meodit kullanıcısının son içeriği

1. meodit

Yardım InfinityX ROM bir gecede yüzde 50 şarj yedi

yok hocam şimdi baştan bir daha kurup spiteful kernel ile deneyeceğim
  2. meodit

Yardım InfinityX ROM bir gecede yüzde 50 şarj yedi

Merhaba, dün telefona son sürüm infinityx yükledim. Ayarlarını yaptıktan sonra gece yüzde 50 küsürde bıraktığım cihaz sabah tuş kilidini açar açmaz şarjı bitip kapandı. Arkaplanda bi şeyi açık bırakmadım whatsapp bile yüklemedim daha. stock endonezya rom kullanırken hiç böyle bir sorunla...
  3. meodit

Yardım Custom ROM flashladıktan sonra boot edemiyorum

miui14 kuruluyken nvdata hatası verdiğinde modem yükledim üstüne infinity kurdum format data yaptım açıldı hocam teşekkürler
  4. meodit

hayda dikkatsizliğe bak. hocam yalnız şu an romu açabildim devam etsem sıkıntı olur mu yoksa baştan bu linkteki dosyayı flashladıktan sonra mı kurulum yapıyım
  5. meodit

Merhaba, cihazım kayıtsız sweet cihazı. (Kendim imei yazmıştım sim2'ye) Miui 13 endoneyza kullanıyordum daha sonra Project InfinityX romuna geçmeye karar verdim. Rom kurulumunda önce miui 14 yüklemem gerektiği yazıyordu ben de TWRP üzerinden recovery uyumlu miui 14 endonezya romu flashladım ama...
  6. meodit

Soru MIUI 13 için kernel var mı?

Merhaba 2 senedir imei repairli telefonumda MIUI 13.06 Endonezya romu kullanıyorum sıfırdan rom atmak yerine belki kernelle performansını iyileştiririm diye düşündüm önerisi olan var mı?
  7. meodit

Soru IMEI atmadan önce güncelleme yapmak

Selamlar, henüz imei atılmamış (4 ay sürem kaldı) global versiyon bir note 10 pro kullanıyorum. Telefonum hala indonesia 12.5 versiyonunda ve BL açık. IMEI atmadan önce tüm güncellemeleri yapsam imei atarken bana sıkıntı yaşatır mı? Mesela 13.0 versiyonunu yükleyince imei atma işleminde falan...
  8. meodit

Soru En kolay root yöntemi nedir?

Bu cihazı verileri sıfırlamadan, sorunsuz bir şekilde nasıl rootlarım? Twrp bizim cihaz için problemli diyorlar sadece root atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bir de twrp+magisk yaparsam verilerim silinir mi
  9. meodit

Yardım Mi flash tool ilerlemiyor

Cihazin BL kilidini açtım ardından mi flash tool ile rom yüklemeye çalışırken aşağıdaki gibi bir ibarede kaldı devam etmiyor cihaz fastbootta kaldı yardım eder misiniz? (clean all seçili driverlar yüklü, mi flash c diskinde) $for /F tokens = 2 =: "%i in (fastboot -s b2cf370 getvar anti 2 > $1 |...
  10. meodit

Soru Mi flash tool mu twrp mi?

Cihazımın bugün BL kilidini açıp Endonezya romu kuracağım. Sizce en sağlıklı yöntem hangisi twrp ile mi yükleyim mi flash tool ile mi? Cihaz kayıtsız yurtdışı global
  11. meodit

Soru Mi 9t Pro ayarlardan formatlarsam imei silinir mi?

Merhaba imei kayıtlı mi 9t proyu fabrika ayarlarına döndürürsem imei silinir mi?
  12. meodit

Soru Redmi Note 7'den Mi 9t Pro'ya geçmek

2.el temiz bir Mi 9t veya Pro cihaz bulursam note 7'den geçmeye değer mi sizce? Note 10 pro almaya bayağı niyetliydim ama imei sorunları forumda belirtilen problemler vs soğutmaya başladı cihazdan. Her türlü öneriye açığım
  13. meodit

Soru Note 10 Pro Hindistan sürümü alınır mı?

8/128 2.el yurtdışı kayıtlı bir cihaz almak istiyorum fakat hindistan sürümü olduğunu öğrendim. Rom global, telefon india yanlış anlaşılmasın. Bazı çekincelerim var 4.5g, imei konusunda şebekede vs sorun çıkarır mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üst Alt