MeoWSooN kullanıcısının son içeriği

1. MeoWSooN

Yardım Poco X6 Pro Pili Az Kullanan En İyi ROM Hangisi?

Hocam bilmiyorum ki çin romunda da bende mesela Instagram'da WhatsApp tan mesajlar bildirim olarak gelmiyor sadece uygulamadan çıktığım ilk 1 dakika geliyor bunun bir çözümünü bilen var mı
  2. MeoWSooN

Evet hocam play store gmail fln zaten telefonun kurulumunu yaparken gmail ister 1736109026 Eğer varsa
  3. MeoWSooN

Hocam indirdikten sonra haber versenize ben Google kısmını merak ediyorum varsa bende indiricem
  4. MeoWSooN

Benimde aklımda Rus romu var umarım pil performansı iyidir ve Rus romunda Google uygulamaları var mı
  5. MeoWSooN

Aynı sorun bende yaşıyorum bugün global romdan çin romuna geçtim ama çoğunluğun çince olmasından dolayı biraz pişmanlık yaşıyorum ve çin romunda pil sanki daha hızlı azalıyor çin romu gibi olsun kendi sistem uygulamaları ve akıcılığı ama Türkçe olsun geçeceğim en iyi rom hangisidir
  6. MeoWSooN

Yardım redmi note 11 pro rom yükleme

. 1710530921 nasıl yapabiliriz hocam
  7. MeoWSooN

Yardım redmi note 11 pro rom yükleme

Dün ikinci elden kırmızı uygulamadan bir rn 11 pro aldım ve adam bana şifreyi gösterdi z şeklindeydi sonra bende fabrika ayarlarına sıfırladım ve kurulumu gerçekleştirirken son aşamada benden telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğüm için önceki desen şifresini istedi z şeklini denememe rağmen...
  8. MeoWSooN

Yardım Redmi Note 12 pro 5g nfc yok

hocam mi flash tools uygulamasında tgz dosyalar görünmüyor
  9. MeoWSooN

Global rom kursam düzenliyor mu ve hocam oem kilidini acarken ayarlardan hiç beklememe gerek yok sanki
  10. MeoWSooN

C 1706949171 Hocam kısa olan c uzun bir tane var oda a ama en baştaki kısa olanda c yazıyor 1706949205 Örnekte görülüyor
  11. MeoWSooN

Bugün aldığım redmi note 12 pro 5g cihazım çin sürümü olduğundan dolayı nfc özelliği yok rom ile düzeleceğini birkaç forumda gördüm tam olarak ne yapacam bilniyorum eğer rom ile ilgili ise hangi romu yüklemeliyim
Üst Alt