Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 2 cihaz almıştım 2 Side aynıydı. 1 cihazı sattım sizin dediğinizi yaptım ayarlarda güncellemeleri açtım. Güncelleme olmadı. Herhangi bir güncelleme yok diyor. Twrp kurup cihazın efs yedeğini alıp mi flash tool ile hyperos yüklemek istiyorum. En azından IMEI ucarsa twrp ile rahat yüklemek...
Hocalar
Cihaz Redmi note 13 pro 5G ( 2312DRA50C) cihazı ilk kullanırken fake rom vardı. Mi flaş tool ile MİUİ Global 14.0.6.0( TNRMIXM) sürümü yükledim. Ondan sonra cihaza direnç ile IMEI atıldı. hyperos sürümünü yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyim.
Hyperos sürümü yükleme esnasında IMEI...
hocam selamlar,
mi 11 lite 4g cihazı elimizde ve telefon açılmıyor. recovery açılmıyor, açmaya çalıştığımizda priz resmini gösteren bir ekran geliyor ve bir süre sonra cihazi yeniden başlatıp tekrar bu ekran geliyor.bu döngü böyle devam ediyor. bazen cihaz açılır gibi oluyor, altta dokunmatik...
Pixel plus edition 11 romunu kurdum.
3-4 kişiyi sorunsuz arama yapılıyor.
Diğer kişileri aramaya çalıştığımda çağrı sonlandırıldı. Ve arama yapılmıyor.
Gelen aramalarda sıkıntı yok.
Çağrı sonlandırıldı hatasını nasıl çözebilirim.
selam dostlar, EvolutionX isimli AOSP rom kullanıyorum. Güncelleme aldıktan sonra rom bozulmaya başladı. Işığın sabit olduğu ortamda bile sürekli parlaklık ayarı değişiyor ve çok saçma şekilde değişiyor. Bir anda ekran bembeyaz olurken 2-3 saniye sonra kapkaranlık olabiliyor. Güncellemeden sonra...
inceledim hocam, çok uğraştım ama beceremedim. siz yardımcı olabilir misiniz hocam?
1613737603
inceledim hocam, çok uğraştım ama beceremedim. siz yardımcı olabilir misiniz hocam?