse duzelirmi Bilgi sahibi olan yardımcı olabilirimi
  2. M

Yardım field to mount hatasi

arkadaslar crdroid 6.10 android 10 yukluydu twrp 3.3.2 kurulu format attim failed to mount firimware hatasi veriyo ekran logoda kaliyor 1658074715 boyle oluyor
  3. M

Yardım Mi mix 3 youtube videolar kararik gibi net degil

Arkadaslar yurt disi mi mix 3 cihazim var Youtube de instegram da vs videolar kararik oluyo bunu cozumu varmi Birde twrp yuklu degil format atsam imei hidermi
  4. M

Yardım Mi 9 se kurulumdan sonra acilmiyor

Arkadaslar twrp den rom yukledim acilirken Fastboota atti Mi flash ile fastboot global rom yukledim Miui yazisindan sonra recoverye atior Twrp kurup farkli romlar da denedim hep ayni sonu. Miui yazisindan sonra twrp recovery e atiyor Neyapmam gerykiyor yardimci olabilcek varmi simdiden...
  5. M

Yardım Mi 9 se Miflash global rom

mi flash ile global rom atarken clean all seceneğini seçmemişim Bl klidi kapandı sanırım recovery e atıyor direk tekrar rom yuklerkende hata veriyor mi flash tan cozumu varmı bunun arkadaşlar
  6. M

Yardım Mi 9 Se IMEI Şebeke

Arkadaşlar mi9se global kullanıyorum 2.imei aktif İst Beylikdüzü'nde oturuyorum sokakda dışarda full cekiyo şebeke apartmana girince şebeke gidiyo hiç gelmiyor evim 9.kat nasıl düzeltebiliriz bu durumu
  7. M

Satış Mi 6 6/64

TR cihazı tamir görmemiş garanti yok temiz sorunsuz acil Sadece cihaz verilecek alıcısına hayırlı olsun
  8. M

Soru Mi 9t pro yurt disi

Merhaba arkadaşlar Yurt dışı mi9t pro kullanıyorum bu cihaz hangi ülke çıkışlı nasıl öğrenebilirim huawei de hicare uygulamasiyla öğreniliyor
  9. M

Rehber Redmi K20 Pro MiFlash Rom Yükleme+Twrp Magisk Custom Romlar ve Driverler

fastboot romu indirdim hocam couldt find flash die hata alıyorumzip dosyasından cıkartıp flashlarken
  10. M

Rehber Redmi K20 Pro MiFlash Rom Yükleme+Twrp Magisk Custom Romlar ve Driverler

arkadaslar mi 9t pro fastbood modda kalıyor surekli acılmıyo recovery romu indiriyorum flash lamıyor mi flash tan nasıl duzelir
  11. M

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Ben bu sürümden global miui10.3.3e dönebilir miyim EA 11.3.0 yuklu
  12. M

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Bl açık değil twrp da yüklü değil miui11ea yüklü recovery zip dosyasını indirip telefon güncelleme seçeneğinden dosyayı secip temiz kurulum yapilirmi başka sorun olusurmu
  13. M

MIUI 11 Mi 9T Pro Stabil Miui 11

ea miui 11 android Q aşırı pil tüketiyor gibi geldi bana global roma geçiliyormu ea dan
  14. M

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Miui 10.3.4 eu rom var mi9tpro Bu global surume gecebilirmiyim
Üst Alt