Mentraxmus kullanıcısının son içeriği

1. Mentraxmus

Yardım DM Verity corruption hatası

Merhabalar arkadaşlar, Cihaz Note 11S, güncelleme sonrası mi ekranında kalmış. India 13.0.10 sürümünü yükledin. Dm verity corruption hatası veriyor. Sorunu nasıl çözerim.
  2. Mentraxmus

Yardım Redmi Note 12 Pro 4G TWRP?

Herkese merhabalar, note 12 Pro 4G modeli var elimizde. Buna twrp ne zaman çıkar?
  3. Mentraxmus

Yardım Mi Hesabı Oturum Kapatamıyorum

Merhabalar, Xioami Note 8 Pro cihazım Ayarlar, Mi Hesabı kısmına girip oturum kapat diyorum. Şifreniz kontrol ediliyor ekranında kalıp, oturum kapanmıyor. WiFi kapadık açtık, mobil hattan kapatmaya çalıştım değişen bir şey olmadı. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Denemem gereken farklı...
  4. Mentraxmus

Rom Mi 9T Pro/K20 Pro - MIUI 11 - MIUI Pro 20.2.27 (Android 10)

MiuiPro (Ücretli Bir Rom'dur) Rom Adresi: Прошивки — MiuiPro 20.2.27 Sürüm Youtube Videosu ROM: OTA üzerinden yüklenebilmektedir. Dil ayarlarını Rusça yapıp OTA ile bu güncellemeyi alabilirsiniz. Sıkça Sorulan Sorular
  5. Mentraxmus

Yardım MiuiPRO Arama Yapınca Telefon Yeniden Başlıyor

Merhaba arkadaşlar, ödemeyi yapıp rom'u indirdim kurdum. Her şey güzelken arama yaparken telefon yeniden başlıyor. Ayarlar > Cihaz ım > MiuiPro kısmından OTA ekranına geldiğimde Ağa Bağlanamıyor hatası veriyor.. Gece gece sinirim bozuldu. Sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim.
  6. Mentraxmus

Soru KAYITSIZ REDMI 8 PRO ALSAM kapanır mi ?

Redmi 8 Pro'lar illegal yöntem ile imei olmuyor. Macera aramak yerine düz modelini veya daha iyi modellerini alın hocam. MTK işlemcili olması bakımından illegal yöntemlerde olmuyor.
  7. Mentraxmus

Yardım Çözemediğim Bildirim Sorunu

Cihazımdan memnunum ancak bildirim konusunda biraz sorunlarım var. Gmail'e girince yeni mailleri görüyorum. Herhangi bir şekilde bildirim gelmiyor. WhatsAppdan bildirim geliyor ancak bildirim geldiğinde ekran ışığı yanmıyor. Ayarlar > Ortam Ekranı & Kilit Ekranı > Ekran Kapalı Bildirim...
  8. Mentraxmus

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Bendekinde dil problemi sebebiyle örneğin kamera açıkken sol altta bulunan galeriye giriş yapmıyor böyle sıkıntıları var sanırım ufak
  9. Mentraxmus

Anladım hocam ben miui v11 MiRoom 9.10.10 yükledim en son sanırım benimki beta
  10. Mentraxmus

Onlar beta değil mi?
  11. Mentraxmus

MiRoom, EU Rom ne zaman derleyip yayınlayacak bakalım
Üst Alt