Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, elimizde imei kayıtlı bi telefon var. İmeisi uçacak diye fabrika ayarlarına çevrilmiyor. Twrp ile format data yapmanın imeiyi silmediğini biliyorum ancak bootloader kilidi kapalı ve imei atılmış bir telefona imeiyi kaybetmeden nasıl twrp yüklenir?
Elimde şu fotoğraftaki powerbanktan var lg marka 6700 mah giriş ve 3800 mah çıkışı bulunuyor. Geçen şans eseri şarjımı doldurmayı unutmuşum şarjım da yüzde 2ydi. Telefon kapanınca powerbanka bağladım ve nasıl oluyorsa 4000 mah telefonu doldurdu ve içinde hala vardı. Powerbankın 3800 çıkışlı...
Merhabalar, ben uzun zamandır şarjı daha uzun gitsin nasılsa 5 10 gbcık paketimiz var hızlı olsa nolacak kafasında 3g kullanıyorum. 3Gnin daha az şarj harcadığına inanıyorum. Aranızda benim gibiler var mı merak ettim.
Merhaba evo x roma geçtim ama miuinin fotoğraf düzenleme gibi özellikleri olmadan yapamıyorum. Galeri başta olmak üzere nasıl miui uygulamalarını yüklebilirim?
Merhabalar, miui romlarda mevcut olan özellik aospde yok. Kısa yoldan ekran kapalıyken interneti kesecek ya da tek tuşla 2gye alabilecek bir uygulama var mı? Eskiden 2g3g4g switcher kullanıyordum ama artık işe yaramıyor.
Merhaba arkadaşlar tam ortaya dikkat ederseniz şimdiye kadar hiç görmediğim bişey oldu telefona, sivilcesi çıktı.
Dışarı doğru çıkık, ele tırnağa takılıyor ama kazıyınca çıkmıyor. Bu nedir?
Merhaba miroom beta kullanıyorum bu sabah ansızın wifi açılmamaya başladı. Herhangi bir şeyi kurcalamadım wifi düğmesine basıyorum kendi kendine geri gelip kapanıyor 3 saniye sonra. Neden olabilir baştan rom kurmak istemiyorum.
Merhabalar telefonu gece şarja takmadığım günlerde pil tasarrufu ya da ultra pil tasarrufu fark etmeksizin sabaha kadar yüzde 5-7 şarj gidiyor. Mi room kullanıyorum, daha önce de mi a2 lite kullandım böyle bi sorun yoktu. Herhangi bi uygulama da gözükmüyor aşırı tüketimde ama nedendir sizce?
Merhaba, dün redmi note 8 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Ancak tuhaf bir şekilde istediğim kadar tema yükleyeyim telefon ve mesaj simgesi hep aynı kalıyor. Telefondaki klasik tema da buna dahil.
Ana ekranı sıfırladım, telefon ve mesaj uygulamalarını da sıfırladım, hatta komple telefonu...