Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun olmuyor hocam. Otomatik güncellemeyi kapatın yine ne olur ne olmaz. Sistem güncellemeleri sırasında bölgeyi hong kong a çekip yaparsınız. ROM sürümünüz global olduğu sürece çözüm var yani. TR rom da kilitli durumdayız hareket edilmiyor. Arkadaşım bugün mi storedan tr garantili düz xiaomi...
bootloader kilidi açmadan rom atılmıyor hocam. Xiaomi tool V2 avantajı tüm işlemleri tek yazılımdan yapma kolaylığı. Detaylar kendi sitesinde yazıyor; XiaoMiTool V2 - Modding of Xiaomi devices made easy for everyone
Toolsuz telefon üzerinden yapılan işlem, tersine mühendislikle rom dosyalarının ismini değiştirmek ise, onu da denedim hocam hyperos 3 ile beraber o da yemiyor artık. keşke güncellemeseydim dedim. Hocam sonuç olarak, bizim ülke markaları bazı konularda zorbaladığı zaman 3. dünya ülkesi muamelesi...
Evet hocam, lafa gelince TR rom ile global rom aynı diyorlar xd. Tamamen ülkeyi kendi içine hapsetme politikası. Garanti bitimine kadar biraz zaman geçirip BL kilidi açarak global rom atacağım bende. Desteğiniz için sağolun.
hocam ben cihazı yerel mi storedan satın almıştım. TR romu ile birlikte geliyor o cihazlar. TR romunda denemiştim aynısını fakat olmamıştı. farklı bir TR romu olan 15T pro da denemiştim onda da olmadı. Farklı çözümlerde denedim fakat olmadı. Miui dialer eklentisi TR romunda yok bence. Bootloader...
Hocam Xiaomi 15T Pro'ya sahibim. Aynı işlemi yapsam orijinal miui dialer gelir mi?
1765561240
Win7 den kaynaklı olabilir hocam bu. Uyumlu çalışmıyor olabilir adb