MemurBey kullanıcısının son içeriği

1. MemurBey

Yardım İmei Kayıtlı Telefonda Hard Reset ve Recovery Hakkında

Merhaba, elimizde imei kayıtlı bi telefon var. İmeisi uçacak diye fabrika ayarlarına çevrilmiyor. Twrp ile format data yapmanın imeiyi silmediğini biliyorum ancak bootloader kilidi kapalı ve imei atılmış bir telefona imeiyi kaybetmeden nasıl twrp yüklenir?
  2. MemurBey

Yardım Telefonum Hard Brick Oldu Yardım Edin

Merhaba nasıl başardım bilmiyorum ama yanlışlıkla note 5in romunu atmışım cihaza şu an bırakın fastbootu şarj bile almıyor. Napabilirim?
  3. MemurBey

Redmi Note 8 Kullanıcılarına Kötü Bir Haberim Var

Elimde şu fotoğraftaki powerbanktan var lg marka 6700 mah giriş ve 3800 mah çıkışı bulunuyor. Geçen şans eseri şarjımı doldurmayı unutmuşum şarjım da yüzde 2ydi. Telefon kapanınca powerbanka bağladım ve nasıl oluyorsa 4000 mah telefonu doldurdu ve içinde hala vardı. Powerbankın 3800 çıkışlı...
  4. MemurBey

Sohbet 3G mi yoksa 4G mi Kullanıyorsunuz?

Merhabalar, ben uzun zamandır şarjı daha uzun gitsin nasılsa 5 10 gbcık paketimiz var hızlı olsa nolacak kafasında 3g kullanıyorum. 3Gnin daha az şarj harcadığına inanıyorum. Aranızda benim gibiler var mı merak ettim.
  5. MemurBey

Soru Miui Galerisini Aospye Yüklemek?

Merhaba evo x roma geçtim ama miuinin fotoğraf düzenleme gibi özellikleri olmadan yapamıyorum. Galeri başta olmak üzere nasıl miui uygulamalarını yüklebilirim?
  6. MemurBey

Soru İnterneti kullanmıyorken kapatacak uygulama var mı?

Merhabalar, miui romlarda mevcut olan özellik aospde yok. Kısa yoldan ekran kapalıyken interneti kesecek ya da tek tuşla 2gye alabilecek bir uygulama var mı? Eskiden 2g3g4g switcher kullanıyordum ama artık işe yaramıyor.
  7. MemurBey

Yardım Cpu Kontrolü İçin Uygulama???

Merhabalar hangi uygulamayı indirsiysem cpu hızlarını ayarlayamıyor. Şarjın uzun gitmesi için frekansları düşürmek istiyorum.
  8. MemurBey

Soru Telefonumda Sivilce Çıktı

Merhaba arkadaşlar tam ortaya dikkat ederseniz şimdiye kadar hiç görmediğim bişey oldu telefona, sivilcesi çıktı. Dışarı doğru çıkık, ele tırnağa takılıyor ama kazıyınca çıkmıyor. Bu nedir?
  9. MemurBey

Yardım Telefonum Wifi Açmıyor

Merhaba miroom beta kullanıyorum bu sabah ansızın wifi açılmamaya başladı. Herhangi bir şeyi kurcalamadım wifi düğmesine basıyorum kendi kendine geri gelip kapanıyor 3 saniye sonra. Neden olabilir baştan rom kurmak istemiyorum.
  10. MemurBey

Soru Redmi Note 8 Beklemede Aşırı Şarj Tüketimi

Merhabalar telefonu gece şarja takmadığım günlerde pil tasarrufu ya da ultra pil tasarrufu fark etmeksizin sabaha kadar yüzde 5-7 şarj gidiyor. Mi room kullanıyorum, daha önce de mi a2 lite kullandım böyle bi sorun yoktu. Herhangi bi uygulama da gözükmüyor aşırı tüketimde ama nedendir sizce?
  11. MemurBey

Soru AR Efekti İçin Uygulama Tavsiyeniz?

Merhaba, samsung ve iphonelardaki gibi yüze emoji yapan ar uygulamaları bizim telefonlara oluyor mu? Teşekkürler
  12. MemurBey

Yardım Telefon ve Mesaj İkonları Hakkında

Yani yapabileceğimiz hiçbir şey yok
  13. MemurBey

Yardım Telefon ve Mesaj İkonları Hakkında

Merhaba, dün redmi note 8 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Ancak tuhaf bir şekilde istediğim kadar tema yükleyeyim telefon ve mesaj simgesi hep aynı kalıyor. Telefondaki klasik tema da buna dahil. Ana ekranı sıfırladım, telefon ve mesaj uygulamalarını da sıfırladım, hatta komple telefonu...
Üst Alt