Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bendeki cihaz redmi note 8 herkesin bildiği gibi bu cihazda 4000 amper pil var..ve ben genelde 10 saat ekran süresi alıyorum ha kötümü değil iyi.cunku dahada kötüsü var..bugün bir test yaptım Samsung J 7 ile jarzimiz aynı gidiyor..ve ondaki pil 3300 amper..bu güncellemelerden kaynaklı...
Arkadaşlar bir sorum olacakti.cihazim global versiyon not 8 .garanti yok yani. Sim 1 4 ay kullanım hakkım var sim 2 4 ay kullanım hakkım var.daha imei atılmadı..ben şimdi hard reset atsam imei yine gidermi ? Teşekkürler.
Arkadaşlar bu sürüm de çoğu yerde jarz problemi yaşayan var.bir kaç yerde şöyle bir tavsiye aldım mi flash ile temiz kurulum yapın fark edecektir diye sizce de fark eder mi mıuı 11.0.8.0 Max ne kadar ekran süresi aliyorsunuz resmi note 8 ile..ha bu arada ada global versiyon..
Arkadaşlar bir sorum olacaktı ben mi flash ile global 11.0.4.0 sürümünü kurdum.cihazi fabrika ayarlarından sifirladam rom gidermi ? Artı olarak pile etkisi olurmu sifirlamamin teşekkürler..
Arkadaşlar bir sorum olacaktı.su an global. Sürüm MIUI 11.0.4.0 sürümü kullanıyorum 9 saatten aşağı ekran süresi almıyorum..cihazı ilk aldığım zamanlar bu süre 14 ila 16 arasiydi peş gelen güncellemeleri yaptım.bubsure 6-7 saatlere düştü .bende mi flash ile tekrar MIUI global sürüm 11.0.8.0 den...
Arkadaşlar bir sorum olacaktı.cihazim note 8 global versiyon.garanti yoktur yani. 4 ay sim 1 kullanım hakkım var 4 ay sim 2 hakkım var. Hard reset format atsam IMEI gidermi ? Bir sorum daha var mi flash ile yeni rom attigimda yine IMEI gitme olasılığı varmı ? Teşekkürler.
arkadaşlar ben mıuı 11.0.8.0 sürümünden boodlodar kilidini açıp mi flash ile 11.0.4.0 sürümüne geçiş yaptım ama pil performansımda artış olmadı. önceden mıuı 11.0.4.0 sürümünde güncellemelerden önce12 ile 16aat arası ekran süresi alıyordum. şimdi 9 ile 11 saat arasında alıyorum .mi flash temiz...
arkadaşlar bir sorum olacaktı cihazı alalı yaklaşık 3 ay oldu ilk aldığımda jarzından çok memnundum mıuı 11.0.4.0 kuruluydu global versiyon sonra peş peşe gelen güncelemeler ile jarz git gide azaldı tabi benimde ilk xaimi cihazım güncelledim ne bilim böyle olacağını.. sonra baya araştırdım...