memoory kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Kamera sorunu Mi9T

Arkadaşlar iyi akşamlar, Şimdi farkettim kamera uygulamasında fotoğraf kısmında hiç bir problem yok fakat Video kısmına geldiğimde kamera yan olarak açılıyor yani telefonun arkasındaki kamera kaymış gibi ... Ayarlardan görüntü dengeleyici'yi kapatınca sorun olmuyor ne yapmam lazım?
  2. M

Yardım Mi9T MIUI 11 Hakkında

Güncelleme gelmeyen arkadaşlar kontrol et yazısına 5-6 defa ardarda tıklasın güncelleme geliyor.
  3. M

Valla delta garantili olan cihazın ses kalitesi tr storedan aldığıma nazaran iki kat daha yüksek bataryası da cabası aşırı fark var aralarında...
  4. M

Sohbet Savcılık tarafından kapanan İmei Hk.

Arkadaşlar kolay gelsin herkese 2 ay önce bir telefoncudan telefon aldım kutusu ve faturası yoktu aldığıma dair kağıt aldım 3 senedirde aynı telefoncudan alışveriş yaparım. Telefon dün imeisi kapatılmış sorguladigimda savcılık tarafından kapatılan İmei uyarısını gördüm.Hemen BTK yi aradım...
  5. M

Arkadaşlar 1 hafta önce internetten Mi9T 128gb Delta garantili modelini satın aldım.Geldiğinde sistem güncellemesi kısmında MIUI11 güncellemesini yaptım. Dün Ankara Kızılay Mi Store'dan iki adet 64GB Mi9T daha aldım.İnternetten aldığım cihazla bunların model numaraları farklı,Fakat MIUI 11...
  6. M

Haber IMEI KLONLANMIŞ telefonlar ile ilgili bir kereye mahsus AF GELİYOR!

bende iki mi8se var biri kayıtsız yurtdısı biri 2 imeisinden biri klon biri malum kaydedilmis hapı yuttuk o zaman :D
  7. M

Yardım MI8 SE Türkçe Dil Sorunu

imeinin silinip silinmeyeceğine dair bir mesaj göremedim konuda kusura bakmayın.
  8. M

Yardım MI8 SE Türkçe Dil Sorunu

merhabalar foruma yeni üye oldum , evde 2 tane mi8se cihazımız var , ben 2.ci olanı bugun itibariyle aldım arkadaşımdan yurtdışından getirmiş fakat telefon yüzde yüz türkçe değil birde ben pasaport kaydı yaptırmadım şimdilik farklı bir imei yükledi telefoncu. İkinci cihazımı , birinci...
Üst Alt