memocaan kullanıcısının son içeriği

1. memocaan

Yardım Ekranın sol altında iz var

Değişim talebinde bulunun bir haftalık cihaz tamir oldu olmadı 1 ay boşa beklemeyin. O cihazın ekran tamiri görmüş olma ihtimali yüksek
  2. memocaan

Yardım Dual boot ?

desteklenen cihazlar chenxiaolong/DualBootPatcher xda konusu [DISCONTINUED][PATCHER][APP] Dual boot any ROM on all Galaxy S4 variants! çalışmama ihtimali çok cihazınıza uygun değil.
  3. memocaan

Yardım Dual boot ?

bu video da yaptığını iddia eden biri var. Türkçe anlatım da mevcut
  4. memocaan

Yardım Bitmeyen güncelleme??

Veri temizleme tekrar kaldır sil işe yaramamıştı lite yükleyip kurtuldum ben
  5. memocaan

Yardım Bitmeyen güncelleme??

Facebook lite yükleyin kaldırıp Facebook hesabı ile uygulama bağlanma özelliğini güncelleme yapmak istiyor ama çalışmıyor.
  6. memocaan

Rehber Bütün Xiaomi Cihazlarda Always On Display (AOD) Özelliğini Aktif Etmek!

Bildirim animasyonu bu kısımdan yapılıyor. APK yi hangi romdan çıkarıldığını bilmiyorum. Ama eu rom apksını ekleyeyim bende denemek isteyenler için https://drive.google.com/file/d/11fFYSQKWGXGaAJu3JPNjSYS7d9gI0S1b/view?usp=drivesdk
  7. memocaan

Yardım Vowifi icin Turkcell'e sikayet kaydi olusturalim

Herkes costum rom rom Root yapmak zorunda değil. Bilmek zorunda da değil resmi dağıtıcı ya da mail atmalıyız. Satıkları cihazların özelliklerinin tümünü kullanabilmek için seksen takla atmak hoş değil
  8. memocaan

Yardım Vowifi icin Turkcell'e sikayet kaydi olusturalim

Mi 8 de modem config yok konuda zaten yazılı. EU rom için kodları girip ims ile yapılan yöntem de çalışmıyor na yazık ki sadece rootlu yapabiliyorsunuz. Vodafone da cihaz tanımlı değil operatör değiştirerek sorun çözülmez.
  9. memocaan

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

Ben bulamadım modem config yok cihazda
  10. memocaan

Çözüldü pixel experience yüklemiş olduğum redmi note 7 de ilk redmi ekranında kaldım

Geçersiniz twrp üzerinden yukleneilecek zip uzantılı global rom veya eu rom kurabilirsiniz birşey yapmanıza gerek yok ayrıca direk flashliyorsunuz
  11. memocaan

Çözüldü pixel experience yüklemiş olduğum redmi note 7 de ilk redmi ekranında kaldım

Saf android romlara geçerken belirli bir MIUI sürümü üstünden geçmek gerek diye biliyorum bende ama xda konusunda hiçbir şey belirtmemisler sıfırdan kurulum yapacaklar için rehber direk o linkten açılmalı aslında ama yok
  12. memocaan

Birsey olmaz yükleyin romun kendi içinde güncelleme kısmı yok mu oradan guncelleme yapmayı denersiniz
  13. memocaan

Ana konusunu inceledim ayrıca birşey yapmanız gerektirdiğini yazmamışlar download kısmının üstünde xda formunda konusu var daha detaylı inceleyin konuyu belki rom da hata vardır kullanıcı geri donuslerini okumadım
  14. memocaan

Full wipe yapıp Download center | Pixel Experience bu siteden romu indirip kurmayı deneyin hiç açılmaz ise eu rom kurun rom kurduktan sonra başka hiçbir şey flashlamadan ilk kurulumu yapın sonra gapps gibi eklentileri flahlayin
  15. memocaan

Yardım Twrp den telefonu sildim yardım.

O hatayı yazın hata aldığınızda hata kodu ve hata mesajını belirseniz bulunur USB 2.0 dan bağlayın cihazınızı
Üst Alt