Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, dün telefona son sürüm infinityx yükledim. Ayarlarını yaptıktan sonra gece yüzde 50 küsürde bıraktığım cihaz sabah tuş kilidini açar açmaz şarjı bitip kapandı. Arkaplanda bi şeyi açık bırakmadım whatsapp bile yüklemedim daha. stock endonezya rom kullanırken hiç böyle bir sorunla...
hayda dikkatsizliğe bak. hocam yalnız şu an romu açabildim devam etsem sıkıntı olur mu yoksa baştan bu linkteki dosyayı flashladıktan sonra mı kurulum yapıyım
Merhaba 2 senedir imei repairli telefonumda MIUI 13.06 Endonezya romu kullanıyorum sıfırdan rom atmak yerine belki kernelle performansını iyileştiririm diye düşündüm önerisi olan var mı?
Selamlar, henüz imei atılmamış (4 ay sürem kaldı) global versiyon bir note 10 pro kullanıyorum. Telefonum hala indonesia 12.5 versiyonunda ve BL açık. IMEI atmadan önce tüm güncellemeleri yapsam imei atarken bana sıkıntı yaşatır mı? Mesela 13.0 versiyonunu yükleyince imei atma işleminde falan...
Bu cihazı verileri sıfırlamadan, sorunsuz bir şekilde nasıl rootlarım? Twrp bizim cihaz için problemli diyorlar sadece root atmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bir de twrp+magisk yaparsam verilerim silinir mi
Cihazin BL kilidini açtım ardından mi flash tool ile rom yüklemeye çalışırken aşağıdaki gibi bir ibarede kaldı devam etmiyor cihaz fastbootta kaldı yardım eder misiniz? (clean all seçili driverlar yüklü, mi flash c diskinde)
$for /F tokens = 2 =: "%i in (fastboot -s b2cf370 getvar anti 2 > $1 |...
Cihazımın bugün BL kilidini açıp Endonezya romu kuracağım. Sizce en sağlıklı yöntem hangisi twrp ile mi yükleyim mi flash tool ile mi? Cihaz kayıtsız yurtdışı global
2.el temiz bir Mi 9t veya Pro cihaz bulursam note 7'den geçmeye değer mi sizce? Note 10 pro almaya bayağı niyetliydim ama imei sorunları forumda belirtilen problemler vs soğutmaya başladı cihazdan. Her türlü öneriye açığım
8/128 2.el yurtdışı kayıtlı bir cihaz almak istiyorum fakat hindistan sürümü olduğunu öğrendim. Rom global, telefon india yanlış anlaşılmasın. Bazı çekincelerim var 4.5g, imei konusunda şebekede vs sorun çıkarır mı yardımcı olursanız çok sevinirim.