menelan kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G (2312DRA50C), direnç atılmış, IMEI atılmış. HyperOS sürümü nasıl yükleyebilirim?

Ben 2 cihaz almıştım 2 Side aynıydı. 1 cihazı sattım sizin dediğinizi yaptım ayarlarda güncellemeleri açtım. Güncelleme olmadı. Herhangi bir güncelleme yok diyor. Twrp kurup cihazın efs yedeğini alıp mi flash tool ile hyperos yüklemek istiyorum. En azından IMEI ucarsa twrp ile rahat yüklemek...
  2. M

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G (2312DRA50C), direnç atılmış, IMEI atılmış. HyperOS sürümü nasıl yükleyebilirim?

Hocalar Cihaz Redmi note 13 pro 5G ( 2312DRA50C) cihazı ilk kullanırken fake rom vardı. Mi flaş tool ile MİUİ Global 14.0.6.0( TNRMIXM) sürümü yükledim. Ondan sonra cihaza direnç ile IMEI atıldı. hyperos sürümünü yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyim. Hyperos sürümü yükleme esnasında IMEI...
  3. M

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

4.1 çıkmış. AOSP romdan buna geçiş yapacağım şimdi. https://drive.google.com/file/d/1XmIOafKBDea15f0E5X9LxKCOgPYJ-bEv/view?usp=drive_link
  4. M

Servis Hizmeti Xiaomi Mi Account Bypass Servisi

hocam selamlar, mi 11 lite 4g cihazı elimizde ve telefon açılmıyor. recovery açılmıyor, açmaya çalıştığımizda priz resmini gösteren bir ekran geliyor ve bir süre sonra cihazi yeniden başlatıp tekrar bu ekran geliyor.bu döngü böyle devam ediyor. bazen cihaz açılır gibi oluyor, altta dokunmatik...
  5. M

Çözüldü TWRP modunda dosya atamıyorum, Format data işe yaramıyor.

teşekkürler, bu çözüm yöntemi benim de sorunumu çözdü
  6. M

Rom [GSI] OxygenOS Android 11 Evelyn Port [9T Pro | K20 Pro] 19.11.2021

bu rom nasıl? Google pixel romlari gibi kamera sıkıntısı var mı?
  7. M

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Pixel plus edition 11 romunu kurdum. 3-4 kişiyi sorunsuz arama yapılıyor. Diğer kişileri aramaya çalıştığımda çağrı sonlandırıldı. Ve arama yapılmıyor. Gelen aramalarda sıkıntı yok. Çağrı sonlandırıldı hatasını nasıl çözebilirim.
  8. M

Rom [ROM] [11.0.0] dotOS v5.0 [OFFICIAL] [raphael/raphaelin] [07/02/21]

Romu indirmeye koydum, deneyeceğim.
  9. M

Yardım Redmi Note 10 Endonezya Romunda Root Kurmak

endonezya rom kurdum yalnız biturlu root atamadım root attıgım zaman twrp ekranında kalıyor
  10. M

Yardım Redmi Note 10 Root Sonrasında Twrp Ekranında Kalıyor

redmi note 10 telefonuma root atarken magisk zipledıkten sonra reboot system yapıyorum twrp acılıyor
  11. M

Yardım Otomatik Parlaklık Dengesiz Çalışıyor

geliştiriciye ulaştım ve şuanlık manuelde kullanıyorum. parlaklık ayarı bozulunca ne kadar sinir olucu olduğunu insan ancak öyle görebiliyor :)
  12. M

Yardım Otomatik Parlaklık Dengesiz Çalışıyor

selam dostlar, EvolutionX isimli AOSP rom kullanıyorum. Güncelleme aldıktan sonra rom bozulmaya başladı. Işığın sabit olduğu ortamda bile sürekli parlaklık ayarı değişiyor ve çok saçma şekilde değişiyor. Bir anda ekran bembeyaz olurken 2-3 saniye sonra kapkaranlık olabiliyor. Güncellemeden sonra...
  13. M

Çözüldü İnfinix Zero 8 Brick

inceledim hocam, çok uğraştım ama beceremedim. siz yardımcı olabilir misiniz hocam? 1613737603 inceledim hocam, çok uğraştım ama beceremedim. siz yardımcı olabilir misiniz hocam?
  14. M

Çözüldü İnfinix Zero 8 Brick

kardeşimin telefonunda aynı sorunu yaşıyoruz. Sorunu çözebildin mi hocam?
Üst Alt