memleketim kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Arkadaşlar, Bootloader kilidinin açılması için kayıt yaptım. Yarın saat 19;00 gibi süre doluyor. Acaba kilidi açınca stock room (mesala tayvan roomu) kurmak istiyorum, yine de bankacılık uygulamalarında sorun yaşarmıyım
  2. M

Yardım Xiaomi 14T Pro akıcılık sorunu

Bilgilendirme için teşekkürler. Dün BL kilidi açmak için müracaat ettim, açılınca kendim yüklerim öyleyse
  3. M

Yardım Xiaomi 14T Pro akıcılık sorunu

BL kilidini açmadan tayvan roma geçilebilir mi
  4. M

Yardım Xiaomi 13 1.sim ve 2. sim yuvası sorunu

Forumda paylaşılmıştı, modem sürücüsü yüklenince halloluyordu
  5. M

Rom Efsane Geri Döndü! XIAOMI 13 (FUXI) HYPEROSPOWER 2.0.107.0 KARARLI SÜRÜM

Paylaşım için teşekkürler. Benim telefonda aynı yazılımın 1.0.10.0 sürümü yüklü. acaba güncelleme şeklinde yükleyebilirmiyim. Veri kaybı veya imei sorunu yaşarmıyım
  6. M

Yardım Sim kartı bug'u

Yakın zamanda bu konu formda tartışıldı. Bir arkadaşımızın anlatımı ve modem dosyası ile çözüme kavuşmuştu
  7. M

Rom HyperOsPower 1.0.10.0 EU Tabanlı ROM (fuxi)

twrp ile oldu
  8. M

Romu indirdim fastbood üzerinden kurmaya çalıştım, ama kurulum başlıyor kısa bir büre sonra herhangi bir hata vermeden kurulum sonlanıyor. sonrasında ise telefon açılıyor. Telefonun üzerinde yüklü olan eu rom sıfırlanmış olarak başlıyor. acaba hata bende mi 1726403795 usb hata ayıklamayı açtım...
  9. M

Elinize ve emeğinize sağlık, bu bölüme canlılık katıyorsunuz. Teşekkürler. Acaba banka uygulamalarında ki sıkıntı giderildi mi
  10. M

Rehber Xiaomi 13 (Fuxi) Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı

Malesef efs yedeği almak istedim. ama yedekleme menüsünde efs yedekle kısmı mevcut değil. acaba bu twrp sürümünden mi kaynaklıdır
  11. M

Rom Xiaomi 13 (Fuxi) HYPEROSPOWER Kararlı-1.0.8.0-A14 by-Suleyman_329

Bu roomu kullanıyorum. Bir türlü "her zaman açık ekran" ayarlarına giremiyorum. Bu ayara tıkladığımda "duvar kağıdı" bölümüne geçiyor. Bu sitenin farklı bölümlerindeki açıklamalar ışığında "duvar kağıdı" bölümünden daha fazlaya girip ekranın üstündeki bölüme bakınca "her zaman açık ekrana" a...
  12. M

Rom HYPEROSPOWER 1.0.9.0 A14 Çin Stabil

Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Dün kurulumu yaptım genel olarak iyi. Ancak aynı romun EU tabanlı olanında olduğu gibi vakıfkatılıma ait banka uygulamasında cihazı rotlu sanıp çalışmıyor, halbuki sadece roomu kurdum rot vs yüklemedim. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine eski sürüm banka...
  13. M

Rehber Xiaomi 13'te SIM Kart Okuma Sorunu Çözümü

Aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Modem dosyasını indirdim ama flashlamayı nasıl yapıyoruz, acemiliğime verin. varsa link olabilir. teşekkürler
  14. M

Rom HYPEROSPOWER 1.0.9.0 A14 Çin Stabil

Paylaşım için teşekkürler
  15. M

Yardım Çin rom yerine türkiye rom yükleme

İlginize teşekkürler. Eskiden açılıp kapandığı için galibe BL için süre vermedi direk açıldı ve taywan romu kurdum böylece
Üst Alt