Meminn kullanıcısının son içeriği

1. Meminn

Kernel MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)

Bende onun için sormuştum daha önce çok ugrastim ama iyi performans aldığımda da ısınmadan FPS düşüyordu uzun süredir uğraşmadım sonra oyun oynamayı azalttım ama bunu denicem bakalım
  2. Meminn

Mod [POCO X3/NFC] StormBreaker Kernel v8

Yedek almadiysan şuan kurulu olan romu flasla döner orjinal kernele
  3. Meminn

MIUI 12.5 Poco X3 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJUMIXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

oto güncelleme de böyle diyor çözümü nedir
  4. Meminn

Soru Poco x3 Nfc pubg grafik sorunu

Teşekkürler oyun vb hersey halettim denedikde ne sonra yazicam farklilik olursa
  5. Meminn

Valla bende öyle değildi de kalsın bakalım böyle oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun attım romu recovery den ama format data yapmayı unuttum recevry de gitti
  6. Meminn

Root magisk modülleri de kullaniyosan söyler misin 1622844815 Hangileri olduğunu
  7. Meminn

Fastboot olarak mı kurdunuz
  8. Meminn

12.0.6 denmistim ayniydi
  9. Meminn

MIUI 12.5 POCO X3 Pro – EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.1.0.RJUEUXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Ota romu indirip mi kilit açmadan kurabilir miyiz
  10. Meminn

Soru poco x3 miui 12.5 test

Endonezya' romundayken teste kaydoldum listeden baktim onaylanmisim fakat şuan pulse romdayim geri Endonezya ya dönersem 12.5 güncelleme gelir mi
  11. Meminn

Poco X3 12.5 test

Endonezya' romundayken teste kaydoldum listeden baktim onaylanmisim fakat şuan pulse romdayim geri Endonezya ya dönersem 12.5 güncelleme gelir mi
  12. Meminn

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Hangi masgisk modülleri ile isinmayi çözdünuz paylaşır mısınız ?
  13. Meminn

Yardım Poco x3 eu 12.0.9 rom

Bilgisi olan yok mu
  14. Meminn

Yardım Poco x3 eu 12.0.9 rom

Eu rom güncellenmiş https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.9.0.QJGMIXM_v12-10.zip/download indirdim ama recoveryden flaslarken direk zip file eror diyor kurulmuyor guncellemyi yapan varmi
Üst Alt