merakci kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Fastbootta pc görünmüyor

Forum üzerindeki driverların hepsini kurduğum halde, telefon fastboot modunda pc görmüyor. Sürekli usb tak çıkar sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde Android'de ünlem işareti var. Tüm driverları kurduğum halde bu böyle, ne yapabilirim?
  2. M

Soru Birinci alandan ikinci alana virüs bulaşır mı?

Merhaba, bankacılık uygulamalarımı ikincil alana geçirmeyi düşünüyorum. Telefonu aktif ve dikkatsiz kullanan birisiyim. O yüzden virüs, casusluk programlarından ürküyorum. Telefonuma hard reset atıp düşündüğümü yapmak istiyorum fakat bu ne kadar koruyucu olur ya da etkisi olur mu?
  3. M

Soru Telefon TWRP ve root yüklüyken fastboot rom yüklenir mi?

Telefonumda MIUI 11 Android 10 sürümü mevcut ve TWRP ile root yüklü. MIUI 12.5 geçmek istiyorum ve temiz bir kurulum için fastboot ile yüklenmesi öneriliyor. TWRP ile root yüklüyken fastboot rom kurabilir miyim? Ya da MIUI 11 Android 10 üzerinden nasıl 12.5 sürümüne geçebilirim?
  4. M

Soru Ekran yansıtma yapılmıyor

merhaba, uzun süredir bu problemle karşı karşıyayım. hiçbir şekilde ekran yansıtma yapamıyorum. sanırsam miui10 da bir sıkıntı yoktu, eskiden yapabiliyordum fakat miui11 ve miui12 de çeşitli romlarla denedim, hiçbir şekilde bağlantı kuramadım.
  5. M

Yardım MIUI 12 Endonezya tam ekranda üst çabuk kaybolmuyor

Normalde YouTube'da video izlerken üst bildirim çubuğu kaybolur, 12.0.4.0 yükledim ve kaybolmamaya başladı. Çözüm olarak game boost a uygulamayı eklemek varmış ama YouTube i oraya ekleyemiyorum. Bu sorunu çözen var mı?
  6. M

Soru Bildirimleri titreşim ile hatırlatan uygulama

Aradığım uygulamanın, seçtiğim uygulamanın bildirimini belirli bir zaman içerisinde bana tekrardan titreşim ile hatırlatmasını istiyorum, bu tarz bir uygulama var mı?
  7. M

Soru RN8Pro MIUI12 için gcam

Greeshan rom kullanıyorum hangi gcam ı denediysem hata verdi, bildiğiniz bir gcam var mı??
  8. M

Soru Kamerada doğal renkler için ne yapmamız gerek?

Merhaba tekstil işiyle uğraşıyorum ve kumaş fotoğrafı çekmek için sık sık kamera kullanmam gerekiyor fakat bazı renkler çok patlıyor, yakınlaştırınca zaten doğal görüntü adına hiçbir şey kalmıyor. Renkler çok yanıltıyor. Alternatif olarak Gcam configleri arasında çok gezindim ama doğal renk...
  9. M

Soru Son sürüm magisk manager da hide kısmı nerede?

Arkadaşlar deodex rom tekrardan kurdum ve magisk manager i güncelledim fakat magisk hide kısmını bulamadım. Başka bir uygulama arayıcılığı ile mi yapacağız acaba bu işlemi?
  10. M

Soru Deodex Rom sıfırlama ve yedekleme nasıl yapılır

Android 10 deodex Rom kullanıyorum. Cihazımın fotoğraf, rehber vesaire yedeklemesini nasıl yapabilirim? Normal menüden cihazı sıfırlama seçeneğine bassam cihaz brick falan olur mu?
  11. M

Soru MIUI11 için MIUI12 bildirim paneli kurulabilir mi

yeni bildirim paneli çok hoşuma gitmişti ama MIUI 12 cihazımda problem çıkardığı için MIUI 11 e geri döndüm. yeni bildirim paneli ve tam ekran modundaki alttaki çizgiyi MIUI 11 için kurabilir miyiz?
  12. M

Soru MIUI 12 den MIUI 11 e sürüm düşürmek

Yeni MIUI 12 güncellemesi ile çok büyük sorunlarla karşılaştım ve sürümümü düşürüp tekrardan Deodex rom kullanmak istiyorum. Merak edenler olursa sorunum, sistem dahili hafızayı görmüyor ve telefon üzerinde işlem yapamıyorum. Bir tane klasör bile oluşturamıyorum. Wipe yapıp, direkt olarak eski...
  13. M

MIUI 12 Sistem dahili hafızayı görmüyor?!

Deodex rom miui 11 den Endonezya miui 12 ye yeni geçtim fakat bilgisayardan veri aktarımı yapamıyorum, klasör oluşturamıyorum, şarkı indiremiyorum, fotoğraf çekemiyorum, SS alamıyorum yani depolamaya müdahale edemiyorum. İşin garip tarafı play Store'dan uygulama indirebiliyorum. Telefon depolama...
  14. M

Soru MIUI 11 Gcam için config önerisi

Selfie ve gece çekimleri için güzel bir config arıyorum, sizlerin kullanıp beğendiğiniz config tavsiyelerine açığım arkadaşlar.
  15. M

Yardım Ekran yansıtamıyorum

şuan deodex rom kullanmaktayım, MIUI 10 da böyle bir sorunla karşılaşmazken MIUI 11 e geçince başladı. deodex romda da çalışmamakta. buna nasıl çözüm bulabiliriz?
Üst Alt