Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
desteklenen cihazlar chenxiaolong/DualBootPatcher
xda konusu [DISCONTINUED][PATCHER][APP] Dual boot any ROM on all Galaxy S4 variants!
çalışmama ihtimali çok cihazınıza uygun değil.
Bildirim animasyonu bu kısımdan yapılıyor. APK yi hangi romdan çıkarıldığını bilmiyorum. Ama eu rom apksını ekleyeyim bende denemek isteyenler için
https://drive.google.com/file/d/11fFYSQKWGXGaAJu3JPNjSYS7d9gI0S1b/view?usp=drivesdk
Herkes costum rom rom Root yapmak zorunda değil. Bilmek zorunda da değil resmi dağıtıcı ya da mail atmalıyız. Satıkları cihazların özelliklerinin tümünü kullanabilmek için seksen takla atmak hoş değil
Mi 8 de modem config yok konuda zaten yazılı. EU rom için kodları girip ims ile yapılan yöntem de çalışmıyor na yazık ki sadece rootlu yapabiliyorsunuz. Vodafone da cihaz tanımlı değil operatör değiştirerek sorun çözülmez.
Saf android romlara geçerken belirli bir MIUI sürümü üstünden geçmek gerek diye biliyorum bende ama xda konusunda hiçbir şey belirtmemisler sıfırdan kurulum yapacaklar için rehber direk o linkten açılmalı aslında ama yok
Ana konusunu inceledim ayrıca birşey yapmanız gerektirdiğini yazmamışlar download kısmının üstünde xda formunda konusu var daha detaylı inceleyin konuyu belki rom da hata vardır kullanıcı geri donuslerini okumadım
Full wipe yapıp Download center | Pixel Experience bu siteden romu indirip kurmayı deneyin hiç açılmaz ise eu rom kurun rom kurduktan sonra başka hiçbir şey flashlamadan ilk kurulumu yapın sonra gapps gibi eklentileri flahlayin