Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Bootloader kilidinin açılması için kayıt yaptım. Yarın saat 19;00 gibi süre doluyor. Acaba kilidi açınca stock room (mesala tayvan roomu) kurmak istiyorum, yine de bankacılık uygulamalarında sorun yaşarmıyım
Paylaşım için teşekkürler. Benim telefonda aynı yazılımın 1.0.10.0 sürümü yüklü. acaba güncelleme şeklinde yükleyebilirmiyim. Veri kaybı veya imei sorunu yaşarmıyım
Romu indirdim fastbood üzerinden kurmaya çalıştım, ama kurulum başlıyor kısa bir büre sonra herhangi bir hata vermeden kurulum sonlanıyor. sonrasında ise telefon açılıyor. Telefonun üzerinde yüklü olan eu rom sıfırlanmış olarak başlıyor. acaba hata bende mi
1726403795
usb hata ayıklamayı açtım...
Bu roomu kullanıyorum. Bir türlü "her zaman açık ekran" ayarlarına giremiyorum. Bu ayara tıkladığımda "duvar kağıdı" bölümüne geçiyor. Bu sitenin farklı bölümlerindeki açıklamalar ışığında "duvar kağıdı" bölümünden daha fazlaya girip ekranın üstündeki bölüme bakınca "her zaman açık ekrana" a...
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Dün kurulumu yaptım genel olarak iyi. Ancak aynı romun EU tabanlı olanında olduğu gibi vakıfkatılıma ait banka uygulamasında cihazı rotlu sanıp çalışmıyor, halbuki sadece roomu kurdum rot vs yüklemedim. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine eski sürüm banka...