Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bilmiyorum ki çin romunda da bende mesela Instagram'da WhatsApp tan mesajlar bildirim olarak gelmiyor sadece uygulamadan çıktığım ilk 1 dakika geliyor bunun bir çözümünü bilen var mı
Aynı sorun bende yaşıyorum bugün global romdan çin romuna geçtim ama çoğunluğun çince olmasından dolayı biraz pişmanlık yaşıyorum ve çin romunda pil sanki daha hızlı azalıyor çin romu gibi olsun kendi sistem uygulamaları ve akıcılığı ama Türkçe olsun geçeceğim en iyi rom hangisidir
Dün ikinci elden kırmızı uygulamadan bir rn 11 pro aldım ve adam bana şifreyi gösterdi z şeklindeydi sonra bende fabrika ayarlarına sıfırladım ve kurulumu gerçekleştirirken son aşamada benden telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğüm için önceki desen şifresini istedi z şeklini denememe rağmen...
Bugün aldığım redmi note 12 pro 5g cihazım çin sürümü olduğundan dolayı nfc özelliği yok rom ile düzeleceğini birkaç forumda gördüm tam olarak ne yapacam bilniyorum eğer rom ile ilgili ise hangi romu yüklemeliyim