Meminn kullanıcısının son içeriği

1. Meminn

Poco X3 12.5 test

Endonezya' romundayken teste kaydoldum listeden baktim onaylanmisim fakat şuan pulse romdayim geri Endonezya ya dönersem 12.5 güncelleme gelir mi
  2. Meminn

Yardım Poco x3 eu 12.0.9 rom

Eu rom güncellenmiş https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.9.0.QJGMIXM_v12-10.zip/download indirdim ama recoveryden flaslarken direk zip file eror diyor kurulmuyor guncellemyi yapan varmi
  3. Meminn

Soru Poco X3 miui 12.6 beta eu

Arkdaslar bu romu kurdum ama telefon açtığım dan beri geçişlerde kasma vb ısınma hele hala bitmedi açtığından beri düzelir mi yoksa normal rom geçeyim mi ?
  4. Meminn

Soru poco x3 miui 12.5 test

poco cihazlar için 12.5 test sürümü kaydı baslamıs POCO Community klon ımeıl yuzunden guncellemenın gelip gelmemesini etkiler mi ?
  5. Meminn

Yardım poco x3 oyunda kasma ve ısınma sorunu

mrb arkdaslar telefonum son 3 haftadır bosta ram kullanımı 3.2 gb oldu mobil legends oyunuda onceden akıcıda ısınma kasma yokdu sımdı akıcı ayarlarda bile cpu cok fazla ısınıyor haliylede kasıyor mi flasş ile temız kurulumlar aosp romlar denedim düzelmiyor başka bi ayarı var mıdır acaba gpu ve...
  6. Meminn

Yardım Gümrük mallari

Arkadaşlar merhaba bu siteden telefon alınır mi ?
  7. Meminn

Tavsiye Telefon önerisi

Merhaba arkadaslar Mobile legedns oynuyorum X3 telefonum kasıyor ve ısınıyor yurtdışı bir cihaz daha Alican bütçem 2600-2800 civarı bu oyun için ne önerirsiniz birde bir sorum daha olacak telefonu ilk aldığımda bukadar ısınıp kasmıyor du akica da hiç kasmiyordu zten ısınmada azdi 4saat 50 dk...
  8. Meminn

Soru X3 NFC boştayken ısınma sorunu

Google gezerken bu degerleri alıyorum sebebi nedir
  9. Meminn

Yardım poco x3 brick

x3 telefonum brick oldu arrow romdan 3 wipe yapıp romu kurup baslattım wıfı calısmadıgı ıcın mi hesaba giremedim en son temiz kurulum yapayım dedım yaparken baglantı gitti 2 sefer daha dednedim mi flash tool oluyor görünüyor saniye 1000 oldu ama olmadı yine terp yüklenmiyo sistem yok fastboot...
  10. Meminn

Soru Poco X3 şarj olurken isinma

Günaydın miui ailesi telefonumun orijinal 33w ile şarj ediyorum şarj olurken ekranı bile açmadığım halde 41-42 derece oluyor ısısı sizce neyden olabilir Elite rom 12.0.8 Strombroker kernel
  11. Meminn

Yardım Poco X3 120 hrz magisk

Mrb poco X3 için 120 hrz magisk modülünü bulamadım yararlı faydali moduller bölümde de yok olan biri dosya yi benimle paylaşabilir mi
  12. Meminn

Yardım Mi6x bilgisayar görmeme problemi

Merhaba arkadaşlar mi6x cihazda MIUI 10 eu rom yüklü twrp yüklemek için PC bağladım ama sadece şarj oluyor ne telefon görüyor PC yi nede PC telefonu başka bilgisayarda da denedim sonuç aynı driverler gerekli herşey yüklü yine çözüm bulamadım çözümü bilen var mı?
  13. Meminn

Soru Poco X3 redmi not 9 pro

Arkdaslar poco X3 ile not 9 pro taskas etsem pişman olur muyum ?
  14. Meminn

Soru Poco X3 MIUI 12.5

Poco X3 için muiu 12.5 ne zaman gelecek bilgisini olan varmı çoğu cihaz için beta gelmiş galiba sadece bilgisi olan aydinlatabilir mi?
  15. Meminn

Yardım Poco x3 magisk

Merhaba Arrow os romdayım magisk kurdum içinde de 7-8 tane modul ekledim performans testi için 3 Kernek denedim en sonunda en yuksek performansli olanı benim cihazım için blink Kernel flasladim sonuncudan sonra modül yerine giremiyorum root gitmiş gibi görünüyor modüller vs yok tekrardan magisk...
Üst Alt