merakci kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 13 Pro Bursa IMEI işlemi

Merhaba cihazı 2 ay önce aldım ve imei kaydı yok, yaklaşık 15 gün gibi bir süresi kaldı. Imei işleminin bu kadar meşaketli olduğunu bilmiyordum ve attırmam lazım artık. Bursa da bu işlemi güzel yapan bir servise ihtiyacım var. Bu işlem ortalama ne kadar sürüyor? Kayıt işleminden sonra ne gibi...
  2. M

Yardım Fastbootta pc görünmüyor

Forum üzerindeki driverların hepsini kurduğum halde, telefon fastboot modunda pc görmüyor. Sürekli usb tak çıkar sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde Android'de ünlem işareti var. Tüm driverları kurduğum halde bu böyle, ne yapabilirim?
  3. M

Soru Birinci alandan ikinci alana virüs bulaşır mı?

Merhaba, bankacılık uygulamalarımı ikincil alana geçirmeyi düşünüyorum. Telefonu aktif ve dikkatsiz kullanan birisiyim. O yüzden virüs, casusluk programlarından ürküyorum. Telefonuma hard reset atıp düşündüğümü yapmak istiyorum fakat bu ne kadar koruyucu olur ya da etkisi olur mu?
  4. M

Rehber 12.5 sürümlerinin kurulması+twrp ve root + twrp ile sürüm düşürmek. (bilgiler gidecek)

Android 11 den 10 a düşürmek için değil mi bu seçenek? Yanlış bir şeyler yapmayalım :)
  5. M

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları

12.5.2.0 versiyonu yüklü, bu güncellemeyi indirip twrp üzerinden direkt flashlayıp kursam performans kaybı yaşatır mı?
  6. M

Soru Telefon TWRP ve root yüklüyken fastboot rom yüklenir mi?

Telefonumda MIUI 11 Android 10 sürümü mevcut ve TWRP ile root yüklü. MIUI 12.5 geçmek istiyorum ve temiz bir kurulum için fastboot ile yüklenmesi öneriliyor. TWRP ile root yüklüyken fastboot rom kurabilir miyim? Ya da MIUI 11 Android 10 üzerinden nasıl 12.5 sürümüne geçebilirim?
  7. M

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

miui 11 begonia sürümündeyim direkt olarak bu romu twrp üzerinden kurabilir miyim?
  8. M

Soru Ekran yansıtma yapılmıyor

farklı iki telefonla yansıtıyorum oluyor sadece benim telefonum için geçerli niyeyse
  9. M

Soru Ekran yansıtma yapılmıyor

merhaba, uzun süredir bu problemle karşı karşıyayım. hiçbir şekilde ekran yansıtma yapamıyorum. sanırsam miui10 da bir sıkıntı yoktu, eskiden yapabiliyordum fakat miui11 ve miui12 de çeşitli romlarla denedim, hiçbir şekilde bağlantı kuramadım.
  10. M

Yardım MIUI 12 Endonezya tam ekranda üst çabuk kaybolmuyor

Vanced veya YouTube fark etmedi benim için, her video oynatıcısında böyle
  11. M

Yardım MIUI 12 Endonezya tam ekranda üst çabuk kaybolmuyor

Normalde YouTube'da video izlerken üst bildirim çubuğu kaybolur, 12.0.4.0 yükledim ve kaybolmamaya başladı. Çözüm olarak game boost a uygulamayı eklemek varmış ama YouTube i oraya ekleyemiyorum. Bu sorunu çözen var mı?
  12. M

Rehber [ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root

hocam uygulamada waiting for any device kısmında kalıyorum, adb qualcom mtk driverlarının hepsini kurdum, fastboot moddayken aygıt yöneticisinde android kısmında ? işareti var, pc tanıyamıyor
  13. M

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0.QGGIDXM İndirme Bağlantıları

temiz kurulum yaparak bu roma geçtim fakat hiçbir şey indiremiyorum fotoğraf falan kaydedemiyorum hafızada problem var nasıl çözebilirim twrp de gitmiş
  14. M

Soru Bildirimleri titreşim ile hatırlatan uygulama

Aradığım uygulamanın, seçtiğim uygulamanın bildirimini belirli bir zaman içerisinde bana tekrardan titreşim ile hatırlatmasını istiyorum, bu tarz bir uygulama var mı?
  15. M

Soru RN8Pro MIUI12 için gcam

Hangi port u çalıştırdınız acaba? Konu linki varsa yönlendirebilir misiniz
Üst Alt