Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu rom güncellenmiş https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.9.0.QJGMIXM_v12-10.zip/download indirdim ama recoveryden flaslarken direk zip file eror diyor kurulmuyor guncellemyi yapan varmi
Arkdaslar bu romu kurdum ama telefon açtığım dan beri geçişlerde kasma vb ısınma hele hala bitmedi açtığından beri düzelir mi yoksa normal rom geçeyim mi ?
mrb arkdaslar telefonum son 3 haftadır bosta ram kullanımı 3.2 gb oldu mobil legends oyunuda onceden akıcıda ısınma kasma yokdu sımdı akıcı ayarlarda bile cpu cok fazla ısınıyor haliylede kasıyor mi flasş ile temız kurulumlar aosp romlar denedim düzelmiyor başka bi ayarı var mıdır acaba gpu ve...
Merhaba arkadaslar Mobile legedns oynuyorum X3 telefonum kasıyor ve ısınıyor yurtdışı bir cihaz daha Alican bütçem 2600-2800 civarı bu oyun için ne önerirsiniz birde bir sorum daha olacak telefonu ilk aldığımda bukadar ısınıp kasmıyor du akica da hiç kasmiyordu zten ısınmada azdi 4saat 50 dk...
x3 telefonum brick oldu arrow romdan 3 wipe yapıp romu kurup baslattım wıfı calısmadıgı ıcın mi hesaba giremedim en son temiz kurulum yapayım dedım yaparken baglantı gitti 2 sefer daha dednedim mi flash tool oluyor görünüyor saniye 1000 oldu ama olmadı yine terp yüklenmiyo sistem yok fastboot...
Günaydın miui ailesi telefonumun orijinal 33w ile şarj ediyorum şarj olurken ekranı bile açmadığım halde 41-42 derece oluyor ısısı sizce neyden olabilir
Elite rom 12.0.8
Strombroker kernel
Merhaba arkadaşlar mi6x cihazda MIUI 10 eu rom yüklü twrp yüklemek için PC bağladım ama sadece şarj oluyor ne telefon görüyor PC yi nede PC telefonu başka bilgisayarda da denedim sonuç aynı driverler gerekli herşey yüklü yine çözüm bulamadım çözümü bilen var mı?
Merhaba Arrow os romdayım magisk kurdum içinde de 7-8 tane modul ekledim performans testi için 3 Kernek denedim en sonunda en yuksek performansli olanı benim cihazım için blink Kernel flasladim sonuncudan sonra modül yerine giremiyorum root gitmiş gibi görünüyor modüller vs yok tekrardan magisk...