menelan kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 10 Endonezya Romunda Root Kurmak

endonezya rom kurdum yalnız biturlu root atamadım root attıgım zaman twrp ekranında kalıyor
  2. M

Yardım Redmi Note 10 Root Sonrasında Twrp Ekranında Kalıyor

redmi note 10 telefonuma root atarken magisk zipledıkten sonra reboot system yapıyorum twrp acılıyor
  3. M

Yardım Otomatik Parlaklık Dengesiz Çalışıyor

selam dostlar, EvolutionX isimli AOSP rom kullanıyorum. Güncelleme aldıktan sonra rom bozulmaya başladı. Işığın sabit olduğu ortamda bile sürekli parlaklık ayarı değişiyor ve çok saçma şekilde değişiyor. Bir anda ekran bembeyaz olurken 2-3 saniye sonra kapkaranlık olabiliyor. Güncellemeden sonra...
  4. M

Soru Samsung Stock Music Player kurulabilir mi?

mi 9t pro'ya kurmamız mümkün müdür acaba?
  5. M

Yardım Redmi note 4 şebeke sorunu

Bu problemi daha önce yaşayan yokmuş?
  6. M

Bu sorunu nasıl çözebilirim
  7. M

İlgilenendiginiz için Teşekkürler
  8. M

Hocam cihazı düşürdüğüm zaman öyle şiddetli düşmedi cihazın arka kapağında ezik veya eğilme yok arada kendiliğinden 4G geliyor hemen 10-15 saniyede gene gidiyor ama şehir merkezine gittiğim zaman full 4G oluyor. 3G düşmüyor. 1551881052 İşte hocam eğer şehir merkezinde 4G 5diş çekiyor. Orda...
  9. M

En son güncelleme 10.2.3.0 global kararlı sürümü guncelledim sıkıntı yoktu yani güncellemeden yaklaşık 1 ay geçti sıkıntı yoktu Telefonu bir kere şarj,dan çıkartırken elimden düşürdüm ama tam olarak ne zaman olduğunu hatırlamıyorum yani bu sorunun öncesinden mi sonrasından mi hatırlamıyorum
  10. M

İlçede ikamet etmekteyim Cihazımda önceden şebeke sorunu yoktu full 4G çekiyordu. ama bir andan 4G çekmemeye başladı 1hafta gibi bekledim sorun aynen devam etti şebeke çekim sinyal gücü 2 diş çekiyor bazen hiç çekmiyor şebeke tümden gidip geliyor en onunda hard reset attım ve sorun hala devam...
  11. M

İnceleme Redmi Note 4 Miui v10.2.3.0 Güncellemesi Geldi

Bende de redmi note4 global versiyon MIUI 10 yüklü cihaz hakkında guncellemeye basıyorum uygun güncelleme yok diyor otomatik güncellemeye gelmemiş mi yoksa Manuel mi yapmam lazım verdiğiniz linkten indirip yüklemem mi gerekiyor?
Üst Alt