Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi pad 6 tabletim var, google play store den bir çok uygulamayı "uyumsuz" olduğu gerekçesiyle indirmiyor. Halbuki önceki samsung tab s7 tabletimde böyle bir sorun yoktu, aynı uygulamaları sorunsuz kuruyordu. Kuramadığım uygulamalara örnek, sahibinden MGM nün hava durumu vs. acaba bu engel...
Arkadaşlar samsung telefondan yeni geçiş yaptım. Tüm uğraşılarıma rağmen çözemediğim bir durum var. Kilit ekranım kapalı iken herhangi bir bildirim gelince ekranı açıncaya kadar bildirim simgesinin ekranda görünmesini istiyorum. Pil tasarrufu nedeniyle "her zaman açık ekran" özelliğinin açık...
Patchlerken herhangi bir sorun yaşamadım, telefon patchlerdan sonra restart etti. Ayrıca carstream da ise herhangi bir sorun yok, YouTube sorunsuz açılıyor.
1561127953
AA mirrora bastığımda magisk açık. Rot yetkisini istedi, verdim. Sorun da burada başlıyor galiba, sistem el izinleri...
Denilenleri harfiyyen yaptım. Teyp ekranından AA mirror a girdiğimde telefondaki uygulamaları görüyorum. Ama çalıştırmak istediğimde teyp ekranında siyah ekran çıkıyor ve telefonda da uygulama başlamıyor. Bu aşamadan sonra yansıma yapamadım. (mi note 3)
İlginiz için teşekkür ederim. EU room kullanıyordum bu hatayı alınca başka romlar bile kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Acaba kişisel hesaplarımla alakalı olabilirmi onu araştırıyorum
Üstad mi note3 için verdiğinizlinkten indirmek istiyorum. Ama outlook hesabıma yönlendirmeyle giriyorum. Ancak hata veriyor. Başka indirme seçeneğim varmı